Hrvatska, otok Lastovo, Ubli, Hotel Solitudo

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Solitudo , otok Lastovo, Pasadur, Hrvatska

Hotel Solitudo je jedini hotel na otoku smješten u malom mjestu Pasadur, na mjestu gdje se spajaju dvije najljepše uvale Velo i Malo Logo. Smješten dvadesetak metara od mora, na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Jadranu, hotel u ponudi ima 60 hotelskih soba uređenih u mediteranskom stilu i 12 vrlo luksuzno uređenih hotelskih suita (apartmana). Transfer Luka Ubli – Hotel Solitudo – Luka Ubli organizira hotel i besplatan je (rezervacije direktno s hotelom Solitudo).

Hotelska ponuda: recepcija, piano i aperitiv bar, restaurant s terasom i prekrasnim pogledom na more, dalmatinska konoba s bogatim izborom dalmatinskih specijaliteta, mini shop, WI-FI (u prostoru recepcije) hotelska marina u koju dolaze jahte iz cijeloga svijeta, ronilački centar sa školom ronjenja, fitness, jacuzzi, sauna. U hotelu ili u blizini hotela moguć je, najam bicikla, skutera, automobila, kajaka, čamaca. Mogući su razni izleti (razgledanje Lastova, izleti morem), parkiralište (besplatno), kućni ljubimci dozvoljeni na upit uz doplatu na recepciji

 Plaža: prelijepe prirodne plaže sa kristalno čistim morem

 Sobe u paviljonima: s pogledom na more, dio sa balkonima, klimatizirane, kupaona (tuš, kada, wc) mini bar, sef, sušilo za kosu, sat TV, telefon.

 Prehrana: buffet doručak, za večeru izbor menua (jedan meni obavezno je riblji).

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
*first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

Cijene po osobi

Table Plugin

Napomena: transfer Luka Ubli – hotel Solitudo – luka Ubli organizira hotel i on je besplatan.
Popusti u 1/2+1 sobama
: BESPLATNO za dijete do 12 godina s dvije odrasle osobe; dijete od 12-16 godina u sobi s dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50% popusta; dijete do 12 godina u sobi s jednom odraslom osobom na osnovnom ležaju 30% popusta, odrasla osoba i dijete iznad 16 godina na pomoćnom ležaju 20% popusta.
Popusti u 1/2+1 suiteu: treća odrasla osoba ima 60% popusta na cijenu smještajne jedinice na pomoćnom ležaju uz dvije odrasle osobe.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 1,33 €/10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2023., a 0,93 €/7 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

– – –

Rezervirajte online

Hotel Solitudo 3*, Pasadur

Hoteli rezervacija
NOSITELJ REZERVACIJE
DATUMI USLUGE


SVI KORISNICI USLUGE

Upišite imena i prezimena svih korisnika, kod djece upišite i godinu rođenja radi ostvarivanja pogodnosti i popusta za djecu.

OSTALO


PRIJAVA NA OBAVIJESTI

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, otok Lastovo, Ubli, Hotel Solitudo
Hotel Solitudo 3*
Pasadur