Hrvatska, otok Murter, Murter, Hotel Colentum

Hotel Colentum , otok Murter, Murter, Hrvatska

Hotel Colentum smješten je na Murteru, u predvorju kornatskog otočja, na obali uz poznatu plažu Slanica koju odlikuje bistro more i pjeskoviti dno.

Hotelska ponuda: paviljonskog tipa, a sastoji se od glavne zgrade s recepcijom i restoranom i još 2 zgrade koje nisu međusobno povezane, recepcija, restoran, bar s terasom, vanjski bazen s morskom vodom, parkiralište uz doplatu 45 kn dnevno na recepciji (bez mogućnosti rezervacije), besplatan wi-fi, kućni ljubimci nisu dopušteni

 Plaža: pješčana  plaža Slanica, udaljena 50 m od hotela, ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu

 Sobe: površine cca 20 m2, klimatizirane, LCD sat TV, kupaonica s tušem i sušilom za kosu, telefon, wi-fi (besplatno), balkon, dva kreveta 90x200cm ili jedan fr. ležaj 140×200 cm + mogućnost jednog ili dva dodatna ležaja

 Prehrana: buffet doručak u hotelu, buffet večera u restoranu „Reflektor“ u neposrednoj blizini hotela

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

HOTEL NIJE RENOVIRAN TE NEKOLIKO GODINA NIJE ULAGANO U NJEGA – VIŠE ODGOVARA KATEGORIJI OD 2*

Prijevoz

DESTINACIJA BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA
 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete bez ležaja do 6 godina u sobi sa dvije odrasle osobe; 50% popusta za dijete od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe; 20% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, otok Murter, Murter, Hotel Colentum
Hotel Colentum 3*
Murter