Hrvatska, otok Krk, Šilo, Mobilne kućice Tiha Camp-Šilo

Print Friendly, PDF & Email

Mobilne kućice Tiha Camp-Šilo, otok Krk, Šilo, Hrvatska

Mobilne kućice u kampu Tiha su površine od 20 m² do 50 m², sa jednom ili dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupaonicom, udaljene od 50  metara od mora. U svim našim mobilnim kućicama dostupan je besplatni bežični internet, kućice su opremljene klimatizacijskim uređajem, a u cijenu najma je uključena posteljina. Svaka mobilna kućica ima i modernu natkrivenu terasu sa ležaljkama i vrtnom garniturom s kojih ćete uživati u nezaboravnim trenutcima opuštanja.

Ponuda u kampu: restoran Portić, beach bar Mare, tenis tereni,  jedrenje i surfanje, odbojka na pijesku, košarka, nogomet.

 Plaža: pješćana (cca 100 m)

Smještaj:
Mediterranean Standard: 22 m2, uređena u duhu mediterana, obložena dekorativnim kamenom; predstavlja pravi mali prototip kamene kućice, tipične za podneblje otoka. Sastoji se od 2 spavaće sobe, 1 kupaonice, dnevnog boravka te kuhinjske niše. Opremljena klima uređajem, televizijom, natkrivenom terasom, sa sjedećom garniturom i ležaljkama
Mediterranean Premium: idealna za 4 osobe. Veličine 32 m2 (7,5 x 4,2m). Uređena u duhu Mediterana, obložena dekorativnim kamenom; predstavlja pravi mali prototip kamene kućice, tipične za podneblje otoka. Veličine 32 m2, sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka te kuhinjske niše.
Premium Family: 39 m2, sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka s dva pomoćna ležaja te kuhinjske niše. Opremljena klima uređajem, televizijom, prostranom terasom površine 21 m2, sa sjedećom garniturom i ležaljkama. Mobilna kućica uređena je u modernom stilu za najugodniji mogući boravak.
Superior pogled more: 39-46 m2 luksuzna kućica s pogledom na more, idealna za 5 osoba, sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka s pomoćnim ležajem za jednu osobu te kuhinjske niše. Opremljena klima uređajem, televizijom, prostranom terasom površine 21 m2, sa sjedećom garniturom i ležaljkama. Mobilna kućica uređena je u modernom stilu za najugodniji mogući boravak.
Luxury pogled more: idealna za parove ili manje obitelji za 2+2 osobe. Veličine 24 m2 (7 x 4m), sastoji se od 1 spavaće sobe, 1 kupaonice, dnevnog boravka s pomoćnim ležajem te kuhinjske niše. Opremljena klima uređajem, televizijom, prostranom terasom površine 21 m2, sa sjedećom garniturom i ležaljkama. Mobilna kućica uređena je u modernom stilu za najugodniji mogući boravak.
De lux pogled more: idealna za 5 + 1 osobu. Sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka s pomoćnim ležajem te kuhinjske niše. Opremljena klima uređajem, televizijom, prostranom terasom , sa sjedećom garniturom i ležaljkama. Mobilna kućica je uređena u modernom stilu, sa svim potrebnim detaljima koji mogu zatrebati gostu.
Kućni ljubimci: doplata 15,00 €/dan

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

CIJENE ZA 2023. god. NA UPIT

Prijevoz

DESTINACIJA BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

WordPress Tables Plugin

Uključeno u cijenu: dnevni najam, posteljina i ručnici ( prva postava, ostalo na upit), parking za 1 auto
Doplate na licu mjesta: završno čišćenje 35 €; najam ručnika i posteljine (dodatni komplet) 20 €, kućni ljubimac 15 € dnevno
Dodatne usluge: ležaljke i suncobrani na plaži kampa, parking za dodatna vozila, najam bicikla, najam teniskog terena

Obavezna doplata za turističku pristojbu NA LICU MJESTA 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 31.9.2022. , a u ostalim terminima iznosi 7 kn (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe

STORNO UVJETI: besplatno do 7 dana prije polaska

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE

  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)

  PODACI O SMJEŠTAJU

  OSTALE USLUGE

   

  Da,želim primati obavijesti o akcijama i popustima


  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, otok Krk, Šilo, Mobilne kućice Tiha Camp-Šilo
  Mobilne kućice Tiha Camp-Šilo
  Šilo
  10.4.-30.4.&15.10.-30.10. - 3 noćenja za 4 osobe od 1195 kn
  30.4.-29.5.&1.10.-15.10. - 3 noćenja za 4 osobe od 1620 kn
  29.5.-11.6.&10.9.-1.10. - 3 noćenja za 4 osobe od 2410 kn
  11.6.-2.7.&27.8.-10.9. - 5 noćenja za 4 osobe od 4690 kn
  2.7.-27.8. - 5 noćenja za 4 osobe od 7050 kn