Hrvatska, Poluotok Pelješac, Trpanj, Hotel Faraon

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Faraon , Poluotok Pelješac, Trpanj, Hrvatska

Adriatiq Hotel Faraon nalazi se na zapadnom dijelu mjesta Trpnja, svega desetak metara iznad jedne od najljepših šljunčanih plaža u mjestu te pruža prelijepi pogled na more. Hotel Faraon se sastoji od 3 zgrade, sa po tri kata s ukupno 115 soba: 80 Comfort soba, 9 Comfort jednokrevetnih soba, 12 Premier soba te 14 obiteljskih soba.

Hotelska ponuda: klimatizirani restoran s terasom koja pruža pogled na plažu i bazen, 24 sata otvorena recepcija, besplatan Wi-Fi na području cijelog hotela, vanjski bazen sa slatkom vodom za odrasle i djecu, tuševi, suncobrani i ležaljke uz bazen; suncobrani i ležaljke na plaži (uz nadoplatu); sportski tereni u blizini hotela; parkiralište ispred hotela s ograničenim brojem mjesta koji se naplaćuje 40 kn dnevno na recepciji u svim terminima osim od 2.7.-27.8.2022. kada se plća 75 kn dnevno; kućni ljubimci su dozvoljeni uz doplatu na recepciji od cca 40 kn dnevno i završno čišćenje od 190 kn jednokratno

 Plaža: 10 metara od hotela, šljunčana plaža s postupnim ulazom u more i prirodnim hladom, pogodna i za djecu, tuševi, mogućnost najma ležaljki, beach bar na plaži, najam bicikala i kajaka

 Sobe:
comfort sobe: jednokrevetne sobe, dvokrevetne i dvokrevetne s pomoćnim ležajem; sve comfort sobe imaju balkon s pogledom na more; veličina sobe je različita a s obzirom na broj kreveta u sobi, jednokrevetne su površine 15 m2, dvokrevetne su 18 m2, a dvokrevetne s pomoćnim ležajem su 20 m2; sadržaji u sobi: klima, SAT-TV, telefon, kupaonica s tuš kadom i sušilom za kosu, te besplatan wi-fi.
premier sobe: dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem tik do recepcije, s balkonom i pogledom na more; površina sobe je 24 m2; sadržaji u sobi: klima, SAT-TV, telefon, kupaonica s kadom i sušilom za kosu te besplatan wi-fi; obiteljske sobe su dvije međusobno povezane sobe, s mogućnošću odabira morske ili park strane; obiteljske sobe na morskoj strani imaju balkon; veličina sobe je 36 m2; sadržaji u sobi: klima, SAT-TV, telefon, kupaonica sa tuš kadom i sušilom za kosu te besplatan wi-fi.

 All inclusive usluga uključuje: buffet doručak, ručak i večera s uključenim pićem (topli napitci za vrijeme doručka, gazirani i negazirani sokovi, mineralna voda, prirodna voda s okusima, crno i bijelo vino, točeno pivo, 5 različitih vrsta domaćih alkoholnih pića), all inclusive bar na bazenu (otvoren od 10:00 do 23:00 sata), animacija za djecu i odrasle 6x tjedno (ujutro od 10-12:30 sati, popodne 16-18 sati, plesne zabave sa glazbom uživo na terasi bazena od 21-23 sati), Dječji klub za djecu od 4-12 godina, tematske večere (karaoke, Dalmatinska večera, Gala večera, glazba uživo).

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
*first minute popusti primjenjuju se dodano na cijene u tablici

Prijevoz

DESTINACIJA BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 3 godine bez ležaja; dijete na osnovnom ležaju do 12 godina 20% popusta u sobi s jednom odraslom osobom; odrasla osoba na pomoćnom ležaju i djeca starija od 12 godina 10% popusta.
Doplate: dječji krevetić cca 50 kn dnevno (na recepciji).
Napomena: u slučaju otkaza rezervacije – besplatan otkaz do 15 dana prije početka usluge.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2022., a 7 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE

  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)

  PODACI O SMJEŠTAJU

  OSTALE USLUGE

   

  Da,želim primati obavijesti o akcijama i popustima


  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Poluotok Pelješac, Trpanj, Hotel Faraon
  Hotel Faraon 3*
  Trpanj
  17.8.-27.8. - 4x all inclusive po osobi od 2440 kn/323,84 eur
  27.8.-10.9. - 4 x all inclusive po osobi od 1880 kn/249, 52 eur
  10.9.-24.9. - 1x all inclusive po osobi od 380 kn/50,43 eur
  249.-16.10. - 1 x all inclusive po osobi od 280 kn/37,16 eur
  *besplatno za dijete do 3 g.
  *dijete od 3-7 g. plaća 50 kn dnevno na pomoćnom ležaju
  *dijete od 7-14 g. plaća 90 kn dnevno na pomoćnom ležaju
  *buffet doručak, ručak i večera s uključenim pićem, all inclusive bar na bazenu, animacija za djecu i odrasle, tematske večere