Hrvatska, Orebić, Orsan hotel by Aminess

Orsan hotel by Aminess , Orebić, Hrvatska

Smješten u tihoj, prekrasnoj pješčanoj uvali, udaljen 800 m od centra. Iz hotela se pruža predivan pogled na grad Korčulu i okolne otočiće.

Hotelska ponuda: aperitiv bar s terasom, klimatizirani buffet restoran(show cooking), vanjski bazen (morska voda), ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno), animacija za djecu i odrasle, dječji klub, dječje igralište, večeri s muzikom uživo, teren za odbojku na pijesku, boćalište, parkiralište(besplatno), kućni ljubimci- nisu dopušteni

 Plaža: pješčana plaža s tušem, kabinom za presvlačenje, ležaljkama i suncobranima

 Sobe: klimatizirane, LCD-tv, wi-fi (besplatno)

 Prehrana: all inclusive light – buffet doručak, buffet ručak i večera s uključenim pićima uz obroke (crno i bijelo vino, pivo, bezalkoholna pića)

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AKCIJA 7=6, 14=12 u terminima boravka 18.9.-23.10.2021.
LONG STAY 10% POPUSTA za boravke od 10 i više noći u terminima boravka od 19.6.-11.9.2021.
10% POPUSTA za boravke kraće od 7 noći u terminima boravka 3.4.-5.6. i 18.9.-23.10.2021.
99,99% POPUSTA ZA DIJETE DO 14 GODINA na pomoćnom ležaju u sobi s 2 odrasle osobe u terminima posebnih popusta do 5.6. i od 18.9. (ne kombinira se sa first minute popustom i sa long stay popustom)
*akcije i first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici i nije ih moguće međusobno zbrajati

Prijevoz

Cijene po osobi

Popusti: 99,99% POPUSTA za dijete do 7 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; 50% popusta za dijete od 7-14 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; 50% popusta za dijete na osnovnom ležaju do 7 godina; 25% popusta za dijete na osnovnom ležaju od 7-14 godina: 50% popusta za dvoje djece u obiteljskoj sobi/suiteu s dvije odrasle osobe; odrasla osoba na pomoćnom ležaju od 14 godina 20% popusta.
Uključeno u cijenu: buffet doručak, ručak i večera s uključenim pićima uz obroke: crno i bijelo vino, pivo, izbor više vrsta bezalkoholnih pića, gazirani i negazirani sokovi, soda voda; upotreba vanjskog bazena s morskom vodom, upotreba ležaljki i suncobrana na terasi bazena, na plaži uz nadoplatu, animacijski tim i svakodnevne aktivnosti za djecu i odrasle, dnevni i večernji program, posebne aktivnosti za djecu u dječjem klubu (od 4 do 12 godina), jednom tjedno, stolni tenis, boćalište, besplatan parking, wi-fi Internet u sobama i javnim prostorima.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 12 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2021., a 8 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Orebić, Aminess BELLEVUE Hotel, Aminess BELLEVUE Village, Aminess Casa BELLEVUE
  Aminess BELLEVUE Hotel 4*, Aminess BELLEVUE Village (ex ville) 4*, Aminess Casa BELLEVUE(ex depandanse) 4*
  Orebić
  FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 28.2.2022.
  + 99% POPUSTA za dijete do 7 g. ( u neki terminima do 14 g.)
  Hrvatska, Orebić, Orsan hotel by Aminess
  Orsan hotel by Aminess 3*
  Orebić
  Hrvatska, Orebić, Mobilne kućice Perna
  Mobilne kućice Perna 3*
  Orebić
  FIRST MINUTE 15% POPUSTA za uplate do 1.2.2022.
  FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 1.4.2022.
  Hrvatska, Orebić, Hotel Aminess Grand Azur
  Hotel Aminess Grand Azur 4*
  Orebić
  FIRST MINUTE 15% POPUSTA za uplate do 31.12.2021.
  + 99% popusta dijete do 7 g. ( u nekim terminima do 14 g.)
  *all inclusive light (doručak, ručak i večera, piće uz ručak i večeru u restoranu – točeno bijelo i crno vino, pivo, bezalkoholna pića, mineralna voda)