Hrvatska, Baško Polje, Hotel / Depandansa Alem

Hotel / Depandansa Alem , Baško Polje, Hrvatska

Opis: Hotel i depandansa Alem nalaze se u gustoj borovoj šumi,neposredno uz more,  uz šetnicu koja vodi do Baškog polja.

Hotelska ponuda: klimatizirani restoran, restoran na plaži, samoposluga sa zelenom tržnicom, prodavaonica kruha i peciva; tereni za košarku, odbojku, mali nogomet i boćalište, besplatan parking za goste hotela, nadoplata za depandanse iznosi 5,00 Eur po kućnom ljubimcu na dan (na recepciji); nadoplata za hotel iznosi 10,00 Eur po kućnom ljubimcu na dan (na recepciji)

 Plaža: šljunčana, ispred hotela

 Sobe: skromno opremljene, sve sobe (u hotelu renovirane 2019 god. i u depandansama) imaju balkon (neki balkoni u hotelu su okrenuti na morsku stranu, a neki na park stranu dok su u depandansama svi balkoni okrenuti na morsku stranu), sobe u hotelu i depandansi nemaju bračni ležaj nego su ležajevi odvojeni, obiteljske sobe u hotelu imaju jednu sobu s bračnim ležajem i dnevni boravak s dva odvojena ležaja

 Prehrana: buffet doručak i večera – u cijenu polupansiona uključeno neograničeno piće uz večeru (sok, pivo, voda, vino)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AKCIJA ZA HOTEL: AKCIJA 20% POPUSTA u terminima boravka od 26.6.-30.9.2020. + GRATIS JEDNO DIJETE do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s roditeljima (min. 2 noći)
Hotel otvara 26.6.2020. (depandansa se najvjerojatnije neće otvoriti)
AKCIJA 7=5, 7=6 i 14=12  u terminu boravka od 12.9.2020.
*akcije nije moguće međusobno kombinirati

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 19.6.-18.9.2021.

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 450,00 kn

Destinacije, cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za prvo dijete do 6 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe; 50% popusta za drugo dijete do 6 godina na ležaju s roditeljima; 50% popusta za dijete od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju; 30% popusta za dijete od 12 do 18 godina na pomoćnom ležaju; 30% popusta za dijete do 6 godina na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom, a 20% popusta za dijete od 6 do 12 godina na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom; 20% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.
Doplate: prijava 22 kn po osobi (jednokratno, obavezno); osiguranje 0,40 kn po osobi (dnevno, obavezno); doplata za puni pansion PLUS (uključeno piće uz ručak): 90 kn dnevno, a 60 kn dnevno za djecu od 2 do 12 godina.
Uključeno u cijenu: piće uz večeru (voda, vino, pivo, bezalkoholna pića).

– – –

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Baško Polje, Hotel / Depandansa Alem
Hotel/Depandansa Alem 2*
Baško Polje
Hrvatska, Baško Polje, Bungalovi & Mobilne kućice Baško Polje
Bungalovi i Mobilne kućice Baško Polje
Baško Polje
Hrvatska, Baško Polje, Mobilne kućice Adriatic kampovi Baško Polje
Mobilne kućice Adriatic kampovi Baško Polje 3*
Baško Polje