Hrvatska, Pula, Hotel Pula

Hotel Pula , Pula, Hrvatska

Hotel Pula udaljen je nekoliko metara od prekrasne zelene šume koja vodi do  čiste obale s pitomom šljunčanom plažom te oko 2 km od centar grada.

Hotelska ponuda: restoran „a la carte“ – „Kažun“, lounge bar, internet caffe, besplatan WI-FI u cijelom hotelu, vanjska terasa, otvoreni bazen, disco klub, banket sala, fitness centar, beauty centar, mjenjačnica, gift shop, rent-a-bike.

 Plaža: udaljena 5 min šetnje od hotela, šljunčana i stjenovita

 Sobe: TV, klima uređaj, besplatni WiFi internet, telefon, sef

 Prehrana: buffet doručak i večera  + piće iz šankomata (sok, voda, vino i pivo)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

 

 

Prijevoz

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 4 godine na pomoćnom ležaju u sobi s 2 odrasle osobe; dijete od 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s 2 odrasle osobe 50% popusta; dijete od 4-12 godina na osnovnom ležaju u sobi s 1 odraslom osobom 30% popusta; odrasla osoba starija od 12 godina na pomoćnom ležaju 20% popusta.
Doplate: puni pansion 90 kn dnevno po osobi, dječji krevetić 50 kn dnevno; kućni ljubimac 120 kn dnevno.

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Pula, Hotel Pula
Hotel Pula 3*
Pula
do 20.10. - 1 POL od 350 kn; 20.10.-28.12. - 1 POL od 290 kn +GRATIS dijete do 4 g.