Hrvatska, Stari Grad, Hotel/Depandansa Lavanda

Hotel/Depandansa Lavanda , Otok Hvar, Stari Grad, Hrvatska

Hotel Lavanda se nalazi 800 metara od centra staroga Grada, i u neposrednoj blizini mora i borove šume, pruža savršenu atmosferu za idealan odmor. Hotel Lavanda sadrži jednu centralnu zgradu i 2 depandanse. Sa gradom je povezana i taxi brodicom.

Hotelska ponuda: restoran, bar na bazenu, terasa, vanjski bazen sa slatkom vodom za odrasle, bazen za djecu, sunčalište, ležaljke i suncobrani na bazenu; besplatno sef na recepciji, wi-fi na recepciji i bazenu – besplatan; javno parkiralište (besplatno), dizalo u hotelu, kućni ljubimci nisu dopušteni

 Plaža: šljunčana, s betoniranim sunčalištem, stjenovita

Smještaj:
Sobe hotel:  telefon, sat TV, balkon, morska strana; jednokrevetne sobe park strana, sobe sa i bez klime  Sobe depandansa: telefon, sat TV, balkon, morska strana, treći ležaj (fotelja na razvlačenje za djecu do 12 godina)

 Prehrana: doručak, ručak i večera buffet (piće uz obroke uključuje 2 domaća žestoka alkoholna pića, točeno pivo, otvoreno bijelo i crno vino,  softdrinks iz aparata ( voda, mineralna voda, 2 vrste soka), sladoled ili kokice za djecu)

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

AKCIJA 10% POPUSTA u terminima boravka 29.6.-20.7. za 1/2 sobe s klimom u Depandansi Lavanda za boravke od minimum 3 noći  i besplatan transfer luka-hotel-luka uz prethodnu najavu
AKCIJA 7=6
do 8.6., 6.7.-13.7., od 7.9.
BESPLATNO ZA DIJETE DO 12 GODINA do 8.6. i od 7.9.

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 13.6. do 12.9.2020.

TRANSFER: AUTOBUS + TRAJEKT + TRANSFER DO HOTELA

CIJENA: 550,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 2 godine bez usluge; BESPLATNO dijete od 2 do 12 godina na ležaju sa roditeljima do 8.6. i od 7.9., od 8.6.-7.9. – 50% popusta; dijete od 2 do 12 godina na osnovnom ležaju u terminu od 26.5. do 6.7. i od 24.8.do 22.9. imaju 50% popusta, a u terminu od 6.7. do 24.8. 30% popusta; odrasla osoba na pomoćnom ležaju 30% popusta.

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Stari Grad, Hotel Arkada
Hotel Arkada 2*
Stari Grad
Hrvatska, Stari Grad, Hotel/Depandansa Lavanda
Hotel/Dep Lavanda 3*
Stari Grad
Hrvatska, Stari Grad, Apartmansko naselje Helios
Apartmansko naselje Helios
Stari Grad
**
7 noći najam od 1520
Hrvatska, Stari Grad, Apartmansko naselje Trim
Apartmansko naselje Trim
Stari Grad
***
od 2730 Kn za 7 noćenja