Hrvatska, Božava, Hotel Maxim

HOTELSKO NASELJE BOŽAVA
U ponudi naselja nalazi se hotel Maxim 4* sa vanjskim bazenom (slatka voda), Family hotelima Agava i Mirta 3*, te hotel Lavanda 3*, smještenim u borovoj šumi u blizini mora, centralnom recepcijom i restoranom za hotele 3*, te vanjskim bazenom ispred hotela Lavanda namijenjenom za korištenje gostima koji borave u hotelima 3*. Sadržaji uz doplatu (tenis s umjetnom podlogom i noćnom rasvjetom, fitness centar, sauna, masaža).
>>>Dolazak do Božave – trajektom iz Zadra do mjesta Brbinj i potom 15 km vožnje na sjever do Božave. Također postoji katamaran koji svaki dan vozi na relaciji Zadar-Božava-Zadar.

Hotel Maxim , Božava (Dugi Otok), Hrvatska

Hotelska ponuda: kvalitetno uređen i smješten na samoj obali mora. Najbolji hotel na Dugom otoku i svakako jedan od najkvalitetnijih malih hotela u sjevernoj Dalmaciji, smješten na idealnoj poziciji, na rubu naselja i direktno uz more. Hotel ima dizalo, mjenjačnicu, restoran s velikom terasom, Cocktail bar, konobu & pizzeriu, nudi uslugu pranja i peglanja rublja (uz nadoplatu) te parkiranja (uz nadoplatu cca 8 kn dnevno, nečuvano), klimatizirani restoran s velikom terasom, bar, konoba, vanjski bazen sa slatkom vodom, dječje igralište; kućni ljubimci nisu dozvoljeni

 Plaža: šljunčana, betonirana i stjenovita (100 m), plaža Sakarun udaljena 5 km

 Sobe: balkon, pogled more, klimatizirane, sat TV, telefon, mini bar, sef, sušilo za kosu

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 16 sati / Odjava: do 10 sati

 Napomena: od 10.7. do 28.8. mogući dolasci/odlasci samo subotom

Akcije i napomene

POSEBNA PONUDA 10% POPUSTA u terminima boravka do 12.6. i od 11.9.2021. za boravke od minimum 3 noći
*akcije i first minute ponude nije moguće međusobno kombinirati
*akcije i first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ (ZAGREB – HOTEL – ZAGREB)

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 500,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 2 godine bez ležaja; 60% popusta za dijete od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, a 30% popusta za dijete od 12 do 18 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; besplatno za dijete do 2 godine na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom koja plaća cijenu jednokrevetne sobe; 60% popusta za dijete od 2 do 12 godina na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom, 30% popusta za dijete od 12 do 18 godina na osnovnom ležaju.
Doplate: za parking dnevno cca 8 kn na recepciji hotela.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
Za ovaj aranžman vrijede slijedeći Opći uvjeti i uvjeti storna rezervacija.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Božava, Hoteli Lavanda, Agava i Mirta
  Hoteli Lavanda, Agava i Mirta 3*
  Božava
  11.9.-25.9. - 3 POL od 810 kn
  +GRATIS za PRVO dijete do 12 g., a 50% POPUSTA za drugo dijete do 12 g.
  Hrvatska, Božava, Hotel Maxim
  Hotel Maxim 4*
  Božava