Hrvatska, Punta Skala, Petrčane, Falkensteiner Family hotel Diadora – Premium Collection

Print Friendly, PDF & Email

  Falkensteiner Family hotel Diadora , Punta Skala, Petrčane, Hrvatska

Na poluotoku Punta Skala, udaljenost od centra mjesta Petrčane 1,5 km.

Hotelska ponuda:renoviran u 2022. g s novim konceptom morskih avantura obavezno korištenje garaže pri dolasku s osobnim automobilom uz doplatu 9,5 eur/71,58 kn dnevno (plaćanje na recepciji), kućni ljubimci nisu dopušteni
Lobby lounge sa sjedećom garniturom i velikim akvarijem s ribama, terase za sunčanje i prostori za sunčanje koji okružuju prostrane bazene, wellness lounge; wi fi
Glavni hotelski restoran Artigiani s velikom natkrivenom terasom, hotelski i lounge bar, bar uz bazen Oaza. Doplata za ručak po sobi od 100 eur/75,35 kn. Restorani u naselju: riblji restoran “Bracera”, beach bar “Hideout” (sezonski rad), Beach bar Sunset (sezonski rad), Steak House Planika, Strike bar, Break.point restoran, Vegetarijanski i veganski restoran Tian (sezonski rad). ), Spa Bistro (Iadera)
Bazeni, wellness, beauty i fitness zona:
Acquapura Spa Flora – 2000m2 wellness područja s kombiniranim unutarnjim i vanjskim bazenom (slatkovodni, grijani), vanjskim bazenima s prostorom za plivanje, dječjim bazenom i avanturističkim bazenom s atrakcijama i vodenim toboganom (svi slatkovodni), kardio fitness dvoranom, finskom i parnom sauna.
Dječji prostor, obitelj i djeca:
– poklon za dobrodošlicu i ispraćaj za djecu na recepciji, kuhinja
– Biberonia za pripremu dječje hrane (4-u-1 Philipps aparat za hranu, mikrovalna pećnica, grijač vode i bočica), svježeg voća i povrća te osnovnih proizvoda dječje prehrane otvoren 24 sata.
– Falky Land – Široko proširen 2022. sa zatvorenim svijetom dječjih avantura za uzrast od 0-12 godina.
– Falky dječji raj s kućicama za igru, kutkom za gradnju i čitanjem, interaktivnim igrama, kinom i diskom, posebnim mekanim igralištem za djecu na 2 kata.
– Babyland s dnevnim boravkom za djecu 0-3 godine, s dijelom za spavanje.
– Vanjsko igralište za djecu, Falky pirate bazen sa raznim atrakcijama,
– Falky Summer Residence s brojnim igrama i dodacima.
– Falkytasia vodeni svijet za djecu s unutarnjim bazenima (slatkovodni), dječjom parnom kupelji i igluom.
– Razne Falky akademije, organizirane s profesionalcima, obrazovnim osobljem i sportskim klubovima uključenim u cijenu (neke uz nadoplatu). FALKY LAND – svijet igre i zabave – čuvanje djece i zabava “cijelo godišnje doba” (višejezično) za djecu svih uzrasta.
– 7 dana u tjednu zabavni program za djecu: zabavni sportovi i predstave, Falky plivačka akademija, dječji tečaj plivanja za bebe i predškolsku djecu uz vodstvo i stručnu pomoć kvalificiranog trenera plivanja, igre u vodi, početni sportski tečajevi,
– Dječja olimpijada, mini disko i još mnogo toga
– “Baby kit” na zahtjev: kolica, dječja kadica, podloga za presvlačenje pelena, grijač za bočice, kuhalo za vodu, kanta za pelene na zahtjev i dostupnost
Zabava i sport:
– Sedam teniskih terena nudi puno prostora za intenzivne treninge i uzbudljive mečeve.
– Na našim terenima za padel možete isprobati padel tenis.
– “Mini tereni” su naši višesportski tereni: puno prostora za nogomet, košarku, odbojku, mini tenis ili badminton na umjetnom travnjaku.
– Nadalje, na raspolaganju su vam dva terena za odbojku na pijesku.
– Radite na svom hendikepu na golf simulatoru ili igrajte do večernjih sati noćni golf.
– Naš minigolf nudi varijantu dobrodošlice za vaš obiteljski odmor u neposrednoj blizini hotela.
– 18 različitih staza sa svim vrstama prepreka pruža hrpu zabave.
Novootvoreni klub Fortis očarava svojom aktivnošću koju karakterizira teretana za fitness površine 800 m², širok izbor dnevnih vodenih sportova i sportskih programa poput CrossFita ili joge, kao i brojni kampovi za djecu i odrasle sa svjetskim sportskim zvijezdama.

 Plaža: šljunčana i kamenita, poseban dio plaže s pijeskom za djecu (200 m), bar na plaži

 Sobe:
Obiteljska soba Superior –33 m2, loggia, bračni krevet, dnevni boravak s pisaćim stolom, kupaonica s tušem i kadom, WC, sušilo za kosu, individualno regulirana klima/grijanje, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef, mini bar ( popunjava se na zahtjev uz nadoplatu), telefon s izravnom linijom, brzi internet, odvojeni dječji prostor za spavanje s 2 kreveta postavljena u obliku slova L (1,80 x 0,80 m)
Obiteljska soba Deluxe – 37 m2, loggia, bračni krevet, dnevni boravak s pisaćim stolom, kupaonica s tušem i kadom, WC, sušilo za kosu, individualno regulirana klima/grijanje, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef, mini bar (puni se na zahtjev za uz nadoplatu), telefon s izravnom linijom, brzi internet, odvojeni dječji prostor za spavanje s 2 ležaja u obliku slova L (1,80 x 0,80 m)
Obiteljska soba Superior morska strana – 33 m2, loggia, bračni krevet, dnevni boravak s pisaćim stolom, kupaonica s tušem i kadom, WC, sušilo za kosu, individualno regulirana klima/grijanje, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef, mini bar ( popunjava se na zahtjev uz nadoplatu), telefon s izravnom linijom, brzi internet, odvojeni dječji prostor za spavanje s 2 kreveta postavljena u obliku slova L (1,80 x 0,80 m)
Obiteljska soba Deluxe morska strana –37 m², loggia, bračni krevet, dnevni boravak s pisaćim stolom, kupaonica s tušem i kadom, WC, sušilo za kosu, individualno regulirana klima/grijanje, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef, mini bar ( popunjava se na zahtjev uz nadoplatu), telefon s izravnom linijom, brzi internet, odvojeni dječji prostor za spavanje s 2 kreveta postavljena u obliku slova L (1,80 x 0,80 m)
Obiteljski apartman Superior – 43 m2, loggia, bračni krevet, dnevni boravak odvojen od roditeljske spavaće sobe kliznim vratima, jedna kupaonica s tušem i WC-om i jedna s kadom, sušilo za kosu, individualno regulirana klima/grijanje, flat screen sa satelitskim programom. televizija, sef, mini-bar (puni se na zahtjev uz nadoplatu), telefon s izravnom linijom, radni stol, brzi internet, odvojeni dječji prostor za spavanje s 2 kreveta u nizu (1,80 x 0,80 m).
Family Suite Superior Seaside – 43 m2, loggia, bračni krevet, dnevni boravak odvojen od roditeljske spavaće sobe kliznim vratima, jedna kupaonica s tušem i WC-om i jedna s kadom, sušilo za kosu, individualno regulirana klima/grijanje, flat screen sa satelitskim programom. televizija, sef, mini-bar (puni se na zahtjev uz nadoplatu), telefon s izravnom linijom, radni stol, brzi internet, odvojeni dječji prostor za spavanje s 2 kreveta u nizu (1,80 x 0,80 m)
Obiteljski apartman Deluxe Seaside – 47 m2, loggia, bračni krevet, dnevni boravak odvojen od roditeljske spavaće sobe kliznim vratima, jedna kupaonica s tušem i WC-om i jedna s kadom, sušilo za kosu, individualno regulirana klima/grijanje, flat screen sa satelitskom televizijom , mini bar (puni se na zahtjev uz nadoplatu), telefon s izravnom linijom, radni stol, brza internetska veza, odvojeni dječji prostor za spavanje s 2 kreveta postavljena u obliku slova L (1,80 x 0,80 m)
Falky Family apartman more 43m2 – 43 m2, loggia, bračni krevet, dnevni boravak odvojen od roditeljske spavaće sobe kliznim vratima, jedna kupaonica s tušem i WC-om i jedna s kadom, sušilo za kosu, individualno regulirana klima/grijanje, flat screen sa satelitskim programom. televizija, sef, mini-bar (puni se na zahtjev uz nadoplatu), telefon s izravnom linijom, radni stol, brzi internet, odvojeni dječji prostor za spavanje s 2 kreveta u nizu (1,80 x 0,80 m). ) kombinacija 1 glavne spavaće sobe i dnevnog boravka, 1 dječje sobe s 2 kreveta veličine 180*80 s malom stijenom za penjanje s mrežom, jedne kupaonice s tuš i WC
Diadora Exclusive suite seaside 55m2 – 55 sq m, 2-bedroom suite: 1 master bedroom and 1 children room with 2 or 3 beds 180*80 with a climbing wall, 2 bathrooms with shower and toilet, 1 living room with an outdoor loggia, kitchenet, one, safe

 Prehrana: piće dobrodošlice, bogat Falkensteiner doručak na bazi švedskog stola, različiti tematski švedski stolovi u večernjim satima sa kuharskim stanicama, pića nisu uključena

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AUTUMN BONUS – 20 % POPUSTA  u terminima boravka 8.9.-29.9.2023. za rezervacije do 30.9.(min. boravak 2 noći)
AUTUMN BONUS – 15 % POPUSTA u terminima boravka 29.9.-26.10. & 29.10.-19.11.2023. za rezervacije do 30.9.(min. boravak 2 noći)
*akcija se primjenjuje dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

WordPress Tables Plugin

Popusti:
Djeca na pomoćnom ležaju u obiteljskoj sobi do 18 godina 100% popusta

Uključeno u cijenu: piće dobrodošlice, bogat Falkensteiner doručak na bazi švedskog stola, različiti tematski švedski stolovi u večernjim satima sa kuharskim stanicama, pića nisu uključena, bezalkoholna pića za djecu cijeli dan u FALKY LANDU, Besplatno korištenje hotelskih sadržaja: Acquapura Spa, unutarnji/vanjski bazeni s toboganom i atrakcijama, sauna i parna kupelj, sobe za opuštanje, cardio fitness zona, boca mineralne vode u sobi po dolasku, torba za plažu s ogrtačem, ručnikom i japankama za korištenje tijekom boravka, cijela sezona – sportovi i aktivnosti (uključene usluge), meditacija, joga, pilates, vježbe, istezanje, gimnastika u vodi, nordijsko hodanje i još mnogo toga za odrasle u resortu i klubu Fortis, cijela sezona – zabava i zabava (uključene usluge), živa glazba i “soft entertainment” s raznolikim programima za svakoga. “Baby kit” na zahtjev: kolica, dječja kadica, podloga za presvlačenje pelena, grijač za bočice, kuhalo za vodu, kanta za pelene na zahtjev i dostupnost, poklon za dobrodošlicu i ispraćaj za djecu na recepciji, kuhinja – Biberonia za pripremu dječje hrane (4u1 Philipps aparat za hranu, mikrovalna pećnica, bojler i grijač bočica), svježe voće i povrće i osnovni proizvodi za dječju hranu otvoreni 24 sata; Falky Land sa zatvorenim svijetom dječjih avantura za uzrast od 0 do 12 godina. Falky dječji raj s kućicama za igru, kutkom za gradnju i čitanjem, interaktivnim igrama, kinom i diskom, posebnim mekanim igralištem za djecu na 2 kata. Babyland s dnevnim boravkom za djecu 0-3 godine, s dijelom za spavanje. Vanjsko igralište za djecu, Falky gusarski bazen s raznim atrakcijama, Falky Summer Residence s brojnim igrama i priborom. Falkytasia vodeni svijet za djecu s unutarnjim bazenima (slatkovodni), dječjom parnom kupelji i igluom.
VAŽNO!
Ukoliko je Vaša rezervacija napravljena prema FIRST MINUTE UVJETIMA i sadrži FIRST MINUTE POPUST u slučaju storna/otkaza rezervacije nema povrata sredstava (promjena termina moguća je do 14 dana prije početka usluge). Ukoliko Vaša rezervacije nije napravljena prema first minute ponudi u slučaju storna/otkaza moguće je otkazati rezervaciju 14 dana prije polaska
Turistička pristojba plaća se u agenciji 1,34 eur/10 po osobi i danu (djeca od 12-18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
 

Akcije i napomene

FIRST MINUTE 20% POPUSTA za uplate do 15.2.2024. u terminima boravka od 22.3.-29.3.2024. & 1.4.-30.4.2024. & 5.5.-9.5.2024. & 21.9.-1.10.2024. (min 3 noći)
FIRST MINUTE 20% POPUSTA za uplate do 15.2.2024. u terminima boravka od 29.3.-1.4.2024. & 30.4.-5.5.2024. & 9.5.-6.7.2024. & 31.8.-21.9.2024. (min 5 noći)
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 15.2.2024. u terminima boravka od 29.3.-1.4.2024. & 30.4.-5.5.2024. & 31.8.-21.9.2024. (min 3 noći)
FIRST MINUTE 20% POPUSTA za uplate do 15.2.2024. u terminima boravka od 6.7.-31.8.2024. (min 7 noći)
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 15.2.2024. u terminima boravka od 6.7.-31.8.2024. (min 5 noći)
10% POPUSTA za boravak od 4 i više noćenja u terminima boravka od 22.3.-9.5.2024. & 14.9.-1.10.2024. za rezervacije od 16.3.2024.
10% POPUSTA za boravak od 5 i više noćenja u terminima boravka od 9.5.-15.6.2024. za rezervacije od 16.3.2024.
10% POPUSTA za boravak od 10 i više noćenja u terminima boravka od 15.6.-7.9.2024. za rezervacije od 16.3.2024.
*akcija se primjenjuje dodatno na cijene niže u tablici
VAŽNO! Ukoliko je Vaša rezervacija napravljena prema FIRST MINUTE UVJETIMA i sadrži FIRST MINUTE POPUST u slučaju storna/otkaza rezervacije nema povrata sredstava (promjena termina moguća je do 14 dana prije početka usluge). Ukoliko Vaša rezervacije nije napravljena prema first minute ponudi u slučaju storna/otkaza moguće je otkazati rezervaciju 14 dana prije polaska

Prijevoz

WordPress Tables Plugin

Popusti:
Djeca na pomoćnom ležaju u obiteljskoj sobi do 18 godina 100% popusta.

Uključeno u cijenu:– polupansion – piće dobrodošlice, obilan Falkensteiner doručak na bazi švedskog stola, razni tematski švedski stoli u večernjim satima sa show cooking postajama, pića isključena, bezalkoholna pića (15.6.-7.9.) za djecu cijeli dan u FALKY LAND-u
– besplatno korištenje hotelskih sadržaja – unutarnji/vanjski bazeni s toboganom i atrakcijama, sauna i parna kupelj, sobe za opuštanje, prostor za kardio fitness
– boca mineralne vode u vašoj sobi po dolasku
– torba za plažu s ogrtačem, ručnikom i japankama za korištenje tijekom boravka
– aktivan program- meditacija, joga, pilates, vježbe, istezanje, gimnastika u vodi, nordijsko hodanje i još mnogo toga za odrasle u resortu i u klubu Fortis
– živa glazba s raznim programima za svakoga
– “Baby kit” na zahtjev: kolica, dječja kadica, prostirka za presvlačenje pelena, grijač za boce, kuhalo za vodu, kanta za pelene na upit i dostupnost
– poklon za dobrodošlicu i ispraćaj za djecu na recepciji,
– Falky Land – Široko proširen 2022. sa zatvorenim svijetom dječjih avantura za uzrast od 0-12 godina. Falky dječji raj s kućicama za igru, kutkom za gradnju i čitanjem, interaktivnim igrama, kinom i diskom, posebnim mekanim igralištem za djecu na 2 kata. Babyland s dnevnim boravkom za djecu 0-3 godine, s dijelom za spavanje. Vanjsko igralište za djecu, Falky gusarski bazen s raznim atrakcijama, Falky Summer Residence s brojnim igrama i priborom. Falkytasia vodeni svijet za djecu s unutarnjim bazenima (slatkovodni), dječjom parnom kupelji i igluom.
– Acquapura Spa Flora – 2000m2 wellness područja s kombiniranim unutarnjim i vanjskim bazenom (slatkovodni, grijani), vanjskim bazenima s prostorom za plivanje, dječjim bazenom i avanturističkim bazenom s atrakcijama i vodenim toboganom (svi slatkovodni), kardio fitness soba, finska i parna sauna
VAŽNO!
Ukoliko je Vaša rezervacija napravljena prema FIRST MINUTE UVJETIMA i sadrži FIRST MINUTE POPUST u slučaju storna/otkaza rezervacije nema povrata sredstava (promjena termina moguća je do 14 dana prije početka usluge). Ukoliko Vaša rezervacije nije napravljena prema first minute ponudi u slučaju storna/otkaza moguće je otkazati rezervaciju 14 dana prije polaska
Turistička pristojba plaća se u agenciji 1,5 €/11,31 kn po osobi i danu (djeca od 12-18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
 

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE

  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)

  PODACI O SMJEŠTAJU

  OSTALE USLUGE

   

  Da,želim primati obavijesti o akcijama i popustima


  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Punta Skala, Petrčane, Falkensteiner Family hotel Diadora - Premium Collection
  Falkensteiner Family hotel Diadora 5*
  Punta Skala
  AKCIJA ZA REZERVACIJE DO 30.9.:
  1/2+2 superior obiteljska
  do 26.10. - 2 polupansiona po osobi od 249 €/1876,09 kn
  29.10.-19.11.- 2 polupansiona po osobi od 249 €/1876,09 kn
  + GRATIS 2 djece do 18 godina
  *piće dobrodošlice, bogat Falkensteiner doručak na bazi švedskog stola, različiti tematski švedski stolovi u večernjim satima sa kuharskim stanicama, pića nisu uključena, bezalkoholna pića za djecu cijeli dan u FALKY LANDU, Besplatno korištenje hotelskih sadržaja: Acquapura Spa, unutarnji/vanjski bazeni s toboganom i atrakcijama, sauna i parna kupelj, sobe za opuštanje, cardio fitness zona, boca mineralne vode u sobi po dolasku, torba za plažu s ogrtačem, ručnikom i japankama za korištenje tijekom boravka, cijela sezona – sportovi i aktivnosti (uključene usluge), meditacija, joga, pilates, vježbe, istezanje, gimnastika u vodi, nordijsko hodanje i još mnogo toga za odrasle u resortu i klubu Fortis, cijela sezona – zabava i zabava (uključene usluge), živa glazba i “soft entertainment” s raznolikim programima za svakoga. “Baby kit” na zahtjev: kolica, dječja kadica, podloga za presvlačenje pelena, grijač za bočice, kuhalo za vodu, kanta za pelene na zahtjev i dostupnost, poklon za dobrodošlicu i ispraćaj za djecu na recepciji, kuhinja – Biberonia za pripremu dječje hrane (4u1 Philipps aparat za hranu, mikrovalna pećnica, bojler i grijač bočica), svježe voće i povrće i osnovni proizvodi za dječju hranu otvoreni 24 sata; Falky Land sa zatvorenim svijetom dječjih avantura za uzrast od 0 do 12 godina. Falky dječji raj s kućicama za igru, kutkom za gradnju i čitanjem, interaktivnim igrama, kinom i diskom, posebnim mekanim igralištem za djecu na 2 kata. Babyland s dnevnim boravkom za djecu 0-3 godine, s dijelom za spavanje. Vanjsko igralište za djecu, Falky gusarski bazen s raznim atrakcijama, Falky Summer Residence s brojnim igrama i priborom. Falkytasia vodeni svijet za djecu s unutarnjim bazenima (slatkovodni), dječjom parnom kupelji i igluom.
  Hrvatska, Punta Skala, Petrčane, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera
  Falkensteiner Hotel & Spa Iadera 5*
  Punta Skala
  *akcija za rezervacije do 30.9.2023.
  2.9.-15.9. - 2 noćenja s doručkom po osobi od 288,60€/2174,46 kn
  15.9.-29.9. - 2 noćenja s doručkom po osobi od 241,80 €/1821,84 kn
  29.9.-1.10. - 2 noćenja s doručkom po osobi od 257,30 €/1938,63 kn
  1.10.-28.10. - 2 noćenja s doručkom po osobi od 219,45 €/1653,46 kn
  29.10.- 3.12. -2 noćenja s doručkom po osobi od 174,30 €/1313,26 kn

  Redovne cijene
  do 15.9. - 1 noćenje s doručkom po osobi od 185 €1393,88 kn
  15.9.-1.10. - 1 noćenje s doručkom po osobi od 155 €/1167,85 kn
  1.10.-28.10. - 1 noćenje s doručkom po osobi od 132,00 €/994,55 kn
  29.10.-28.12. - 1 noćenje s doručkom po osobi od 105,00 €/791,12 kn
  Hrvatska, Punta Skala, Petrčane, Falkensteiner Premium apartmani Senia
  Falkensteiner Premium apartmani Senia 4*
  Punta Skala