Hrvatska, otok Krk, Omišalj, Mobilne kućice Omišalj

Print Friendly, PDF & Email

Mobilne kućice Omišalj , otok Krk, Omišalj, Hrvatska

Novouređeni kamp Omišalj smješten je na samoj obali mora nedaleko grada Omišlja, u mirnoj uvali Pušća. Ova mirisna oaza postat će Vaše omiljeno mjesto za obiteljsko kampiranje i opuštanje. Između različitih tipova smještaja svatko može pronaći idealan za sebe. Specijalitete mediteranske kuhinje možete kušati u restoranu Maris i konobi Timun koji se nalaze na atraktivnoj lokaciji s pogledom na predivno čisto more. Za one koji vole opuštanje u bazenu tu je pool bar s otvorenim pogledom na more. Kamp svojim gostima nudi široku paletu sportsko zabavnih sadržaja. Na raznim lokacijama u kampu možete aktivno sudjelovati u programima koje je za Vas osmislio naš animacijski tim. Ukoliko tražite mjesto za luksuzan odmor u prirodnom okruženju- kamp Omišalj je pravo mjesto za vas! Zaboravite na sve brige i provedite najugodnije trenutke svog odmora u kampu Omišalj.
KAMP OMIŠALJ otvoren je cijelu godinu.

Ponuda: info pult, trgovina, punionica za električne automobile, restoran Maris i konoba Timun, pool bar, vanjski bazen, animacija, Yoga i pilates , Golf Range Concept, mini golf, multifunkcionalni sportski teren (nogomet, košarka ili tenis, odbojka na pijesku uz more); dječji krevetić (besplatno – na upit)

 Plaža: šljunčana plaža prostire se duž cijele životopisne uvale Pušća (plava zastava)

Smještaj:

Mobilna kućica Delux 1st Row
Mobilne kućice Delux, površine 34,40 m2, nalaze se u prvom redu uz more s pogledom na more. Namijenjene su za četiri odrasle osobe i dvoje djece do 11,99 godina. Sve kućice su kompletno opremljene te imaju prostranu natkrivenu terasu. Parkirno mjesto za osobni automobil osigurano je na parkiralištu. U cijenu najma uključen je smještaj za 4 odrasle osobe, dvoje djece do 11,99 godina, 1 osobno vozilo, struja, voda, plin, SAT – TV, početno i završno čišćenje, posteljina i ručnici te Wi -Fi internet.
Mobilna kućica Delux 2st Row
Mobilne kućice Delux, površine 34,40 m2, nalaze se u drugom redu od mora. Namijenjene su za četiri odrasle osobe i dvoje djece do 11,99 godina. Sve kućice su kompletno opremljene te imaju prostranu natkrivenu terasu. Parkirno mjesto za osobni automobil osigurano je na parkiralištu. U cijenu najma uključen je smještaj za 4 odrasle osobe, dvoje djece do 11,99 godina, 1 osobno vozilo, struja, voda, plin, SAT – TV, početno i završno čišćenje, posteljina i ručnici te Wi -Fi internet.
Mobilna kućica Delux Pool
Mobilne kućice Delux Pool, površine 34,40 m2, nalaze se u oko bazena namijenjenog samo za korištenje gostima u mobilnim kućicama Delux Pool. Namijenjene su za četiri odrasle osobe i dvoje djece do 11,99 godina. Sve kućice su kompletno opremljene te imaju prostranu natkrivenu terasu. Parkirno mjesto za osobni automobil osigurano je na parkiralištu. U cijenu najma uključen je smještaj za 4 odrasle osobe, dvoje djece do 11,99 godina, 1 osobno vozilo, struja, voda, plin, SAT – TV, početno i završno čišćenje, posteljina i ručnici te Wi -Fi internet.
Mobilna kućica Premium 3rd and 4th row – Close to sea
Mobilne kućice Premium, površine 34,40 m2, nalaze se u drugoj zoni uz more (u 3. ili 4. redu od mora). Namijenjene su za četiri odrasle osobe i dvoje djece do 11,99 godina. Sve kućice su kompletno opremljene te imaju prostranu natkrivenu terasu. Parkirno mjesto za osobni automobil osigurano je na parkiralištu. U cijenu najma uključen je smještaj za 4 odrasle osobe, dvoje djece do 11,99 godina, 1 osobno vozilo, struja, voda, plin, SAT – TV, početno i završno čišćenje, posteljina i ručnici te Wi – Fi internet.
Mobilna kućica Gold  – 5th or higher rows – Standard
Mobilne kućice Gold, površine 34,40 m2, nalaze se u trećoj zoni uz more. Namijenjene su za četiri odrasle osobe i dvoje djece do 11,99 godina. Sve kućice su kompletno opremljene te imaju prostranu natkrivenu terasu. Parkirno mjesto za osobni automobil osigurano je na parkiralištu. U cijenu najma uključen je smještaj za 4 odrasle osobe, dvoje djece do 11,99 godina, 1 osobno vozilo, struja, voda, plin, SAT – TV, početno i završno čišćenje, posteljina i ručnici te Wi – Fi internet.

 Prijava: od 17 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

KAMP OTVOREN CIJELU GODINU!
*Trenutno nema akcija i napomena

Prijevoz

DESTINACIJA BEZ ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

WordPress Tables Plugin

Uključeno u cijenu: parkirno mjesto za 1 osobni automobil, smještaj za 4 odrasle osobe, dvoje djece do 12 godina, struja, voda, plin, SAT – TV, početno i završno čišćenje, posteljina i ručnici te Wi -Fi internet.
OBAVEZNE DOPLATE NA RECEPCIJI KAMPA:
– turistička pristojba 1,33 € po osobi i danu (djeca od 12-18 godina plaćaju 50% iznosa turističke pristojbe, a djeca do 12 g. ne plaćaju)
– jednokratna prijava 1 € po osobi
MOGUĆE DOPLATE NA RECEPCIJI KAMPA:
– peta odrasla osoba 8 € dnevno
– dodatni automobil 7,5 € dnevno
– sef na recepciji 2 € dnevno
– kućni ljubimac – 15 € dnevno
– dodatno čišćenje 50 € dnevno
Besplatan storno (otkaz) rezervacije: do 16 dana prije početka usluge

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE

  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)

  PODACI O SMJEŠTAJU

  OSTALE USLUGE

   

  Da,želim primati obavijesti o akcijama i popustima


  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, otok Krk, Omišalj, Hotel Delfin
  Hotel Delfin 3*
  Omišalj
  FIRST MINUTE (EBD 1) 20% POPUSTA za uplate do 31.1.2024.
  + GRATIS djeca do 12 g. 1/2+2 soba standard sjeverna strana fr. balkon
  30.5.-21.6. & 8.9.-15.9. - 2 polupansiona po osobi od 9,60 €/735,37 kn
  21.6.-12.7. & 25.8.-8.9. - 2 polupansiona po osobi od 194,40 €/1464,71kn
  12.7.-25.8. - 5 polupansiona po osobi od 364 €/2742,56 kn
  Hrvatska, otok Krk, Omišalj, Hotel Adriatic
  Hotel Adriatic 2*
  Omišalj
  Hrvatska, otok Krk, Omišalj, Depadanse Marina i Primorka
  Depandansa Primorka 2*
  Omišalj
  Hrvatska, otok Krk, Omišalj, Mobilne kućice Omišalj
  Mobilne kućice Omišalj 5*
  Omišalj