Hrvatska, Božava, Hoteli Lavanda, Agava i Mirta

Print Friendly, PDF & Email

HOTELSKO NASELJE BOŽAVA

Hoteli Božava, Dugi otok – smješteni su u gustoj borovoj šumi, uz samo more. Kompleks Hoteli Božava se sastoji od tri klimatizirana hotela – Lavanda, Mirta i Agava.

>>>Dolazak do Božave – trajektom iz Zadra do mjesta Brbinj i potom 15 km vožnje na sjever do Božave. Također postoji katamaran koji svaki dan vozi na relaciji Zadar-Božava-Zadar.

Hoteli Lavanda, Agava i Mirta , Dugi Otok, Božava, Hrvatska

Hotelska ponuda: klimatizirana recepcija s info-pultom za sva tri hotela, mjenjačnica, najam sefa (uz doplatu), klimatizirani restoran s velikom terasom, otvoreni bazen sa slatkom vodom (kod hotela Lavanda), ležaljke i suncobrani uz bazen besplatno (sukladno raspoloživosti), tenis, stolni tenis, boćalište, fitness centar, pranje i glačanje rublja (uz doplatu), mini market i suvenirnica, kućni ljubimci dopušteni uz doplatu (ne smiju u restoran)

 Plaža: ispred hotela – kamenita, s drvenim platformama za sunčanje i dovoljno hlada. Na pet minuta hoda, šetnicom kroz borovu šumu, nalazi se uvala sa šljunčanom plažom, dok se na par kilometara udaljenosti nalazi Sakarun, prekrasna uvala s prostranom pješčanom plažom, najljepšom na otoku i po raznim europskim anketama, jednom od najljepših plaža na Mediteranu.

 Sobe: tuš/kada, WC, balkon, klima uređaj, mini hladnjak, SAT TV, sušilo za kosu, većina soba na morsku stranu, besplatan WiFi
Hotel Lavanda 3* sobe: 1/2+1, pogled more. Pomoćni krevet je jednostruka sofa na razvlačenje, pogodna za djecu do 12 godina
Hotel Agava i Hotel Mirta 3* obiteljske 1/2+2 sobe

 Prehrana: polupansion plus – buffet doručak i buffet večera u centralnom restoranu; uz obroke uključeno piće – pivo, vino i sokovi iz šankomata!

 Prijava: od 16 sati / Odjava: do 10 sati

 Napomena: od 17.6. do 9.9.2023. mogući dolasci/odlasci samo subotom

Akcije i napomene

*BROJ PONUDA PO NAVEDENIM CIJENAMA JE OGRANIČEN TE JE MOGUĆA PROMJENA CIJENA OVISNO O POPUNJENOSTI
AKCIJA 10% POPUSTA u terminima boravka od 9.9.2023. (min 3 noći)
*akcije i first minute ponude nije moguće međusobno kombinirati
*akcije i first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

Cijene po osobi

Minimalan boravak: 7 noći u terminu 17.6.-9.9., 3 noći u ostalim terminima – cijena na upit. U terminu 17.6.-9.9. dolasci mogući subotom, u ostalim terminima svakodnevno.
*Napomena: cijene za 1/2 obiteljsku sobu u Agavi/Mirti vrijede ukoliko su u obiteljskoj sobi smještene samo 2 osobe.
Popusti u hotelu Lavanda:
jedno dijete do 12 g. na pomoćnom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe BESPLATNO
dvoje djece u pratnji 2 odrasle osobe: 1. dijete do 12 g. na pomoćnom ležaju BESPLATNO; 2. dijete do 12 g. bez ležaja 50%
jedno dijete na osnovnom ležaju u pratnji 1 odrasle osobe ili dvoje djece u pratnji 1 odrasle osobe (jedno dijete na osnovnom ležaju, drugo dijete na pom. ležaju): 3-12 g. 60%, 12-18 g. 30%
jedno dijete do 3 g. na osnovnom ležaju u pratnji 1 odrasle osobe BESPLATNO (odrasla osoba plaća cijenu 1/1 sobe)
Popusti u hotelu Agava/Mirta u obiteljskoj sobi: jedna osoba na pomoćnom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe: dijete do 2 g. BESPLATNO, 2-12 g. 60%, osoba starija od 12 g. 30%
OBITELJSKI PAKET: dvoje djece na pomoćnom ležaju (kauč na razvlačenje) u pratnji 2 odrasle osobe: 1. dijete do 12 g. BESPLATNO; 2. dijete do 12 g. 50%; osoba starija od 12 g. 30%
Doplate:
jednokrevetna soba u hotelu Lavanda: 25 € dnevno u terminu 17.6.-9.9.; 20 € dnevno u ostalim terminima
parking 1 € dnevno (doplata na licu mjesta)
ručak (klasično posluživanje, uključeno piće – pivo, vino i sokovi iz šankomata): 25 € po osobi dnevno (za djecu se primjenjuju popusti kao na ležaju)
dj. krevetić 7 € dnevno
kućni ljubimci 10 € dnevno (kućnim ljubimcima je zabranjen ulaz u restoran)
Uvjeti za otkaz aranžmana:
– do 30 dana prije polaska zadržava se 40% cijene aranžmana
– 29 – 22 dana prije polaska zadržava se 60% cijene aranžmana
– 21 – 15 dana prije polaska zadržava se 80% cijene aranžmana
– 14 – 0 dana prije polaska zadržava se 100% cijene aranžmana, odnosno za “no-show” ili za prekid putovanja koji je nastao od strane putnika, organizator će naplatiti 100% cijene aranžmana.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn/ 1,33 € po osobi i danu (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
Za ovaj aranžman vrijede slijedeći  Opći uvjeti i uvjeti storna rezervacija.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE

  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)

  PODACI O SMJEŠTAJU

  OSTALE USLUGE

   

  Da,želim primati obavijesti o akcijama i popustima


  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Božava, Hoteli Lavanda, Agava i Mirta
  Hoteli Lavanda, Agava i Mirta 3*
  Božava
  Hotel Lavanda (1/2+1 sobe)
  9.9.-1.10. - 3 polupansiona po osobi 117,64 €/886,35 kn
  +GRATIS prvo dijete do 12 g., a 50% popusta za drugo dijete do 12 g.
  *uključeno piće uz obroke
  Hrvatska, Božava, Hotel Maxim
  Hotel Maxim 4*
  Božava
  Akcija 10% popusta u terminima boravka do 10.6. i od 9.9.2023.