Slovenija, Terme Laško, Hotel Thermana Laško

Hotel Thermana Laško  superior, Terme Laško, Slovenija

Hotel smješten u predivnom parku uz rijeku Savinju, 15 minuta lagane šetnje od stare gradske jezgre i 11 km udaljen od grada Celje. Hotelski kompleks Thermana Park Laško pod jednim krovom nudi različite načine za opuštanje tijela i uma. Svoje putovanje možete započeti u pivnici termalnom vodom, gdje će Vam čaša Laške termalne vode oživiti tijelo, revitalizirati Vas i pozitivno utjecati na Vaše zdravlje. Pod jedinstvenom staklenom kupolom nalazi se Termalni centar sa širokom paletom vodnih užitaka.

Hotelska ponuda: Termalni centar sa staklenom kupolom, sauna centar, Wellness Spa Centar, fitness centar, Thermana & Veda ajurveda centar, kavane i restorani, kongresni centar, pivnica termalne vode; parkiralište uz hotel, garaža (uz doplatu)

 Sobe: tuš ili kada, LCD TV, sušilo za kosu, ogrtač za kupanje, mini bar, TV, telefon, klima, sef;  komfort sobe dodatno s balkonom, komfort plus sobe dodatno s balkonom i pogledom na rijeku Savinju.

 Prehrana: buffet doručak, ručak i večera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

Plaća 1 borave 2 osobe

AKCIJA PLAĆA JEDAN, BORAVE 2 OSOBE JE VEĆ OBRAČUNATA TE JE CIJENA IZRAŽENA PO OSOBI!
PLAĆA JEDNA, BORAVE 2 OSOBE uključuje: boravak u dvokrevetnoj sobi standard, polupansion, neograničeno kupanje u oba hotela, dnevno ulaz u fitnes centar, kupaći ogrtač za odrasle osobe, besplatni wireless internet u hotelu, ponuda animacije i rekreacije, noćno kupanje u Termalnom Centru Thermana Park Laško – svaki petak i subotu do 23.00!
Popusti: besplatno za dijete do 5 godina bez ležaja; dijete od 5 do 10 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima plaća 250 kn; dijete od 10 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima plaća 330 kn dnevno.

2020-ta!

– BESPLATNO ZA JEDNO DIJETE DO 10 GODINA (na dodatnom ležaju)  I DRUGO DIJETE DO 10 GODINA (bez ležaja) u sobi s dvije odrasle osobe od 14.2.-1.3., 24.4.-3.5., 26.6.-3.8., 24.10.-1.11., 24.12.-30.12.2020.
– 5% POPUSTA za boravke od nedjelje do petka u Hotelu Zdravilišće Laško
– 10% POPUSTA za boravke od nedjelje do petka u Hotelu Thermana Park Laško.
PAKET uključuje:
 boravak u standard sobi, polupansion, neograničeno kupanje u hotelima, 1x dnevno ulaz u fitness, kupaći ogrtač za odrasle osobe, wi-fi u hotelu, hotelska kartica pogodnosti, program animacije, rekreacije i opuštanja.
Popusti:
besplatno za dijete do 5 godina bez ležaja; 50% popusta za dijete od 5 do 10 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima, a 30% popusta za djecu od 10 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima. 40% popusta za djecu od 5 do 10 godina na osnovnom ležaju, a 20% popusta za djecu od 10 do 12 godina na osnovnom ležaju.
Doplate (po osobi):
puni pansion za odrasle 130 kn dnevno; puni pansion za djecu od 5 do 12 godina 90 kn dnevno; soba s pogledom na rijeku 25 kn dnevno (oba hotela; soba s balkonom 25 kn dnevno (Hotel Thermana Park Laško).

Obavezna doplata za turističku pristojbu iznosi 2.5 Eur po osobi i danu, te obavezna jednokratna doplata za prijavu 2 Eur po osobi (plaćanje na recepciji hotela).
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Terme Laško, Hotel Thermana Laško
Hotel Thermana 4*sup
Terme Laško
5.1.-10.4. - 2 POL od 955 kn +GRATIS dijete do 5 g.
Slovenija, Terme Laško, Hotel Zdravilišče Laško
Hotel Zdravilišče Laško 4*
Terme Laško
do 22.12. ~ 2 POL od 720 kn 5.1.-10.4. ~ 2 POL od 735 kn +GRATIS dijete do 5 g.