Hrvatska, Obonjan, otok Obonjan, Obonjan Island Resort

Print Friendly, PDF & Email

Obonjan Island Resort , Obonjan, otok Obonjan, Hrvatska

Obonjan Island Resort nalazi se na otoku Obonjanu, a nudi klimatizirane smještajne jedinice i besplatan WiFi.
Obonjan Island Resort uključuje vanjski bazen s morskom vodom i bankomat. Iz pojedinih jedinica u objektu Obonjan Island Resort Forest Lodges pruža se pogled na more. Svakodnevno se poslužuju kontinentalni i bife doručak. U restoranu u sklopu objekta gosti mogu uživati u izboru jela mediteranske kuhinje, a dostupna su i veganska i vegetarijanska jela.
Obonjan Island Resort dostupan je brodskim linijama i privatnim taksi-brodom, koji polaze iz šibenske luke. Najbliža zračna luka, Zračna luka Split, udaljena je 50 km od Šibenika. Do Zračne luke Zadar ima oko 72 km.

 Plaža: stjenovita, šljunčana

Smještaj:

CLASSIC BELL ŠATOR: za 2 ili 4 osobe; glamping šatori pojedinačno su postavljeni na drvenoj podlozi terase za dodatnu stabilnost i udobnost, ovaj luksuzni remake klasičnog kampiranja moderno je opremljen i nadograđen klima uređajem; gosti koji borave u ovim jedinicama dijele zajednički toalet i tuš; europske utičnice, USB utičnice; WIFI pristupne točke nalaze se po cijelom otoku, zajednički toalet, ručnici i posteljina, klima uređaj; mogućnost doplate za kućnog ljubimca 30 €  dnevno.
FOREST LODGES: za 2 ili 4 osobe, potpuno samostalne i pojedinačno raspoređene na drvenoj terasi za dodatnu stabilnost i udobnost; moderno namješteni s potpuno opremljenom vlastitom kupaonicom, klima uređajem, hladnjakom, sefom i bravom; Posebnost ovog tipa smještajnih jedinica je umirujuća lokacija usred raskošne borove šume. Forest Lodges opremljene su: klima uređajem, sef, privatnom kupaonicom, USB utičnicom, europske utičnice, ručnicima i posteljinom, manjim  hladnjakom; WIFI pristupne točke nalaze se po cijelom otoku; mogućnost doplate za kućnog ljubimca 35 € dnevno.
SUN LODGES (MOBILNE KUĆICE): za 2 ili 4 osobe; Svaka Sun Lodge jedinica ima privatnu terasu s pogledom na more i lounge namještajem, idealnu za opuštanje i uživanje u mediteranskom krajoliku. Sun Lodges su prostrane, ekološki prihvatljive,samostalne mobilne kućice, oko kojih je uređena hortikultura palmama i mediteranskim biljem. Opremljene su: ručnicima i posteljinom, klima uređajem, USB utičnica, europske utičnice, sefom, kupaonicom s tušem, manjim hladnjakom, i ormarom; WIFI pristupne točke nalaze se po cijelom otoku; mogućnost doplate za kućnog ljubimca 35 € dnevno.

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
*popust se primjenjuje na cijene niže u tablici

Prijevoz

Cijene po osobi

Cijena najma uključuje: najam, struja, voda, ručnici.
Doplate: za polupansion – djeca od 3 do 6 g. 18 eur, djeca od 6 do 12 g. 25 eur; stariji od 12 g. 35 €
za puni pansion, djeca od 3 do 6 g. 30 eur, od 6 do 12 g. 42 eur, stariji od 12 g. 60 eur
Povratni transfer brodom (Šibenik – Obunjan – Šibenik) 33 eur
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 1,33 € (10 kn) po osobi i danu od 1.1. do 31.12.2023. (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
Jednokratna prijava 1 € po osobi.
Storno uvjeti: obračunava se naknada štete prema slijedećoj specifikaciji:

Za rezervacije u srpnju i kolovozu                          

a) do 14 dana prije početka korištenja usluge (dolaska gosta) – bez naknade štete
b) od 14 do 0 dana prije početka korištenja usluge (dolaska gosta) – 100% od ukupnog iznosa rezervacije

Za rezervacije u lipnju i rujnu

a) do 7 dana prije početka korištenja usluge (dolaska gosta) – bez naknade štete
b) od 7 do 0 dana prije početka korištenja usluge (dolaska gosta) – 100 % od ukupnog iznosa rezervacije

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE

  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)

  PODACI O SMJEŠTAJU

  OSTALE USLUGE

   

  Da,želim primati obavijesti o akcijama i popustima


  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Obonjan, otok Obonjan, Obonjan Island Resort
  Obonjan Island Resort 4*
  Obonjan, otok Obonjan