Hrvatska, otok Vis, Grad Vis, Hotel Issa

Hotel Issa , otok Vis, Grad Vis, Hrvatska

Hotel Issa nalazi se izvan mjesta, na osami, 10 minuta hoda od trajektne luke. Gradska plaža s puno hladovine borova i manjim žalima nalazi se neposredno ispod hotela. Sama plaža nudi zabavne sadržaje. U hotelu možete provesti vrijeme u lobby baru uz izvrsna domaća vina, lokalna craft piva i ostale delicije poput viške pogače, cvita i hroštula.

Hotelska ponuda: hotelski restoran, aperitiv bar sa vanjskom terasom, TV salon, parkiralište (besplatno), sef na recepciji, besplatan wi-fi u predvorju hotela i na vanjskoj terasi aperitiv bara, mini golf, kućni ljubimci nisu dozvoljeni

 Plaža: ispred hotela, betonirana, djelomično  šljunčana, pogodna za djecu

 Sobe: klima u sobama na morsku stranu, balkon, sat TV, sušilo za kosu, telefon; doplata za dj. krevetić iznosi cca 40 kn dnevno – plaćanje na recepciji hotela

 Prehrana: buffet doručak, buffet večera (bogati izbor i za vegetarijance)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
* last minute popust primjenjuje se dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 12.6.-18.9.2021.

TRANSFER: AUTOBUS + TRAJEKT + TRANSFER DO HOTELA
CIJENA: 550,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 12 godina s dvije odrasle osobe; dijete od 5-12 godina 30% popusta s jednom odraslom osobom; odrasla osoba na pomoćnom ležaju i djeca starija od 12 godina 20% popusta; drugo dijete do 12 godina sa dvoje odraslih u sobi bez ležaja 50% popusta.
Doplate: dj.krevetić – plaćanje na recepciji hotela cca 40 kn.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2021., a 8 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
Storno troškovi: do 7 dana prije termina dolaska bez storno troškova, osim u terminu od 17.7-20.8. kada je 14 dana prije datuma dolaska bez storno troškova.

 

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, otok Vis, Grad Vis, Hotel Issa
  Hotel Issa 3*
  Grad Vis
  4.9.-25.9. - 4 POL od 1110 kn
  25.9.-31.10. - 4 POL od 830 kn
  +GRATIS dijete do 12 g.