Hrvatska, otok Pag, grad Pag, Hotel Pagus

Hotel Pagus , otok Pag, grad Pag, Hrvatska

Opis: Hotel Pagus nalazi se u gradu Pagu. Hotel je lociran uz sam centar grada Paga. Izuzetna pozicija nudi gostima uživanje na plaži koja je direktno ispred hotela, te ​​u mediteranskim delicijama koje nudi hotelski restoran.

Hotelska ponuda: restoran, aperitiv i coctail bar, ala carte restoran,besplatan WI-FI u cijelom hotelu (osim u wellness i spa centru),  wellness i spa centar, unutarnji i vanjski bazen, vlastito parkiralište uz nadoplatu, kućni ljubimci nisu dopušteni

 Plaža: ispred hotela, šljunčana

 Sobe: klima, WI-FI, sef, telefon, SAT TV,mini bar, sušilo za kosu

 Prehrana: buffet doručak i večera (uz doplatu)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

HOTEL ĆE BITI ZATVOREN TIJEKOM SEZONE 2020

Prijevoz

DESTINACIJA BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 4 godina na ležaju s roditeljima; 70% popusta za dijete od 4- 7 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; 50% popusta za dijete od 7-12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe.
Doplate (dnevno): za polupansion u terminu do 20.6. i od 12.9.-30.11. iznosi 80 kn po osobi, od 20.6.-12.9. iznosi 130 kn po osobi

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE
  captcha

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, otok Pag, grad Pag, Hotel Pagus
  Hotel Pagus 4*
  Pag
  Hrvatska, otok Pag, grad Pag, Hotel Smokva
  Hotel Smokva 4*
  Pag
  13.7.-17.8., 4 ND od 1680 kn