Hrvatska, Božava, Hoteli Lavanda, Agava i Mirta

HOTELSKO NASELJE BOŽAVA

>>>Dolazak do Božave – trajektom iz Zadra do mjesta Brbinj i potom 15 km vožnje na sjever do Božave. Također postoji katamaran koji svaki dan vozi na relaciji Zadar-Božava-Zadar.

U ponudi naselja nalazi se hotel Maxim 4* sa vanjskim bazenom (slatka voda), Family hotelima Agava i Mirta 3* te hotel Lavanda 3*, smještenim u borovoj šumi u blizini mora, centralnom recepcijom i restoranom za hotele 3*, te vanjskim bazenom ispred hotela Lavanda namijenjenom za korištenje gostima koji borave u hotelima 3*. Sadržaji uz doplatu (tenis s umjetnom podlogom i noćnom rasvjetom, fitness centar, sauna, masaža).

Hoteli Lavanda, Agava i Mirta , Dugi Otok, Božava, Hrvatska

Hotelska ponuda: centralna recepcija za sve tri hotela, sef na recepciji (doplata na recepciji 10 kn dnevno), caffe bar, centralni restoran čija se terasa nalazi na samoj obali mora, mjenjačnica, besplatan wi-fi u svim prostorijama i sobama, parkiralište (nečuvano, cca. 8 kn dnevno); vanjski bazen sa slatkom vodom te ležaljkama i suncobranima (ograničen broj), mini market; kućni ljubimci dopušteni uz doplatu cca 75 kn dnevno

 Plaža: šljunčana, betonirana i stjenovita (100 m), plaža Sakarun udaljena 5 km

 Sobe Lavanda: balkon, pogled more, tuš, klimatizirane, sat TV, telefon, hladnjak, sušilo za kosu, pomoćni ležaj je jednostruka sofa ili fotelja na razvlačenje – pogodna za dijete do 12 godina
 Sobe Agava: balkon, djelomično pogled more, kada, sef, klimatizirane, sat TV, telefon, hladnjak, sušilo za kosu, u 1/2+2 nalazi se bračni ležaj + kauč na razvlačenje koji dijele 2 osobe (djeca do 12. g.)
 Sobe Mirta: balkon, djelomično pogled more, tuš, klimatizirane, sat TV, telefon, hladnjak, sušilo za kosu; u 1/2+2 nalazi se bračni ležaj + kauč na razvlačenje koji dijele 2 osobe (djeca do 12. g.)

 Prehrana: buffet doručak i buffet večera sa uključenim pićem iz točionika (mineralna voda, sokovi, pivo, crno i bijelo vino); jednom tjedno dalmatinska večer s dalmatinskim specijalitetima i pjesmom klape

 Prijava: od 16 sati / Odjava: do 10 sati

 Napomena: od 10.7. do 28.8. mogući dolasci/odlasci samo subotom

Akcije i napomene

*BROJ PONUDA PO NAVEDENIM CIJENAMA JE OGRANIČEN TE JE MOGUĆA PROMJENA CIJENA OVISNO O POPUNJENOSTI
POSEBNA PONUDA 10% POPUSTA u terminima boravka od 11.9.2021. za boravke od minimum 3 noći
*akcije i first minute ponude nije moguće međusobno kombinirati
*akcije i first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

 

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ (ZAGREB – HOTEL – ZAGREB)

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 500,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti u hotelu Lavanda: BESPLATNO za dijete od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; u slučaju kada u sobi boravi 2 odraslih i 2 djece (prvo dijete na pomoćnom ležaju, drugo na ležaju s roditeljima) popusti su slijedeći: BESPLATNO za prvo dijete do 12 godina, 50% popusta za drugo dijete do 12 godina; besplatno za dijete do 2 godine na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom koja plaća cijenu jednokrevetne sobe; 60% popusta za dijete od 2 do 12 godina na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom, 30% popusta za dijete od 12 do 18 godina na osnovnom ležaju.
Popusti u hotelu Agava i Mirta (1/2+1 sobe – jedna osoba u pratnji dvije odrasle osobe): BESPLATNO za dijete bez ležaja do 2 godine; 60% popusta za dijete od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju; 30% popusta za odrasle osobe na pomoćnom ležaju.
Popusti u hotelu Agava i Mirta (1/2+2 sobe – dvoje djece u pratnji dvije odrasle osobe): BESPLATNO za PRVO dijete do 12 g. na pomoćnom ležaju; 50% popusta za DRUGO dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju; 30% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.
Doplate (dnevno): za parking cca 8 kn na recepciji; za puni pansion 130 kn.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
Za ovaj aranžman vrijede slijedeći Opći uvjeti i uvjeti storna rezervacija.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Božava, Hoteli Lavanda, Agava i Mirta
  Hoteli Lavanda, Agava i Mirta 3*
  Božava
  11.9.-25.9. - 3 POL od 810 kn
  +GRATIS za PRVO dijete do 12 g., a 50% POPUSTA za drugo dijete do 12 g.
  Hrvatska, Božava, Hotel Maxim
  Hotel Maxim 4*
  Božava