Hrvatska, otok Krk, Punat, Hotel Omorika

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Omorika , otok Krk, Punat, Hrvatska

Okružen prirodnim, čistim i očuvanim okolišem, mediteranskim zelenilom, hotel predstavlja idealno mjesto za kvalitetan odmor. Udaljen otprilike 300 metara od plaže koja nudi iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, obalne šetnice, atraktivnih sportskih terena poput igrališta za mini-golf, odbojku na pijesku, akvagana, i drugih atraktivnosti, hotel pruža mogućnosti aktivnog odmora. Blizina ugostiteljske ponude, slastičarnica, caffe-barova, trgovina i suvenirnica upotpunit će vaš boravak u našem hotelu. Gostoljubivo osoblje pružit će vam ugodan i miran odmor u našem hotelu. Hotel Omorika predstavlja idealno mjesto za vaš odmor, a naše ljubazno osoblje trudit će se učiniti vaš boravak ugodnim i zabavnim.

Hotelska ponuda: „a la carte“ restoran i terasa, pansionski „buffet“ restoran, besplatan wi-fi, animacija u periodu od lipnja do rujna, blizina ugostiteljske ponude, slastičarnica, caffe barova, trgovina i suvenirnica, besplatno parkiralište, kućni ljubimci dopušteni (uz doplatu)

 Plaža: cca 300 m od hotela, gradska plaža unutar puntarske drage, pogodnu za djecu i osobe starije životne dobi, s prilazima u more i plićakom, mogućnost najma ležaljki i suncobrana

 Sobe: opremljene telefonom, TV-om, hladnjakom, klimom, kupatilom, sušilom za kosu
Dvokrevetne sobe (1/2): mogućnost korištenja kao jednokrevetne, bez mogućnosti pomoćnog ležaja, bez balkona, pogled park ili more
Obiteljske sobe (1/2+2): cca 27 m2, spavaća sobe s bračnim krevetom i manja spavaća soba opremljena krevetima na kat, bez balkona, većina soba s pogledom na park

 Prehrana: buffet doručak, mogućnost doplate za polupansion (bez pića) ili za puni pansion (bez pića)

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AKCIJA 4=3 & 5=4 u terminu boravka od 11.10.-27.10.2022.
10% POPUSTA ZA UMIROVLJENIKE (60+) u terminima boravka od 8.4.-28.5. i od 24.9.-30.10.2022.
LONG STAY 5% POPUSTA za boravke od 8 i više noći
LONG STAY 10% POPUSTA za boravke od 15 i više noći
*first minute popuste moguće je kombinirati sa long stay popustom i popustom za umirovljenike
*akcije i first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

DESTINACIJA BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti u obiteljskoj sobi: BESPLATNO za prvo dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u obiteljskoj sobi s najmanje 2 odrasle osobe, a 50% popusta za drugo dijete do 12 godina; dijete do 3 godine u obiteljskoj sobi s jednom odraslom osobom 70% popusta, a dijete od 3 do 16 godina u obiteljskoj sobi s jednom odraslom osobom 30% popusta, djeca na pomoćnom ležaju u obiteljskoj sobi s dvoje odraslih 12-16 godina 30% popusta, odrasle osobe stariji od 16 godina na pomoćnom ležaju u obiteljskoj sobi 20% popusta.
Obavezna doplata za ekološku pristojbu: 1 kn po osobi i danu.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2022., a 7 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, otok Krk, Punat, Hotel Kanajt
  Hotel Kanajt 4*
  Punat
  Hrvatska, otok Krk, Punat, Falkensteiner Hotel Park Punat
  Hotel Falkensteiner Park 4*
  Punat
  Hrvatska, otok Krk, Punat, Hotel Omorika
  Hotel Omorika 3*
  Punat