Hrvatska, Poluotok Pelješac, Trpanj, Hotel Faraon

Hotel Faraon , Poluotok Pelješac, Trpanj, Hrvatska

Hotel Faraon nalazi se na zapadnom dijelu mjesta Trpnja, svega desetak metara iznad jedne od najljepših šljunčanih plaža u mjestu.

Hotelska ponuda: klimatizirani restoran s terasom koja pruža pogled na plažu i bazen, recepcija otvorena 24 sata, sefovi na recepciji, usluge pranja i peglanja, besplatan bežični internet za goste hotela (na recepciji i u sobama), Internet kutak (na recepciji), otvoreni bazen sa slatkom vodom, suncobrani, ležaljke i tuševi, otvoreni bazen za djecu sa slatkom vodom, parkiralište ispred hotela s ograničenim brojem mjesta koji se naplaćuje 40 kn dnevno na recepciji hotela, besplatan parking 200 metara od hotela

 Plaža: 10 metara od hotela, šljunčana plaža s postupnim ulazom u more i prirodnim hladom, pogodna i za djecu, tuševi, mogućnost najma ležaljki, beach bar na plaži, najam bicikala i kajaka

 Sobe: Comfort sobe: balkon, pogled na more, telefon, SAT TV, klima uređaj, WiFi; Premier sobe: nalaze se u fizički odvojenoj zgradi, u razini recepcije, iznad mora, telefon, SAT TV, klima uređaj, WiFi pristup, balkon, morska strana; Obiteljke sobe: sastoje se od dvije dvokrevetne sobe spojene unutarnjim vratima, telefon, SAT TV uređaji , WiFi

 Prehrana: all inclusive usluga (buffet doručak, ručak i večera s uključenim pićem, all inclusive bar na bazenu, otvoren od 10:00 do 23:30 sati, popodnevna pauza za kavu od 16:00 do 17:00 sati, kava, čaj, grickalice i kolači na pool baru)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
*first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

DESTINACIJA BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe i dvoje djece do 12 godina u 1/2+2 sobama; dijete na osnovnom ležaju do 12 godina do 19.6. i od 4.9. 50% popusta, a u terminu od 19.6. do 4.9. 30% popusta; drugo dijete u 1/2+1 sobi s dvije odrasle osobe do 7 godina 50% popusta; treće dijete u 1/2+2 obiteljskoj sobi od 3 do 12 godina 50% popusta, odrasla osoba na pomoćnom ležaju i djeca starija od 12 godina 10% popusta.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2021., a 7 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Poluotok Pelješac, Trpanj, Hotel Faraon
  Hotel Faraon 4*
  Trpanj