Slovenija, Terme Laško, Hotel Thermana Laško

Hotel Thermana Laško  superior, Terme Laško, Slovenija

Hotel smješten u predivnom parku uz rijeku Savinju, 15 minuta lagane šetnje od stare gradske jezgre i 11 km udaljen od grada Celje. Hotelski kompleks Thermana Park Laško pod jednim krovom nudi različite načine za opuštanje tijela i uma. Svoje putovanje možete započeti u pivnici termalnom vodom, gdje će Vam čaša Laške termalne vode oživiti tijelo, revitalizirati Vas i pozitivno utjecati na Vaše zdravlje. Pod jedinstvenom staklenom kupolom nalazi se Termalni centar sa širokom paletom vodnih užitaka.

Hotelska ponuda: Termalni centar sa staklenom kupolom, sauna centar, Wellness Spa Centar, fitness centar, Thermana & Veda ajurveda centar, kavane i restorani, kongresni centar, pivnica termalne vode; parkiralište uz hotel, garaža (uz doplatu)

 Sobe: tuš ili kada, LCD TV, sušilo za kosu, ogrtač za kupanje, mini bar, TV, telefon, klima, sef;  komfort sobe dodatno s balkonom, komfort plus sobe dodatno s balkonom i pogledom na rijeku Savinju.

 Prehrana: buffet doručak, ručak i večera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

Plaća 1 borave 2 osobe

AKCIJA PLAĆA JEDAN, BORAVE 2 OSOBE JE VEĆ OBRAČUNATA TE JE CIJENA IZRAŽENA PO OSOBI!
PLAĆA JEDNA, BORAVE 2 OSOBE uključuje: polupansion, neograničeno kupanje u oba hotela, dnevno ulaz u fitnes centar, pijenje termalne vode, hotelska knjižica povoljnosti, besplatni wireless internet u hotelu, ponuda animacije i rekreacije
Popusti: besplatno za dijete do 5 godina bez ležaja; dijete od 5 do 10 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima plaća 270 kn; dijete od 10 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima plaća 340 kn dnevno.
Turistička pristojba nije uključena u cijenu i plaća se na licu mjesta i iznosi 2,50 € po osobi/danu + prijava koja iznosi 2 € po osobi

Brzi upit

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Slovenija, Terme Laško, Hotel Zdravilišče Laško
  Hotel Zdravilišče Laško 4*
  Terme Laško
  do 23.12.2021. - 2 POL od 795 kn
  +GRATIS dijete do 5 g.
  Slovenija, Terme Laško, Hotel Thermana Laško
  Hotel Thermana 4*sup
  Terme Laško
  do 23.12.2021. - 2 POL od1020 kn
  +GRATIS dijete do 5 g.