Hrvatska, otok Pag, grad Pag, Hotel Pagus

Hotel Pagus , otok Pag, grad Pag, Hrvatska

Opis: Hotel Pagus nalazi se u gradu Pagu. Hotel je lociran uz sam centar grada Paga. Izuzetna pozicija nudi gostima uživanje na plaži koja je direktno ispred hotela, te ​​u mediteranskim delicijama koje nudi hotelski restoran.

Hotelska ponuda: restoran, aperitiv i coctail bar, ala carte restoran,besplatan WI-FI u cijelom hotelu (osim u wellness i spa centru),  wellness i spa centar, unutarnji i vanjski bazen, vlastitio parkiralište uz nadoplatu

 Plaža: ispred hotela, šljunčana i pješčana

 Sobe: klima, WI-FI, sef, telefon, SAT TV,mini bar, sušilo za kosu

 Prehrana: buffet doručak i večera (uz doplatu)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

NEMA AKCIJA I NAPOMENA

Prijevoz

DESTINACIJA BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 3 godina na ležaju s roditeljima; dijete od 3-12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe plaća 595 kn (7 noćenja s doručkom).
Doplate (dnevno): za polupansion dijete od 3-12 godina plaća 75 kn dnevno, odrasle osobe 125 kn dnevno, dijete do 3 godina besplatno.

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, otok Pag, grad Pag, Hotel Smokva
Hotel Smokva 4*
Pag
13.7.-17.8., 4 ND od 1680 kn
Hrvatska, otok Pag, grad Pag, Hotel Pagus
Hotel Pagus 4*
Pag
7 ND od 1750 kn