Hrvatska, Seget Donji, Turističko naselje Jadran

Turističko naselje Jadran , Seget Donji, Hrvatska

Izvrsna lokacija hotela, neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume, odnese gosta već po dolasku u opuštajuću mediteransku atmosferu. Lijepa, mirna jutra, uživanje u kristalno čistom moru preko dana, te večernje šetnje u okolici, ispunjavaju dan s novim otkrićima i nezaboravnim osjećajima. I prizivaju sjećanja. Do grada Trogira, bisera ovog dijela Dalmacije, udaljenog svega 3 km od hotela, možete hodati, odvesti se lokalnim autobusom ili uživati u kratkoj morskoj vožnji taxi-brodicom.

Ponuda u naselju: objekt se sastoji od 5 depandansi i glavne zgrade; restoran s vanjskom terasom, plažni bar & restoran, TV salon, parkiralište (besplatno do 19.6. i od 3.9., uz doplatu od 5 Eur dnevno od 19.6.-3.9.2021.); vanjski bazen 120 m2 sa dječjim bazenom, sportsko-rekreacijski kompleks (udaljen 15 min); dječji klub za djecu predškolsku djecu, Teen Lounge & Gaming club (Playstation & Xbox,…), vanjsko dječje igralište, dnevni i večernji zabavni programi za djecu i odrasle (animacijski tim), besplatan wi-fi

 Plaža: šljunčana i betonirana, ležaljke i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom besplatno (prema raspoloživosti)

 Sobe: klimatizirane, kupaonica sa tušem ili kadom, sušilo za kosu, sat TV, telefon, većinom sa balkonom ili terasom na morsku stranu, dječji krevetić (cca 38 kn dnevno na recepciji)

 Prehrana: buffet doručak (7-9 sati), buffet ručak (12-14 sati), buffet večera (19-21 sat), neograničeno konzumiranje lokalnih pića (pivo, vino, brandy, likeri), sokova, bezalkoholnih pića čaja i kave od 7-24 sata, popodnevni slatki ili slani snack (16-17 sati), konzumiranje pića na baru na plaži – vremena obroka i snackova podložna su promjenama!

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

LAST MINUTE 20% POPUSTA za boravke od 7 i više noći u terminima boravka od 21.8.-31.12.2021.
*ZA VRIJEME AKCIJA BESPLATNO ZA DVOJE DJECE DO 7. g. U ECONOMY I COMFORT SOBAMA (jedno na ležaju s roditeljima)  – bez mogućnosti reklamacija
* akcije i popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 12.6.-18.9.2021.

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 500,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Uključeno u cijenu: smještaj, buffet obroci (doručak, ručak i večera), neograničeno konzumiranje lokalnih pića (pivo, vino, brandy, likeri), sokova, bezalkoholnih pića čaja i kave od 7-24 sata, popodnevni slatki ili slani snack (16-17 sati), konzumiranje pića na baru na plaži, korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i plažnom platou pred hotelom (prema raspoloživosti); besplatan wi-fi, animacija – vremena obroka i snackova podložna su promjenama!
Popusti: BESPLATNO za PRVO dijete do 7 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe; 70% popusta za drugo dijete u obiteljskoj sobi do 7 godina na pomoćnom ležaju u sobi s roditeljima; 50% popusta za prvo dijete od 7 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; 30% popusta za prvo dijete od 12 do 18 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; 30% popusta za dijete od 2 do 7 godina na osnovnom ležaju, 20% popusta za dijete od 7 do 12 godina na osnovnom ležaju; 10% popusta za dijete od 12 do 18 godina na osnovnom ležaju; 20% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju u sobi uz dvije odrasle osobe.
Napomena: besplatan storno (otkaz) rezervacije do 3 dana prije početka usluge u terminima boravka do 29.5. i od 25.9.2021., besplatan storno (otkaz) rezervacije do 7 dana prije početka usluge u terminima boravka 29.5.-19.6. i od 18.9.-25.9.2021, besplatan storno (otkaz) rezervacije do 14 dana prije početka usluge u terminima boravka 3.7.-4.9.
Obavezna doplata za turistički pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu (djeca od 12 do 18 godina imaju 50% popusta, a djeca do 12 godina ne plaćaju turističku pristojbu.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Seget Donji, Turističko naselje Jadran
  Turističko naselje Jadran 3*
  Seget Donji
  4.9.-18.9. - 7 ALL INCL od 2905 kn
  18.9.-25.9 - 7 ALL INCL od 2465 kn
  25.9.-9.10. - 7 ALL INCL od 2180 kn
  +GRATIS dijete do 7 g.