Hrvatska, otok Cres, Martinščica, Hotel Zlatni Lav

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Zlatni lav , otok Cres, Martinščica, Hrvatska

Opis: Hotel Zlatni Lav nalazi se na jedinstvenoj lokaciji u blizini uvale Martinšćica i slikovite šljunčane plaže, a pruža prekrasan pogled i nudi dobro opremljene sobe. Udobne sobe imaju sve potrebne sadržaje, a kupaonice su elegantno i praktično uređene. Balkoni pružaju prekrasan pogled na more ili šumu. Uvala Martinščica ima kristalno čisto more, a okružena je aromatskom zimzelenom vegetacijom s mnogobrojnim biljnim i životinjskim vrstama.

Hotelska ponuda: aperitiv bar, restoran, restoran à la carte, unutarnji bazen, set za djecu (besplatno, prema raspoloživosti – grijač za bočice, grijalo za vodu, stol za previjanje, kada za kupanje, stoličica za pranje ruku), privatno parkiralište (besplatno) u blizini škola ronjenja, najam čamaca, staze za bicikliste, trekking staza; kućni ljubimci – dopušteni do 15 kg (uz doplatu 10 € dnevno), wi-fi(besplatno u javnim prostorima-recepcija I restoran)

 Plaža: šljunčana plaža, pogodna za djecu (250 m)

 Sobe: klima, sat TV, sušilo za kosu, sef, tip S2D – bočni pogled, terasa; tip S2C – bočni pogled park s balkonom, tip S2B – bočni pogled more, mali balkon, tip S2A – pogled more, veliki balkon ili terasa, tip HA4 A ili B – suite za 3/4 osobe, pogled more, mali ili Veliki balkon. Moguć je dodatni ležaj na upit i uz doplatu.

 Prehrana: buffet doručak, večera klasično posluživanje –izbor 2 menija (uz doplatu)

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Cijene za  2022 na upit! 
*popusti se obračunavaju na cijene niže u tablici

Prijevoz

– – –

Rezervirajte online

Hotel Zlatni lav 3*, Martinščica

Hoteli rezervacija
NOSITELJ REZERVACIJE
DATUMI USLUGE


SVI KORISNICI USLUGE

Upišite imena i prezimena svih korisnika, kod djece upišite i godinu rođenja radi ostvarivanja pogodnosti i popusta za djecu.

OSTALO


PRIJAVA NA OBAVIJESTI

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, otok Cres, Martinščica, Hotel Zlatni Lav
Hotel Zlatni lav 3*
Martinščica