Hrvatska, Otok Korčula, Vela Luka, Hotel Posejdon

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Posejdon , otok Korčula, Vela Luka, Hrvatska

Hotel Posejdon udaljen je oko 1,5 km od Vela Luke,  sa središtem mjesta dijeli ga  morski prolaz preko kojega vozi turistička brodica.

Hotelska ponuda: recepcija, sef na recepciji, restoran, aperitiv caffe bar, TV u zajedničkim prostorijama, unutarnji bazen (zatvoren u glavnoj sezoni), plesne večeri, Mini club, mjenjačnica, ronilački centar, parking (ograničen broj parkirnih mjesta-nije moguća rezervacija, internet (besplatno)

 Plaža: ispred hotela, šljunčana plaža, betonirana

 Sobe: klima, SAT TV,  telefon, kupaonica

 Prehrana: doručak, ručak i večera izbor buffet (uključeno piće uz obroke); točena bezalkoholna pića, vino, pivo i domaća alkoholna pića na lobby baru od 11 do 22 sata; popodnevna zakuska od 17 do 17.30 sati (kava/čaj sa keksima, kokice)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
*akcije i popusti primjenjuju se na cijene niže u tablici

Prijevoz

Popusti: BESPLATNO za dijete do 6 godina bez ležaja u sobi s dvije odrasle osobe; BESPLATNO za jedno dijete do 6 godina sa jednom odraslom osobom u sobi (odrasla osoba plaća cijenu single use); dijete od 6 do 12 godina na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom 15% popusta; dijete na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe do 12 godina 30% popusta; drugo dijete bez ležaja u sobi s dvije odrasle osobe od 6 do 12 godina 30% popusta; odrasla osoba od 12 godina na pomoćnom ležaju 15% popusta.
Uključeno u cijenu: doručak, ručak i večera (uključeno piće uz obroke); točena bezalkoholna pića, vino, pivo i domaća alkoholna pića na lobby baru od 11 do 22 sata; popodnevna zakuska od 17 do 17.30 sati (kava/čaj sa keksima, kokice), dostupan wi-fi na recepciji i u sobama, korištenje unutarnjeg bazena van visoke sezone, animacijski program i glazba uživo 2x tjedno.
Besplatan storno (otkaz) rezervacije:
– do 4 dana u terminima boravka do 9.7. i od 20.8.2022.
– do 8 dana u terminima boravka od 9.7. do 20.8.2022.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2022., a 7 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

 

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Otok Korčula, Vela Luka, Hotel Posejdon
  Hotel Posejdon 3*
  Vela Luka
  Hrvatska, Otok Korčula, Vela Luka, Hotel Adria
  Hotel Adria 3*
  Vela Luka