Rafting

Una | Mrežnica | Korana

Želite li se maknuti sa užarenog gradskog asfalta, želite li nešto drugačije, pomalo divlje dok jurite zapjenjenim brzacima , a ujedno i umirujuće dok plovite kroz netaknuti akvatorij mirnog riječnog toka. Rafting je prava stvar za Vas.

Javite nam se, sami ili sa prijateljima i organizirat ćemo Vam uzbudljiv vikend.

Una

Rafting i kajakaštvo predstavljaju najuzbudljivije i najzastupljenije sportsko rekreativne aktivnosti na vodama Nacionalnog parka “Una” koje nudi nekoliko odlično organiziranih rafting agencija koje će vam osigurati nezaboravne trenutke plovidbe najatraktivnijom dionicom na rijeci Uni od Štrbačkog buka do naselja Lohovo.Dionica se cijelom dužinom proteže kroz nacionalni park u dužini od 15 km.

Mrežnica

Na rijeci  postoji nekoliko rafting dionica. Gornji tok Mrežnice sastoji se od nekoliko jezera međusobno povezanim slapovima visine do 10 m. Prelazak se odvija skokom iz gornjeg u donje jezero ili ručnim spuštanjem čamca. Srednji tok je najkomercijalnija dionica i dužine je oko 15 km. Spuštanje traje oko 4 sata. Prelazi se 12-ak slapova, a sama vožnja je očaravajuća zbog predivne rijeke Mrežnice, njenih “jezera”, kanjona i slapova.

Korana

Plovite preko mnoštva divljih i neukrotivih brzaka i sedrenih barijera na kojima se osjeća adrenalin i uzbuđenje. Prolazi se kroz prekrasne kanjone rijeke, i u čitavom toku nema naseljenog mjesta s tek nekoliko napuštenih vodenica. U ovome dijelu rijeke ima preko trideset slapova od kojih se svi prelaze čamcem. Netaknuta priroda u okolini nudi užitak povratka prirodi, zelenilu, čistoj rijeci, mirisu zemlje i okolnim šumama.

Brzi upit

captcha

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.