Hrvatska, Otok Korčula, Grad Korčula, Hotel Liburna

Hotel Liburna , otok Korčula, Grad Korčula, Hrvatska

Postoji pogled iz hotela Liburne o kojem pišu brojni putnici. U njemu se ogleda prizor renesansne Korčule kao okamenjeni san obavijen nježnim morskim plavetnilom. Inspirirani tom igrom mediteranske raskoši izvana i čistih dizajnerskih linija iznutra, od 2015. s vama ispisujemo nove stranice doživljaja. Uživajte u modernoj udobnosti hotela uz samu obalu mora nadomak mirnih plaža. Iskoristite 10 minuta romantične šetnje do Korčule i poslušajte kamene priče ovog bajkovitog grada. Osjećajte se kraljevski i prepustite se tretmanima wellness centra u obližnjem hotelu Marko Polo ili se odvažite na jedan od atraktivnih vodenih sportova.

Hotelska ponuda: buffet restoran, tematske gastro večeri (lipanj-rujan), a la carte restoran, lobby bar, pool bar, vanjski bazen s morskom vodom na terasi hotela, 2 zemljana teniska terena, igralište za mini golf, soba za masažu (doplata), glazba uživo dvije večeri tjedno na terasi (lipanj-rujan), animacija za djecu i mini-klub u obližnjem hotelu Marko Polo (lipanj-rujan), parking (ograničen broj mjesta, uz doplatu)

 Plaža: šljunčana plaža i plaža s betonskim platoom ispred hotela

 Sobe: klima, sušilo za kosu, wi-fi, mini bar, telefon, sat TV, standard soba s pogledom na more i bez, superior soba s odvojenim krevetima i balkonom, s pogledom na more i bez, junior suite s balkonom – većinom s dva balkona i pogledom na more, a manji broj bez pogleda na more

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Zatvaranje hotela 5.9.2020.
AKCIJA 20% POPUSTA u svim terminima boravka do 5.9.+ BESPLATNO za dijete do 14 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe.
*akcije nije moguće međusobno kombinirati

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ (ZAGREB – HOTEL – ZAGREB)

TRANSFER: AUTOBUS + KATAMARAN+ TRANSFER DO HOTELA
CIJENA: 650,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe do 14 godina; dijete na osnovnom ležaju do 7 godina 50%; dijete na osnovnom ležaju 7-14 godina 30%; 50% popusta za 1. dijete do 7 godina, 30% popusta za 2 dijete na pomoćnom ležaju suitu sa dvoje odraslih odrasla osoba na pomoćnom ležaju stariji od 14 godina 30%.
Doplate: parking dnevno 70 kn, parking tjedno 330 kn, kućni ljubimac do 15 kg dnevno 130 kn, dječji krevetić besplatno.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE
  captcha

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Otok Korčula, Grad Korčula, Hotel Port 9
  Hotel Port 9 4*
  Grad Korčula
  Hrvatska, Otok Korčula, Grad Korčula, Mobilne kućice Marco Polo Village - Port 9
  Mobilne kućice Marco Polo Village - Port 9 3*
  Grad Korčula
  Hrvatska, Otok Korčula, Grad Korčula, Korčula De La Ville
  Hotel Korčula De La Ville 4*
  zatvoreno od 26.8.2020.
  Apartmani Port Korcula
  Apartmani Port 9 4*
  Grad Korčula
  Zatvoreni od 4.9.2020.
  Hrvatska, Otok Korčula, Grad Korčula, Hotel Liburna
  Hotel Liburna 4*
  Grad Korčula
  Zatvoreno od 5.9.2020.
  Hrvatska, Otok Korčula, Grad Korčula, Hotel Marko Polo
  Hotel Marko Polo 4*
  Grad Korčula