Alta Badia – Corvara & La Villa, Italija

Print Friendly, PDF & Email

ALTA BADIA (LA VILLA I CORVARA)

Položaj: na 1568 m/nmv Sportska ponuda: vrtić na snijegu, škola skijanja, klizalište u Corvari
Pristup/udaljenost: Ljubljana – tunel Karavanke – Spittal – Lienz – Brunico – San Lorenzen – Val Badia – Pedraces – La Villa; od Zagreba 456 km


130 km skijaških staza, 12 vučnica, 30 sjedežnica, 10 gondola, 1 kabinska gondola, 70 km plave staze, 52 km crvene staze, 8 km crne staze, topovi za snijeg

www.altabadia.org

Moderne sjedežnice i gondole, polazišta uglavnom iz mjesta u dolini, duge plave staze, za eksperte poslastica crna staza „Gran Risa“ (gdje se održava utrka Svjetkog kupa u veleslalomu), to je ALTA BADIA, snježni raj, jedno od rijetkih skijališta s 130 km povezanih staza. Dodatni benefit regije je povezanost s poznatom SELLA RONDOM i s oko 500 km skijaških staza koje spadaju u sustav Dolomiti Superski. Staze Alta Badie će se više svidjeti početnicima, dok će napredniji istražiti susjednu Arabbu i Val Gardenu.

LA VILLA
SKI ŠKOLA U SURADNJI SA SKI ŠKOLOM MOBI I LEVI
26.12.-2.1.2022., 2.1.-9.1., 9.1.-16.1.2022.

Škola Mobi i Levi ove godine slavi 29 godina postojanja i priprema razna iznenađenja za polaznike ski škole u La Villi!

Ski škola s dugogodišnjim iskustvom u radu sa svim profilima i uzrastima skijaša, bazirana na načelima i pravilima moderne hrvatske škole skijanja. Svi učitelji skijanja škole Mobi i Levi članovi su Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS), s važećim hrvatskim i međunarodnim licencama (IVSI, ISIA).

Rad na skijalištu organiziran je u grupama prema uzrastu i znanju skijanja, a svi polaznici škole moraju biti osigurani od nezgode, te imati međunarodno zdravstveno osiguranje.

Šestodnevne ski škole sa završnim natjecanjem i podjelom nagrada sadrže:
DJEČJI SKI VRTIĆ
od 4–7 godina (4–6 polaznika u grupi).
Djeca su pod stalnim nadzorom 10.00–15.00 sati u sklopu kojega odlaze na ručak sa ski učiteljem.
Cijena po osobi iznosi: 1.880 kn

DJEČJE GRUPE
od 7-9 i 10–12 te 13–16 godina (8-10 polaznika u grupi).
Grupe su podijeljene na početnike, slabije, srednje i napredne skijaše. Djeca su pod stalnim nadzorom 9.30-15.00 sati, u sklopu kojega odlaze na ručak sa ski učiteljem.
Cijena po osobi iznosi: 1.650 kn

SKI ŠKOLA ZA ODRASLE

početnici, slabiji, srednji i napredni skijaši, (8–10 polaznika u grupi). Ski škola traje od 9.30-15.00 sati, u sklopu škole moguć je odlazak na ručak sa ski učiteljima.
Cijena po osobi iznosi: 1.650 kn

Polaznik sudjeluje u školi skijanja na vlastitu odgovornost te se isključuje odgovornost prema organizatoru škole skijanja i /ili pružatelju usluge škole skijanja! Cijena ski škole ne uključuje: ručak, ski kartu i ski opremu.

VAŽNO: prijava za školu skijanja obavezna je prilikom rezervacije aranžmana. Treći dan skijanja škola skijanja je u svim grupama skraćena do 13 sati. Ručak, ski oprema i ski karte nisu uključene u cijenu ski škole/vrtića. Cijena ručka cca 10€, plaćanje na licu mjesta.

Organizator ski škole: Mobi & Levi d.o.o.

Pronađeni smještaj

Nije pronađena nijedna objava.