Hrvatska, Otok Korčula, Brna, Aminess Lume Hotel

Print Friendly, PDF & Email

Aminess Lume Hotel , otok Korčula, Brna, Hrvatska

Hotel Aminess Lume smjestio se na mirnoj lokaciji uz samo more u centru mjesta Brna.

Hotelska ponuda: udaljenost 3 m od mora, sobe s pogledom prema moru, hotelski restoran s terasom, aperitiv bar „Val“ s terasom i pogledom na uvalu, vanjski slatkovodni bazen 45 m2 (ležaljke i suncobrani – besplatni za goste hotela), towel service – ručnici su gostima na raspolaganju u sobi hotela pri dolasku (mogu se zamijeniti na recepciji), uređena hotelska plaža podno hotela, suvenirnica, organizirana tjelovježba u ljetnim mjesecima, terasa s glazbom uživo, besplatan parking – ograničeni broj mjesta, dizalo; škola jedrenja i surfanja, najam čamaca, sandolina, dasaka za jedrenje, snack bar; kućni ljubimci dopušteni – uz doplatu 20 € dnevno na recepciji (zdjelica za vodu, kolačić dobrodošlice, privjesak za ogrlicu i igračka)

 Plaža: hotel na samoj plaži, ležaljke i suncobrani (uključeno u cijenu – ograničen broj)

 Sobe: kupaonica s tušem, sušilo za kosu, klima-uređaj (grijanje i hlađenje), wi-fi, žični internetski priključak, telefon, LCD TV, mini bar, dojavljivač požara

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

SENIOR POPUST 65+ – 10% POPUSTA u terminima boravka do 8.6. i od 15.9.2023.
*akcije se međusobno ne mogu kombinirati ni zbrajati
*za rezervacije napravljene po first minute popustima nije moguća promjena termina ili imena stranaka
*akcije i first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

Cijene po osobi

Popusti: 99% popusta za ijete na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe do 7 godina; 50% popusta za dijete od 7 do 14 godina na pomoćnom ležaju; dijete na osnovnom ležaju do 7 godina 50% popusta; dijete na osnovnom ležaju 7-14 godina 30% popusta; dvoje djece u dvokrevetnoj sobi do 14 godina 30% popusta; odrasla osoba na pomoćnom ležaju stariji od 14 godina 20% popusta.
Napomena: besplatan otkaz rezervacije do 8 dana prije početka usluge.
Turistička pristojba uključena je u cijenu.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE

  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)

  PODACI O SMJEŠTAJU

  OSTALE USLUGE

   

  Da,želim primati obavijesti o akcijama i popustima


  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Otok Korčula, Brna, Aminess Lume Hotel
  Aminess Lume Hotel 4*
  Brna