Hrvatska, otok Pag, grad Pag, Hotel Pagus

Hotel Pagus , otok Pag, grad Pag, Hrvatska

Opis: Hotel Pagus nalazi se u gradu Pagu. Hotel je lociran uz sam centar grada Paga. Izuzetna pozicija nudi gostima uživanje na plaži koja je direktno ispred hotela, te ​​u mediteranskim delicijama koje nudi hotelski restoran.

Hotelska ponuda: restoran, aperitiv i coctail bar, a la carte restoran,besplatan wi-fi u cijelom hotelu (osim u wellness i spa centru), wellness i spa centar, unutarnji i vanjski bazen, gradsko parkiralište uz doplatu cca 60 kn dnevno na licu mjesta, kućni ljubimci nisu dopušteni

 Plaža: ispred hotela, šljunčana

 Sobe: klima, wi-fi, sef, telefon, sat TV, mini bar, sušilo za kosu; dječji krevetić (besplatno, uz prethodnu najavu), dodatni ležaju u sobama je fotelja na razvlačenje, a u obiteljskoj sobi dvosjed na razvlačenje kojeg dijete 2 osobe do max 14 godina

 Prehrana: all inclusive light (puni pansion plus): buffet doručak, ručak i večeru, snackove, sva bezalkoholna pića, tople napitke, lokalna alkoholna pića (pivo, vino)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AKCIJA 15% POPUSTA u terminu boravka od 4.9.-11.9.2021.
AKCIJA 7=6, 14=12 u terminima boravka od 11.9.-16.10.2021.
*akcije i first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

DESTINACIJA BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti u 1/2+1 sobama i suiteu: BESPLATNO za dijete do 2 godina na ležaju s roditeljima; BESPLATNO za dijete od 2 do 7 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; 50% popusta za djecu od 7 do 14 godina na pomoćnom ležaju u sobi s roditeljima: 30% popusta za dijete od 2 do 14 godina na osnovnom ležaju; 20% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju;
Popusti u obiteljskoj sobi: djeca do 14 godina ostvaruju 70% popusta u sobi s dvije odrasle osobe.
Uključeno u cijenu: korištenje bazena, animacija od 15.6.-10.9.2021. (dječje dnevne aktivnosti, sportska animacija, večernja lagana animacija, DJ fusion, večeri jazza, kubanska večera.
ALL INCLUSIVE LIGHT (PUNI PANSION PLUS) uključuje: buffet doručak, ručak i večeru, snackove, sva bezalkoholna pića, tople napitke, lokalna alkoholna pića (pivo, vino).
Obavezna doplata za turističku pristojbu NA RECEPCIJI iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.1. do 31.12.2021. (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, otok Pag, grad Pag, Hotel Pagus
  Hotel Pagus 4*
  Pag