Hrvatska, Baško Polje, Turističko naselje Alem

Turističko naselje Alem , Baško Polje, Hrvatska

Opis: Hotel i depandanse Alem nalaze se u gustoj borovoj šumi, neposredno uz more,  uz šetnicu koja vodi do Baškog Polja.

Hotelska ponuda: klimatizirani restoran, restoran na plaži, samoposluga sa zelenom tržnicom, prodavaonica kruha i peciva; tereni za košarku, odbojku, mali nogomet i boćalište, besplatan parking za goste hotela

 Plaža: šljunčana, ispred hotela

 Sobe: renovirane sobe u hotelu tijekom 2020-te a u depandansi tijekom 2021-ve, SOBE NEMAJU KLIMU, sve sobe (u hotelu i u depandansama) imaju balkon (neki balkoni u hotelu su okrenuti na morsku stranu, a neki na park stranu dok su u depandansama svi balkoni okrenuti na morsku stranu), sobe u depandansi nemaju bračni ležaj nego su ležajevi odvojeni (3 ležaja), obiteljske sobe u hotelu imaju dvije sobe (dva bračna ležaja – mogućnost odvajanja + treći pomoćni na izvlačenje); economy sobe su manje kvadrature od standard soba; sobe u depandansama su skromno opremljene i nema soba sa bračnim ležajem

 Prehrana: buffet doručak i večera – u cijenu polupansiona uključeno neograničeno piće uz večeru (sok, pivo, voda, vino)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AKCIJA 15% POPUSTA u terminu boravka od 5.9.-20.9.2021. (depandansa i hotel)
*akcije se mogu kombinirati (zbrajati) sa first minute popustima
*akcije i first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici
Zatvara 26.9.2021.

Prijevoz

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 3 godine bez ležaja; BESPLATNO za dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u 1/2+1 sobama sa dvije odrasle osobe; 50% popusta za dijete do 12 godina trećem i četvrtom osnovnom ležaju u VOK sobama; 30% popusta za dijete do 12 godina na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom; 20% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju u 1/2+1 sobama.
Doplate: prijava 23 kn po osobi (jednokratno, obavezno); osiguranje 0,40 kn po osobi (dnevno, obavezno); kućni ljubimac 85 kn dnevno).
Uključeno u cijenu: piće uz večeru (voda, vino, pivo, bezalkoholna pića).
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2021., a 7 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.
  Hrvatska, Baško Polje, Kamp Baško Polje - Apartmani (ex bungalovi) & Mobilne kućice
  Bungalovi i Mobilne kućice Baško Polje
  Baško Polje
  Hrvatska, Baško Polje, Turističko naselje Alem
  Turističko naselje Alem 2*
  Baško Polje
  12.9.-20.9. - 2 POL od 400 kn (depandasa)
  12.9.-20.9. - 2 POL od 410 kn (hotel)
  + GRATIS dijete do 12 g.
  Hrvatska, Baško Polje, Mobilne kućice Adriatic kampovi Baško Polje
  Mobilne kućice Adriatic kampovi Baško Polje 3*
  Baško Polje
  AKCIJA 7=6, 14=12 u terminima do 30.9.2021.

  Sav smještaj u destinaciji