Hrvatska, Stari Grad, Lavanda Sunny Hotel by Valamar

Hotel/Depandansa Lavanda by Valamar, Otok Hvar, Stari Grad, Hrvatska

Hotel Lavanda se nalazi 800 metara od centra staroga Grada, i u neposrednoj blizini mora i borove šume, pruža savršenu atmosferu za idealan odmor. Hotel Lavanda sadrži jednu centralnu zgradu i 2 depandanse. Sa gradom je povezana i taxi brodicom.

Hotelska ponuda: restoran, bar na bazenu, terasa, vanjski bazen sa slatkom vodom za odrasle, bazen za djecu, sunčalište, ležaljke i suncobrani na bazenu; besplatno sef na recepciji, wi-fi na recepciji i bazenu – besplatan; javno parkiralište (besplatno), dizalo u hotelu, zabavno-animacijsko-sportski program, kućni ljubimci nisu dopušteni

 Plaža: šljunčana, s betoniranim sunčalištem, stjenovita

Smještaj:
Sobe hotel: klima, telefon, sat TV, balkon, morska strana,;economy sobe-park strana
Sobe depandansa: klima, telefon, sat TV, balkon, morska strana; superior sobe-treći ležaj (fotelja na razvlačenje za djecu do 12 godina), classic sobe bez pomoćnog ležaja

 Prehrana: doručak i večera buffet uz show cooking

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

SPO 05 –  AKCIJA 20 % POPUSTA u terminima boravka od 10.7.-1.9.2020.
*akcija vrijedi samo za određeni broj soba

Valamar zadržava pravo odgoditi otvaranje i za vrijeme rada zatvoriti rezervirani hotel uz prethodnu obavijest partneru/klijentu najkasnije 14 dana prije predviđenog dana dolaska pojedinog gosta bez obaveze za plaćanjem odšteta prema gostima ili partneru/klijentu. U takvim slučajevima, Valamar će ponuditi raspoloživi alternativni smještajni objekt iste ili veće kategorije.

Hotel otvara 10.7.2020.

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 19.6.-18.9.2021.

TRANSFER: AUTOBUS + TRAJEKT + TRANSFER DO HOTELA

CIJENA: 550,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 2 godine bez usluge;  dijete od 2 do 14 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 50% popusta; dijete od 2 do 14 godina na osnovnom ležaju 30% popusta; odrasla osoba na pomoćnom ležaju 20% popusta.
Doplate: dj.krevetić 40 kn dnevno; večera u terminu 15.5.-18.7. i 22.8.-26.9. 125 kn dnevno/osobi; 18.7.-22.8. 150 kn dnevno/osobi; 26.9.-9.10. 100 kn dnevno/osobi;  povratni transfer luka-hotel-luka 80 kn po osobi (uz obaveznu najavu)

– – –

Rezervirajte online

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Stari Grad, Arkada Sunny Hotel by Valamar
Arkada Sunny Hotel by Valamar 2*
Stari Grad
Hrvatska, Stari Grad,  Trim Sunny apartmani
Trim Sunny apartmani 3*
Stari Grad
Hrvatska, Stari Grad, Helios Sunny apartmani
Helios Sunny apartmani
Stari Grad
Hrvatska, Stari Grad, Lavanda Sunny Hotel by Valamar
Lavanda Sunny Hotel by Valamar 3*
Stari Grad