Hrvatska, Terme Jezerčica, Hotel Terme Jezerčica

Hotel Terme Jezerčica , Terme Jezerčica, Donja Stubica, Hrvatska

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode. Udaljen svega četrdesetak kilometara od Zagreba predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor.

Hotelska ponuda: unutarnji i vanjski vodeni park s osam bazena, SPA zona, i suvremeno opremljen wellness centar, kongresni centar, hotelski restoran

 Sobe: sve sobe imaju izvorsku termalnu vodu, besplatni wi-fi internet i LCD televizor s velikim izborom domaćih i stranih TV programa, klima, sušilo za kosu, superior sobe sa balkonom i dodatnom sofom

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 11 sati
NAPOMENA: SPA zona NE RADI do 15.8. ( saune u renovaciji)

Ljeto na izvoru

Paket LJETO NA IZVORU uključuje: smještaj u standard sobi na bazi polupansiona  (buffet doručak, buffet večera, neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom ljekovitom vodom, dječja animacija na bazenima od 15.06.-01.09.2019., neograničeno korištenje fitness centra, besplatan najam oprema za individualno nordijsko hodanje, šetnja Gradom labirinata za postizanje ravnoteže i energije u organizmu, besplatni Wi-Fi u  hotelu i na prostoru Vodenog parka, besplatan hotelski parking, vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2 x dnevno, pon-pet), 10% popusta na sve masaže i usluge Wellness centra iz redovne ponude
Popusti: besplatno za prvo dijete do 12 godina (na pomoćnom ležaju); besplatno za 2. dijete do 7 godina; dijete od 12 do 17 godina na pomoćnom ležaju plaća 270 kn dnevno; ukoliko u sobi boravi jedna odrasla osoba sa djetetom, odrasla osoba plaća cijenu jednokrevetne sobe, a dijete od 7 do 12 godina plaća 230 kn dnevno a od 12 do 17 godina 270 kn dnevno.

Doplata za boravišnu pristojbu iznosi 10 kn po osobi dnevno. Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu a djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe. Osiguranje iznosi 2 kn po osobi dnevno.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Spa Time paket

SPA TIME paket uključuje: smještaj u standard sobi na bazi polupansiona (buffet doručak, buffet večera), neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom ljekovitom vodom (veliki plivački bazen, bazen s efektima, dječji bazen s toboganima, bazen za bebe, relaksacijski bazen, vanjski dječji i plivački bazeni s toboganima, besplatne ležaljke), neograničeno korištenje SPA centra dva dana (finska sauna, turska sauna, aroma finska sauna, whirlpool, infracrvena sauna), termalna voda u sobi, neograničeno korištenje fitness centra / besplatna oprema za individualno nordijsko hodanje, besplatna šetnja labirintima za postizanje ravnoteže i energije u organizmu, besplatan wi-fi u hotelu i na Vodenom parku / besplatan hotelski parking, vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2 x dnevno, pon-pet), 20% popusta na sve masaže i usluge Wellness centra iz redovne ponude.
Doplate: puni pansion 85 kn dnevno po osobi, a 60 kn za djecu od 7 do 12 godina; dječji krevetić 50 kn, kućni ljubimci 100 kn dnevno; dodatni dan u 1/2 sobi 299 kn, a u 1/1 sobi 399 kn.
Popusti: besplatno za dijete do 7 godina (na pomoćnom ležaju); dijete od 7 do 12 godina na pomoćnom ležaju plaća 250 kn dnevno, dijete od 12 do 17 godina na pomoćnom ležaju plaća 290 kn dnevno; ukoliko u sobi boravi jedna odrasla osoba sa djetetom, odrasla osoba plaća cijenu jednokrevetne sobe, a dijete od 7 do 12 godina plaća 250 kn dnevno a od 12 do 17 godina 290 kn dnevno.

Paket za umirovljenike "Zlatno doba"

Paket ZA UMIROVLJENIKE uključuje: smještaj u standard sobi na bazi punog pansiona (buffet doručak, buffet ručak i večera), neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom ljekovitom vodom (veliki plivački bazen, bazen s efektima, dječji bazen s toboganima, bazen za bebe, relaksacijski bazen, vanjski dječji i plivački bazeni s toboganima, besplatne ležaljke), neograničeno korištenje fitness centra, besplatna oprema za individualno nordijsko hodanje, termalna voda u sobi, besplatan wi-fi u hotelu i na Vodenom parku / besplatan hotelski parking, besplatna šetnja labirintima za postizanje ravnoteže i energije u organizmu, vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2 x dnevno, pon-pet), 10% popusta na sve masaže i usluge Wellness centra.

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu iznosi 8 kn (2018-ta) ili 10 kn (2019-ta) po osobi i danu (djeca do 12 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu).
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Terme Jezerčica, Hotel Terme Jezerčica
Hotel Terme Jezerčica 3*
Terme Jezerčica
1.6.-30.9. 2 POL od 940 kn + GRATIS dijete do 12 god, i drugo do 7 g.
Hrvatska, Terme Jezerčica, Mobilne kućice Terme Jezerčica
Mobilne kućice Terme Jezerčica 4*
Terme Jezerčica
1 noćenje od 970 kn za CIJELU OBITELJ (6 osoba)