Hrvatska, Rabac, Hotel & Casa Valamar Sanfior

Hotel & Casa Valamar Sanfior , Rabac, Hrvatska

Romantični hotel Valamar Sanfior se nalazi na samoj obali šumovitog poluotoka. Okružen mediteranskim zelenilom, pruža mirno utočište sa zadivljujućim pogledom na rabački zaljev. Parovima nudi romantično uređene sobe, opuštajući vanjski i unutarnji bazen, wellness&beauty centar i sjajan bife restoran s terasom i pogledom na more. Gostima željnim aktivnog odmora na raspolaganju je kompletna usluga za bicikliste. Casa Valamar Sanfior namijenjena obiteljima smještena je u neposrednoj blizini prekrasnih rabačkih plaža. Uz moderne obiteljske sobe, bazen sa sadržajima za obiteljsku zabavu, kreativne dječje igraonice i Teen Hangout, gostima omogućuje i korištenje svih vrhunskih sadržaja hotela Valamar Sanfior u neposrednoj blizini.

Hotelska ponuda: show cooking restoran s terasom i pogledom na more, dječji restoran unutar restorana, caffe bar s terasom u atriju hotela, unutarnji bazen sa slatkom vodom u hotelu, relax vanjski bazen sa slatkom vodom i dječji bazen (ležaljke i suncobrani na bazenu gratis – ograničena količina), wellness (besplatno – turska, finska, infracrvena sauna i fitness), soba za opuštanje s jacuzzijem, masaže i tretmani za lice (uz doplatu), kongresna dvorana, mjenjačica, kiosk/suvenirnica, internet kutak (uz doplatu), wi-fi (besplatno), parkiralište (besplatno, nečuvano), kućni ljubimci dopušteni (uz doplatu na recepciji i prethodnu najavu)

 Plaža: stjenovito-šljunčana s uređenim sunčalištima (50 m), kabine za presvlačenje, tuševi, ležaljke i suncobrani (uz doplatu), wi-fi (besplatno) na plaži koja je pod upravljanjem hotela

 Sobe: klimatizirane, telefon, LCD sat TV, sušilo za kosu, mini bar, sef, WI-FI (besplatno); morska strana – balkon; park strana – bez balkona

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Cijene po osobi

ZIMSKA PONUDA
AKCIJA 5% POPUSTA
u terminima boravka do 22.2. i od 23.2.-14.3. (nije uračunata u niže navedene cijene)

Popusti: BESPLATNO za djecu od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe (jedno dijete u sobi, dvoje djece u SUITE-u), 30% popusta za dijete na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom; 15% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju u sobi, a 50% popusta u suitu.
Cijena uključuje: polupansion, korištenje unutarnjeg bazena i fitnessa.
Doplate: za dječji krevetić 40 kn dnevno na recepciji.
Boravišna pristojba uključena je u cijenu.

Akcije i napomene

FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 3.2.2020.
(popust se odobrava na cijene u tablici niže)

Prijevoz

DESTINACIJA JE BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

Destinacije, cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 2 godine bez ležaja; BESPLATNO za dijete od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; 30% popusta za dijete do 12 godina na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom; BEPLATNO za djecu do 12 godina na pomoćnom ležaju u junior suite-u s dvije odrasle osobe; 15% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.
Doplate: za dječji krevetić 50 kn dnevno na recepciji.
Boravišna pristojba uključena je u cijenu.

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Rabac, Hotel & Casa Valamar Sanfior
Hotel Valamar Sanfior 4*
Rabac
do 14.3. - 1 POL od 250 kn
Hrvatska, Rabac, Miramar Sunny Hotel by Valamar
Miramar Sunny Hotel 3*
Rabac
FIRST MINUTE 15% POPUSTA za uplate u cijelosti do 16.3.2020. +GRATIS dijete do 14 g.
Hrvatska, Rabac, Allegro Sunny Hotel by Valamar
Allegro Sunny Hotel 3*
Rabac
FIST MINUTE 15% POPUSTA za uplate u cijelosti do 16.3.2020. LONG STAY 10% POPUSTA za boravke od 5 i više noći - za uplate do 15.2.2020. za sobe tip STTP i SUTSB *FIRST MINUTE i LONG STAY moguće je međusobno kombinirati! +GRATIS dijete do 14 g.
Hrvatska, Rabac, Hotel Narcis
Hotel Narcis 4*
Rabac
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 31.3.2020. +GRATIS dijete do 7 g.
Hrvatska, Rabac, Hotel Hedera
Hotel Hedera 4*
Rabac
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 31.3.2020. +GRATIS dijete do 7 g.
Hrvatska, Rabac, Hotel Mimosa / Lido Palace
Hotel Mimosa/Lido Palace 4*
Rabac
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 31.3.2020. +GRATIS dijete do 7 g.
Hrvatska, Rabac, Mobilne kućice Oliva
Mobilne kućice Oliva 3*
Rabac
FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 31.3.2020.
Hrvatska, Rabac, Hotel Amfora
Hotel Amfora 3*
Rabac
Hrvatska, Rabac, Hotel No Name 3* (hoteli Allegro/Miramar)
Hotel No Name 3*
Rabac