Hrvatska, Božava, Hoteli Lavanda, Agava i Mirta

Print Friendly, PDF & Email

HOTELSKO NASELJE BOŽAVA

Hoteli Božava, Dugi otok – smješteni su u gustoj borovoj šumi, uz samo more. Kompleks Hoteli Božava se sastoji od tri klimatizirana hotela – Lavanda, Mirta i Agava.

>>>Dolazak do Božave – trajektom iz Zadra do mjesta Brbinj i potom 15 km vožnje na sjever do Božave. Također postoji katamaran koji svaki dan vozi na relaciji Zadar-Božava-Zadar.

Hoteli Lavanda, Agava i Mirta , Dugi Otok, Božava, Hrvatska

Hotelska ponuda: klimatizirana recepcija s info-pultom za sva tri hotela, mjenjačnica, najam sefa (uz doplatu), klimatizirani restoran s velikom terasom, otvoreni bazen sa slatkom vodom (kod hotela Lavanda), ležaljke i suncobrani uz bazen besplatno (sukladno raspoloživosti), tenis, stolni tenis, boćalište, fitness centar, pranje i glačanje rublja (uz doplatu), mini market i suvenirnica, kućni ljubimci dopušteni uz doplatu (ne smiju u restoran)

 Plaža: ispred hotela – kamenita, s drvenim platformama za sunčanje i dovoljno hlada. Na pet minuta hoda, šetnicom kroz borovu šumu, nalazi se uvala sa šljunčanom plažom, dok se na par kilometara udaljenosti nalazi Sakarun, prekrasna uvala s prostranom pješčanom plažom, najljepšom na otoku i po raznim europskim anketama, jednom od najljepših plaža na Mediteranu.

 Sobe: tuš/kada, WC, balkon, klima uređaj, mini hladnjak, SAT TV, sušilo za kosu, većina soba na morsku stranu, besplatan WiFi
Hotel Lavanda 3* sobe: 1/2+1, pogled more. Pomoćni krevet je jednostruka sofa na razvlačenje, pogodna za djecu do 12 godina
Hotel Agava i Hotel Mirta 3* obiteljske 1/2+2 sobe

 Prehrana: polupansion plus – buffet doručak i buffet večera u centralnom restoranu; uz obroke uključeno piće – pivo, vino i sokovi iz šankomata!

 Prijava: od 16 sati / Odjava: do 10 sati

 Napomena: od 9.7. do 28.8.2022 mogući dolasci/odlasci samo subotom

Akcije i napomene

*BROJ PONUDA PO NAVEDENIM CIJENAMA JE OGRANIČEN TE JE MOGUĆA PROMJENA CIJENA OVISNO O POPUNJENOSTI
Hotel Mirta – AKCIJA 10% POPUSTA u terminima boravka od 10.9.-1.10.2022.

Hotel Agava – AKCIJA 10% POPUSTA u terminima boravka od 10.9.-1.10.2022.
Hotel Lavanda – AKCIJA 10% POPUSTA u terminima boravka od 10.9.-1.10.2022.
*akcije i first minute ponude nije moguće međusobno kombinirati
*akcije i first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

Cijene po osobi

Popusti u hotelu Lavanda: BESPLATNO za dijete od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; u slučaju kada u sobi boravi 2 odraslih i 2 djece (prvo dijete na pomoćnom ležaju, drugo na ležaju s roditeljima) popusti su slijedeći: BESPLATNO za prvo dijete do 12 godina, 50% popusta za drugo dijete do 12 godina; besplatno za dijete do 2 godine na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom koja plaća cijenu jednokrevetne sobe; 60% popusta za dijete od 2 do 12 godina na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom, 30% popusta za dijete od 12 do 18 godina na osnovnom ležaju.
Popusti u hotelu Agava i Mirta (1/2+1 sobe – jedna osoba u pratnji dvije odrasle osobe): BESPLATNO za dijete bez ležaja do 2 godine; 60% popusta za dijete od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju; 30% popusta za odrasle osobe na pomoćnom ležaju.
Popusti u hotelu Agava i Mirta (1/2+2 sobe – dvoje djece u pratnji dvije odrasle osobe): BESPLATNO za PRVO dijete do 12 g. na pomoćnom ležaju; 50% popusta za DRUGO dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju; 30% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.
Doplate (dnevno): za parking cca 8 kn na recepciji; za puni pansion (ručak, klasično posluživanje, uključeno piće iz šankomata) 150 kn.
Uvjeti za otkaz aranžmana:
– do 30 dana prije polaska zadržava se 40% cijene aranžmana
– 29 – 22 dana prije polaska zadržava se 60% cijene aranžmana
– 21 – 15 dana prije polaska zadržava se 80% cijene aranžmana
– 14 – 0 dana prije polaska zadržava se 100% cijene aranžmana, odnosno za “no-show” ili za prekid putovanja koji je nastao od strane putnika, organizator će naplatiti 100% cijene aranžmana.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
Za ovaj aranžman vrijede slijedeći  Opći uvjeti i uvjeti storna rezervacija.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Božava, Hoteli Lavanda, Agava i Mirta
  Hoteli Lavanda, Agava i Mirta 3*
  Božava
  Hotel Lavanda (1/2+1 sobe)
  10.9.-1.10. - 3 POL od 807 kn/107,11 eur
  +GRATIS prvo dijete do 12 g.

  Hotel Mirta (1/2+2 sobe)
  10.9.-1.10. - 3 POL od 807 kn/107,11 eur
  +GRATIS prvo dijete do 12 g., 50% za drugo dijete do 12 g.
  Hrvatska, Božava, Hotel Maxim
  Hotel Maxim 4*
  Božava
  10.9.-1.10. - 3x polupansion po osobi od 1196 kn/158,73 eur