Hrvatska, Stari Grad, Hvar Places Hotel by Valamar

Print Friendly, PDF & Email

Hvar [PLACES] Hotel by Valamar (ex. hotel Lavanda) , Otok Hvar, Stari Grad, Hrvatska

[PLACES] hotelski koncept za upoznavanje istinskog lokalnog mediteranskog lifestylea i posebitosti najsunčanijeg hrvatskog otoka Hvara.

Hotelska ponuda: [PLACESPOOL] & [PLACESBEACH] mjesta za opušteno druženje uz plavetnilo i live glazbu lokalnih DJ-a i bendova, NOVO U 2022. SUN & SPA – wellness program s potpisom, namijenjen onima koji žele doživjeti Mediteran u obliku opuštajućih masaža ili pak uživati u vanjskoj relax zoni s hidromasažnom kadom;  [PLACESBARS] s vibrantnom atmosferom, glazbom i ponudom autentičnih hvarskih koktela i osvježenja; [PLACESFUN] & [PLACESACTIVE] zabavne i sportske aktivnosti od jutra do sutra. [PLACESPEOPLE] – vaši domaćini u hotelu strastveni su prema svom poslu i znaju sve o Hvaru, a to će rado podijeliti s vama];  [PLACESNATURE] održivo poslujemo, u skladu s eko principima i uz puno poštovanje prema destinaciji [PLACESDIGITAL] – garantiramo super brzi bežični internet za povezivanje sa svijetom, Smart TV sa stream opcijom te digitalnu knjižnicu s Kindle i tablet uređajima. Također nudimo slobodu bezgotovinskog plaćanja narukvicom u čitavom hotelu, beskontaktni check-in i ulazak u sobu te [PLACESAPP] za jedinstveno iskustvo odmora; NOVO – Wow Wow Pet Friendly holiday – sadržaji za ljubimce dostupni u odabranim sobama (snack, igračka, zdjelica, lokalni vodič za odmor s kućnim ljubimcem) od 01.05.2022.(uz doplatu)

 Plaža: šljunčana, s betoniranim sunčalištem, stjenovita, udaljena 50-tak metara, ležaljke i suncobrani uz doplatu

Smještaj: [PLACESROOM] s krevetima top kvalitete, za snove top kvalitete,  klima, telefon, sušilo za kosu  sat TV, balkon

 Prehrana:  PLACES FLEXI – ponuda koja nudi potpunu slobodu – gratis doručak + ručak ili večera menu. Ukoliko ne stignete na ručak ili večeru, 25€ dnevnog kredita iskoristite u restoranu ili barovima kada god vam to odgovara. [Što ne potrošite taj dan, prebacujete za idući]

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
* first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

Cijene po osobi

Napomena: za boravke kraće od 3 noći primjenjuju se druge cijene i uvjeti.
Popusti BESPLATNO za dijete do 2 godine bez usluge.
Turistička pristojba uključena je u cijenu.
Storno troškovi: storno rezervacije bez troškova do:
– 7 dana prije početka usluge u terminu boravka od 18.4.-8.7. i od 26.8.-8.10.
– 14 dana prije početka usluge u terminu boravka od 8.7.-26.8.

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Stari Grad, Arkada Sunny Hotel by Valamar
  Arkada Sunny Hotel by Valamar 2*
  Stari Grad
  12.9.-25.9. - 4 ALL INCL L od 1191 kn/158,07 eur
  29.8.-12.9. - 4 ALL INCL L od 1451 kn/192,60 eur
  22.8.-29.8. - 5 ALL INCL L od 2093 kn/277,79 eur
  + GRATIS dijete do 14 g. od 29.8.
  +GRATIS dijete do 6 g. do 29.8.
  Hrvatska, Stari Grad, Hvar Places Hotel by Valamar
  Hvar Places Hotel by Valamar (ex. Lavanda) 3*
  Stari Grad