Hrvatska, Otok Mljet, Pomena, Hotel Odisej

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Odisej , otok Mljet, Pomena, Hrvatska

Smješten je na sjevernom dijelu otoka u uvali Pomena, u samom Nacionalnom parku. Do otoka se može doći trajektnom ili brzom brodskom linijom iz Dubrovnika ili iz mjesta Prapratno na poluotoku Pelješcu.

Hotelska ponuda: restoran, aperitiv bar, pizzeria,mali wellness centar (fitness, saune, masaže),vanjski bazen za djecu, wi-fi dostupan na recepciji (besplatno), na otoku se nalazi: ronilački centar, mogućnost najma kanua, kajaka, bicikala, ture za šetanje, ponuda izleta po otoku i s otoka; kućni ljubimci dopušteni manji do 4 kg (uz doplatu cca 40 kn dnevno na recepciji, obavezno uz prethodni upit i najavu hotelu)

 Plaža: betonirana (50 m), šljunčana (600 m), bar na plaži

 Sobe: klimatizirane, sat TV, mini bar, telefon, sušilo za kosu, razlika između vrsta soba je u kvadraturi, pogledu i balkonu, dječji krevetić besplatno uz prethodnu najavu

 Prehrana:  buffet doručak i večera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 12 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
*akcije se međusobno kombiniraju
* popust se primjenjuju dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

Cijena transfera nalaze se niže u cjeniku

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 2 godine bez ležaja; BESPLATNO za dijete na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe do 13 godina; 50% popusta za dijete na osnovnom ležaju do 13 godina; 50% popusta za drugo dijete do 13 godina bez ležaja u sobi s roditeljima; odrasla osoba na pomoćnom ležaju 20% popusta.
Obavezna doplata (jednokratno) za ulaznicu u NP Mljet: odrasli – 170 kn od 1.6.-1.10., 75 kn u ostalim terminima; djeca 8 -18 godina – 55 kn od 1.6.-1.10., 40 kn u ostalim terminima, besplatna ulaznica za djecu do 8 godina.
Doplate (po osobi): povratni transfer Trstenik-hotel Odisej-Trstenik (samo brod) 220 kn; povratni transfer Zračna luka Dubrovnik-hotel Odisej-Zračna luka Dubrovnik (kopno i more) 510 kn – brodski transfer uključuje: osvježenje tijekom putovanja – kava ili boca vode od 0,5 l po osobi i kolačići.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 20 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2022., a 14 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
Storno troškovi: do 4 dana prije dolaska bez storno troškova

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Otok Mljet, Pomena, Hotel Odisej
  Hotel Odisej 3*
  Pomena
  1.9.-27.9. - 4 POL od 1404 kn/186,34 eur
  27.9.-4.10. - 4 POL od 864 kn/114,67 eur
  4.10.-17.10. - 4 POL od 756 kn/100,34 eur
  + GRATIS dijete do 13 g.