Hrvatska, Stari Grad, Arkada Sunny Hotel by Valamar

Arkada Sunny Hotel by Valamar , Otok Hvar, Stari Grad, Hrvatska

Hotel Arkada se nalazi na samoj obali mora, smješten u dubokoj uvali, s jedne strane okupan morem i suncem , a s druge strane zelenilom i mirisom borova.  Idealni položaj hotela, tik uz plažu i 10ak minuta šetnje do centra Starog Grada, stvara savršeni luk svih dodirni točaka destinacije.

Hotelska ponuda: restoran, taverna, pool bar,  otvoreni bazen s morskom vodom, sauna, wi-fi (besplatan), besplatan sef na recepciji hotela, dizalo, plaža do hotela, mogućnost korištenja sportskog centra u blizini, kućni ljubimci nisu dopušteni, besplatno parkiralište, animacijski glazbeni program sa večernjom živom glazbom; NOVO u 2021. Sunny plus usluga koja dodatno uključuje: sobe za parove i obitelj, čilanje uz bazen, doručak i ručak (uz doplatu) u mediteranskom stilu, digitalna knjižnica, zona Chill & Play i Valfresco vitrina; tematski buffet poput Burger dana, Mediteranske večeri, Fish & Chips, okusi Italije itd…

 Plaža: šljunčana, s betoniranim sunčalištem, popločena, stjenovita, ležaljke i suncobrani uz doplatu

 Sobe: sat TV, telefon, balkon, wi-fi, 1/2+2 sobe – dvokrevetne sa dva kauča primjerena za djecu i odrasle

 Prehrana:buffet doručak i večera (večera – tematski buffet poput Burger dana, Mediteranske večeri, Fish & Chips, okusi Italije); uz doplatu od 50 kn dnevno po osobi dodatno je moguć uključen ručak do 13 sati, korištenje pića sa dispenzera tijekom obroka i večernji brunch od 19-20.30 sati (piće se dodatno naplaćuje) – pizze, sendviči, juhe, salate i slatki kutak

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 12.6.-18.9.2021.

TRANSFER: AUTOBUS + TRAJEKT + TRANSFER DO HOTELA

CIJENA: 550,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 6 godina na ležaju sa roditeljima; dijete od 6 do 14 godina na pomoćnom ležaju sa dvoje odraslih u terminu 23.5.-10.7. i od 28.8.-26.9. BESPLATNO, a u terminu od 10.7.-28.8. 50% popusta; dijete od 6 do 14 godina na osnovnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom 30% popusta; odrasla osoba na pomoćnom ležaju 20% popusta.
Popusti u OBITELJSKOJ sobi: BESPLATNO za dvoje djece do 14 godina u obiteljskoj sobi uz dvije odrasle osobe; 40% popusta za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju u obiteljskoj sobi.
Doplata: povratni transfer luka-hotel-luka 110 kn po osobi (uz obaveznu najavu); uz doplatu od 50 kn dnevno po osobi dodatno je moguć uključen ručak do 13 sati, korištenje pića sa dispenzera tijekom obroka i večernji brunch od 19-20.30 sati (piće se dodatno naplaćuje) – pizze, sendviči, juhe, salate i slatki kutak
Napomena: za boravke kraće od 3 noći primjenjuju se druge cijene i uvjeti.
Storno troškovi: storno rezervacije bez troškova do 7 dana prije početka usluge!
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2021., a 8 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Stari Grad, Arkada Sunny Hotel by Valamar
  Arkada Sunny Hotel by Valamar 2*
  Stari Grad
  do 11.9. - 4 POL od 1120 kn
  11.9.-26.9. - 4 POL od 845 kn
  Hrvatska, Stari Grad, Hvar Places Hotel by Valamar
  Hvar Places Hotel by Valamar (ex. Lavanda) 3*
  Stari Grad
  5.9.-18.9. - 5 ND od 1735 kn
  18.9.-25.9. - 4 ND od 1100 kn
  25.9.-9.10. - 4 ND od 685 kn
  Hrvatska, Stari Grad, Trim Sunny apartmani by Valamar
  Trim Sunny apartmani by Valamar 2*
  Stari Grad
  Hrvatska, Stari Grad, Helios Sunny apartmani
  Helios Sunny apartmani by Valamar 2*
  Stari Grad