Hrvatska, Otok Pag, Novalja, Hotel Olea

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Olea , Otok Pag, Novalja, Hrvatska

Smješten je u Novalji, 800 m od centra.

Hotelska ponuda: restoran, SPA centar (300 m2, grijani unutarnji bazen od 54 m2, vanjski bazen od 100 m2, teretana, različite vrste sauna, prostori za relaksaciju te nekoliko soba za tretmane), parkiralište (besplatno), kućni ljubimci – dopušteni do 10 kn (uz doplatu na recepciji 30 € dnevno)

 Plaža: gradska plaža udaljena je 1 km od hotela, plaža Zrče udaljena je 3 km od hotela

Sobe: 25-28m2, balkon, bračni krevet, klima, wi-fi, radni stol, sef, LCD sat TV, mini bar, sušilo za kosu, tuš, dodatni ležaj je fotelja na razvlačenje (na upit)

Prehrana: buffet doručak

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 11 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena

Prijevoz

Table Plugin

Doplate: za večeru 33 €/248,64 kn po osobi dnevno.
Obavezna doplata za boravišnu pristojbu na recepciji hotela 1,33 €/10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2023., a u ostalim terminima iznosi 0,93 €/7 kn po osobi i danu. Djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe, a djeca do 12 godina oslobođena su plaćanja boravišne pristojbe.

Rezervirajte online

Hoteli rezervacija
NOSITELJ REZERVACIJE
DATUMI USLUGE


SVI KORISNICI USLUGE

Upišite imena i prezimena svih korisnika, kod djece upišite i godinu rođenja radi ostvarivanja pogodnosti i popusta za djecu.

OSTALO


PRIJAVA NA OBAVIJESTI

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Otok Pag, Novalja, Liberty Plaza hotel
Liberty Plaza hotel 4*
Novalja
Hrvatska, Otok Pag, Novalja, Liberty hotel
Liberty hotel 3*
Novalja
Hrvatska, Otok Pag, Novalja, Hotel Olea
Hotel Olea 4*
Novalja