Slovenija, Terme Laško, Hotel Thermana Park Laško-superior

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Thermana Park Laško superior, Terme Laško, Slovenija

Hotel smješten u predivnom parku uz rijeku Savinju, 15 minuta lagane šetnje od stare gradske jezgre i 11 km udaljen od grada Celje. Hotelski kompleks Thermana Park Laško pod jednim krovom nudi različite načine za opuštanje tijela i uma. Svoje putovanje možete započeti u pivnici termalnom vodom, gdje će Vam čaša Laške termalne vode oživiti tijelo, revitalizirati Vas i pozitivno utjecati na Vaše zdravlje. Pod jedinstvenom staklenom kupolom nalazi se Termalni centar sa širokom paletom vodnih užitaka.

Hotelska ponuda: Termalni centar sa staklenom kupolom, sauna centar, Wellness Spa Centar, fitness centar, Thermana & Veda ajurveda centar, kavane i restorani, kongresni centar, pivnica termalne vode; parkiralište uz hotel, garaža (uz doplatu)

 Sobe: tuš ili kada, LCD TV, sušilo za kosu, ogrtač za kupanje, mini bar, TV, telefon, klima, sef;  komfort sobe dodatno s balkonom, komfort plus sobe dodatno s balkonom i pogledom na rijeku Savinju.

 Prehrana: buffet doručak  i večera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

AKCIJA

Napomena: ako u sobi borave 2 osobe obje plaćaju cijenu koja je navedena u tablici! 

Table Plugin

Cijena uključuje:
– polupansion (buffet doručak i večera)
– neograničeno kupanje u Termalnom centru hotela Thermana Park Laško i u bazenima hotela Thermana Zdravilišče Laško
– dnevno ulaz u fitnes centar
– ogrtač za odrasle
– torba za kupanje s ručnikom za kupanje
– hotelska knjižica povoljnosti/ ponuda lokalnih ponuđača
– besplatni wi fi u hotelu
– parking na vanjskom parkiralištu pored hotela
– ponuda animacije, rekreacije i opuštanja

Doplate na recepciji:
– boravišna pristojba 2,50 € / 18,37 kn po danu po osobi
– prijava 2,00 € / 15,07 kn po osobi jednokratno
– sauna 13,00 €/97,95 kn po danu po osobi

Popusti: besplatno za dijete do 5 godina bez ležaja; dijete od 5 do 10 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima plaća 40 €/301,38 kn dnevno; dijete od 10 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima plaća 52 €/391,79 kn dnevno.

*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

AKCIJA 20%  POPUSTA za rezervacije napravljene 41 i više dana prije početka usluge (molimo naglasite prije rezervacije) – vrijedi za ograničen broj soba
*akcija se primjenjuje dodatno na cijene niže u tablici

CIJENE 2024 - redovne

Table Plugin

Cijena uključuje: polupansion (buffet doručak i večera), neograničeno kupanje u Termalnom centru hotela Thermana Park Laško i u bazenima hotela Thermana Zdravilišče Laško, ulaz u fitnes centar, ogrtači za odrasle osobe, torba za kupanje sa ručnikom, besplatan Wi-Fi u hotelu, program animacije, rekreacije i opuštanja, parking na vanjskom parkiralištu pored hotela.
Popusti: besplatno za dijete do 5 godina bez ležaja; dijete od 5 do 10 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima 50% popusta; dijete od 10 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima 30% popusta; dijete od 5-10 godina na osnovnom ležaju u pratnji 1 odrasle 40% popusta; dijete od 10-12 godina na osnovnom ležaju u pratnji j1 odrasle 20% popusta.
Doplate: boravišna pristojba 2,50 € / 18,84 kn  po danu po osobi / prijava 2,00 € / 15,07 kn  po osobi / sauna 13,00 € / 97,95 kn po danu po osobi

*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Brzi upit

Hotel Thermana 4*sup, Terme Laško

Brzi obrazac Terme
NOSITELJ REZERVACIJE
DATUMI USLUGE


SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
OSTALO


PRIJAVA NA OBAVIJESTI

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Terme Laško, Hotel Zdravilišče Laško
Hotel Zdravilišče Laško 4*
Terme Laško
Slovenija, Terme Laško, Hotel Thermana Park Laško-superior
Hotel Thermana 4*sup
Terme Laško
AKCIJA
do 6.5. & 20.5.-28.6. & 1.9.-25.10. & 3.11.-22.12. - 2 polupansiona po osobi od 166 €
+ GRATIS dijete do 5 god. na ležaju sa roditeljima
*neograničeno kupanje u Termalnom centru hotela Thermana Park Laško i u bazenima hotela Thermana Zdravilišče Laško, ulaz u fitness, ogrtač, animacija,...