Hrvatska, Obonjan, otok Obonjan, Obonjan Island Resort

Print Friendly, PDF & Email

Obonjan Island Resort , Obonjan, otok Obonjan, Hrvatska

Obonjan Island Resort nalazi se na otoku Obonjanu, a nudi klimatizirane smještajne jedinice u stilu mediteranskog glampinga i mobilnih kućica.
Obonjan Island Resort uključuje vanjski bazen s morskom vodom, dva restorana, bar uz plažu te nekoliko snack barova. Iz pojedinih jedinica u objektu Obonjan Island Resort Glamping Lodges i Island homes pruža se pogled na more. Svakodnevno se poslužuju kontinentalni i bife doručak, koji je uključen u cijenu. U restoranima gosti mogu uživati u izboru jela mediteranske kuhinje, a dostupna su i veganska i vegetarijanska jela.
Obonjan Island Resort dostupan je brodskim linijama i privatnim taksi-brodom, koji polaze iz šibenske luke. Najbliža zračna luka, Zračna luka Split, udaljena je 50 km od Šibenika. Do Zračne luke Zadar ima oko 72 km. Povratni transfer regularnom brodskom linijom iz Šibenika uključen je u cijenu smještaja.

 Plaža: stjenovita, šljunčana

Smještaj:

GLAMPING LODGES: za 2 ili 4 osobe, potpuno samostalne i pojedinačno raspoređene na drvenoj terasi za dodatnu stabilnost i udobnost; moderno namješteni s potpuno opremljenom vlastitom kupaonicom, klima uređajem, hladnjakom, sefom i bravom; Posebnost ovog tipa smještajnih jedinica je umirujuća lokacija usred raskošne borove šume. Glamping Lodges opremljene su: klima uređajem, sef, privatnom kupaonicom, USB utičnicom, europske utičnice, ručnicima i posteljinom, manjim hladnjakom; WIFI pristupne točke nalaze se po cijelom otoku; mogućnost doplate za kućnog ljubimca 15 € dnevno.
ISLAND HOME (MOBILNE KUĆICE): za 2 ili 4 osobe; Svaka Island home jedinica ima privatnu terasu s pogledom na more i lounge namještajem, idealnu za opuštanje i uživanje u mediteranskom krajoliku. Island home su prostrane, ekološki prihvatljive,samostalne mobilne kućice, oko kojih je uređena hortikultura palmama i mediteranskim biljem. Opremljene su: ručnicima i posteljinom, klima uređajem, USB utičnica, europske utičnice, sefom, kupaonicom s tušem, manjim hladnjakom, i ormarom; WIFI pristupne točke nalaze se po cijelom otoku; mogućnost doplate za kućnog ljubimca 20€ dnevno.

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AKCIJA SPRING OFFER  15% POPUSTA za rezervacije do 20.4.2024. u svim terminima boravka.
*popust se primjenjuje na cijene niže u tablici

Prijevoz

Table Plugin

Cijena najma uključuje:
– smještaj na bazi noćenja s doručkom,
– povratan transfer brodom Šibenik – Obonjan,
– besplatan yoga session/dnevno,
– besplatan fitness session/dnevno,
– besplatno korištenje ležaljki na plaži/sunčalištu (prema dostupnosti),
– animacijski program/dnevno
Ostale moguće nadoplate na recepciji resorta:
– polupansion (večera) 20,00€ osoba 12+, 15,00€ djeca 6-12 g., 10,00€ djeca 3-6 g.,
– kućni ljubimac 15,00€ pet/day u Glamping lodge-u, 20,00€ per/day u Island home-u.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 1,7 € (10 kn) po osobi i danu od 1.1. do 31.12.2024. (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
Obavezna doplata za jednokratnu prijava 3 € po osobi.
U slučaju otkaza rezervacije do 15 dana prije početka korištenja usluge (dolaska gosta) – bez storno troškova

– – –

Rezervirajte online

Obonjan Island Resort 4*, Obonjan

Hoteli rezervacija
NOSITELJ REZERVACIJE
DATUMI USLUGE


SVI KORISNICI USLUGE

Upišite imena i prezimena svih korisnika, kod djece upišite i godinu rođenja radi ostvarivanja pogodnosti i popusta za djecu.

OSTALO


PRIJAVA NA OBAVIJESTI

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Obonjan, otok Obonjan, Obonjan Island Resort
Obonjan Island Resort 4*
Obonjan
AKCIJA za rezervacije do 20.4.
7.7.-26.7. - 2 noćenja sa doručkom po smještajnoj jedinici od 285,60 €
26.7.-26.8. - 2 noćenja od - 2 noćenja sa doručkom po smještajnoj jedinici od 353,60 €
Cijena uključuje: smještaj na bazi noćenja s doručkom, povratan transfer brodom Šibenik – Obonjan, besplatan yoga session/dnevno,, besplatan fitness session/dnevno, besplatno korištenje ležaljki na plaži/sunčalištu (prema dostupnosti), animacijski program/dnevno