Hrvatska, Božava, Hotel Maxim

Print Friendly, PDF & Email

HOTELSKO NASELJE BOŽAVA

Dolazak do Božave – trajektom iz Zadra do mjesta Brbinj i potom 15 km vožnje na sjever do Božave. Također postoji katamaran koji svaki dan vozi na relaciji Zadar-Božava-Zadar.

U ponudi naselja nalazi se hotel Maxim 4* sa vanjskim bazenom (slatka voda), Family hotelima Agava i Mirta 3*, te hotel Lavanda 3*, smještenim u borovoj šumi u blizini mora, centralnom recepcijom i restoranom za hotele 3*, te vanjskim bazenom ispred hotela Lavanda namijenjenom za korištenje gostima koji borave u hotelima 3*. Sadržaji uz doplatu (tenis s umjetnom podlogom i noćnom rasvjetom, fitness centar, sauna, masaža).

Hotel Maxim , Božava (Dugi Otok), Hrvatska

Hotelska ponuda: klimatizirana recepcija s info-pultom, dizalo, mjenjačnica, čuvanje prtljage, praonica rublja, klimatizirani restoran s velikom terasom, bar, konoba, vanjski bazen sa slatkom vodom, dječje igralište, parkiralište (uz doplatu), jedan teniski teren i jedan košarkaški teren s umjetnom podlogom (noćna rasvjeta), fitness, sauna, masaža, biciklističke staze te najam bicikala, stolni tenis

 Plaža: šljunčana, betonirana i stjenovita, pješčana plaža Sakarun udaljena 5 km

 Sobe: klimatizirane, balkon, morska strana, SAT TV, mini bar, sušilo za kosu, sef, besplatan WiFi, mogućnost pomoćnog ležaja

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 16 sati / Odjava: do 10 sati

 Napomena: od 9.7. do 28.8.2022. mogući dolasci/odlasci samo subotom

Akcije i napomene

POSEBNA PONUDA 10% POPUSTA u terminima boravka od 10.9.2022.
*akcije i first minute ponude nije moguće međusobno kombinirati
*akcije i first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 2 godine bez ležaja; 60% popusta za dijete od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, a 30% popusta za dijete od 12 do 18 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; besplatno za dijete do 2 godine na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom koja plaća cijenu jednokrevetne sobe; 60% popusta za dijete od 2 do 12 godina na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom, 30% popusta za dijete od 12 do 18 godina na osnovnom ležaju.
Doplate: za parking dnevno cca 8 kn na recepciji hotela.
Uvjeti za otkaz aranžmana:
– do 30 dana prije polaska zadržava se 40% cijene aranžmana
– 29 – 22 dana prije polaska zadržava se 60% cijene aranžmana
– 21 – 15 dana prije polaska zadržava se 80% cijene aranžmana
– 14 – 0 dana prije polaska zadržava se 100% cijene aranžmana, odnosno za “no-show” ili za prekid putovanja koji je nastao od strane putnika, organizator će naplatiti 100% cijene aranžmana.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
Za ovaj aranžman vrijede slijedeći Opći uvjeti i uvjeti storna rezervacija.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Božava, Hoteli Lavanda, Agava i Mirta
  Hoteli Lavanda, Agava i Mirta 3*
  Božava
  Hotel Lavanda (1/2+1 sobe)
  10.9.-1.10. - 3 POL od 807 kn/107,11 eur
  +GRATIS prvo dijete do 12 g.

  Hotel Mirta (1/2+2 sobe)
  10.9.-1.10. - 3 POL od 807 kn/107,11 eur
  +GRATIS prvo dijete do 12 g., 50% za drugo dijete do 12 g.
  Hrvatska, Božava, Hotel Maxim
  Hotel Maxim 4*
  Božava
  10.9.-1.10. - 3x polupansion po osobi od 1196 kn/158,73 eur