Hrvatska, Orebić, Hotel Orsan

Hotel Orsan , Orebić, Hrvatska

Smješten u tihoj, prekrasnoj pješčanoj uvali, udaljen 800 m od centra. Iz hotela se pruža predivan pogled na grad Korčulu i okolne otočiće.

Hotelska ponuda: aperitiv bar s terasom, klimatizirani buffet restoran(show cooking), vanjski bazen (morska voda), ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno), animacija za djecu i odrasle, dječji klub, dječje igralište, večeri s muzikom uživo, teren za odbojku na pijesku, boćalište, parkiralište(besplatno), kućni ljubimci- nisu dopušteni

 Plaža: pješčana plaža s tušem, kabinom za presvlačenje, ležaljkama i suncobranima

 Sobe: klimatizirane, LCD-tv, wi-fi (besplatno)

 Prehrana: all inclusive light – buffet doručak, buffet ručak i večera s uključenim pićima uz obroke (crno i bijelo vino, pivo, bezalkoholna pića), tematske gastronomske večeri (dalmatinska večer)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

NAPOMENA:  hotel možda neće biti otvoren za sezonu 2020.
Ukoliko budete imali rezervaciju za hotel koji se ne otvori, ista rezervacija biti će prebačena u jedan od naših hotela (iste ili više kategorije) po uvjetima po kojima je potvrđena za neotvoreni hotel.

DIJETE DO 13 godina BESPLATNO u sobi s dvoje odraslih u terminu boravka do 18.7.
OBITELJSKA SOBA: 1 dijete do 14 godina BESPLATNO, 2 dijete do 14 godina 50% popusta u terminu boravka do 18.7.
AKCIJA 7=6, 14=12 u terminima boravka 19.9.-24.10.
LONG STAY 10% POPUSTA za boravke od 10 i više noći u terminima boravka 20.6.-12.9.
10% POPUSTA za boravke kraće od 7 noći u terminima boravka 19.9.-24.10.
99,99% POPUSTA ZA DIJETE DO 14 GODINA na pomoćnom ležaju u sobi s 2 odrasle osobe u terminima posebnih popusta od 19.9. (ne kombinira se sa first minute popustom i sa long stay popustom)

Prijevoz

Cijene po osobi

Popusti: 99,99% POPUSTA za dijete do 7 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; 50% popusta za dijete od 7-14 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; 50% popusta za dijete na osnovnom ležaju do 7 godina; 25% popusta za dijete na osnovnom ležaju od 7-14 godina: 50% popusta za dvoje djece u obiteljskoj sobi/suiteu s dvije odrasle osobe; odrasla osoba na pomoćnom ležaju od 14 godina 20% popusta.
Uključeno u cijenu:  buffet doručak, ručak i večera s uključenim pićima uz obroke: crno i bijelo vino, pivo, izbor više vrsta bezalkoholnih pića, gazirani i negazirani sokovi, soda voda; upotreba vanjskog bazena s morskom vodom, upotreba ležaljki i suncobrana na terasi bazena, na plaži uz nadoplatu, animacijski tim i svakodnevne aktivnosti za djecu i odrasle, dnevni i večernji program, posebne aktivnosti za djecu u dječjem klubu (od 4 do 12 godina), jednom tjedno tematske glazbene večeri u periodu od lipnja do listopada, stolni tenis, boćalište, besplatan parking, wi-fi Internet u sobama i javnim prostorima.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE
  captcha

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Orebić, Hotel, Depandansa, Vile Bellevue
  Hotel, Dep., Vile Bellevue 4*
  Orebić
  Hrvatska, Orebić, Hotel Aminess Grand Azur
  Hotel Aminess Grand Azur 4*
  Orebić
  Hrvatska, Orebić, Mobilne kućice Perna
  Mobilne kućice Perna 3*
  Orebić
  LAST MINUTE 30% POPUSTA 14.7.-25.7. 3 noćenja za 6 osoba od 2.280 kn
  Hrvatska, Orebić, Hotel Orsan
  Hotel Orsan 3*
  Orebić