Hrvatska, Terme Jezerčica, Mobilne kućice Terme Jezerčica

Mobilne kućice Terme Jezerčica , Terme Jezerčica, Donja Stubica, Hrvatska

U zagrljaju prirode s ugodnim podnebljem u kampu Terme Jezerčica možete kampirati kroz cijelu godinu. Kamp je smješten uz sam Hotel Terme Jezerčica u srcu Hrvatskog zagorja, na izvoru termalne vode u Donjoj Stubici. Moderno opremljene mobilne kućice, „Terme Jezerčica“ su odličan izbor za sve one koji traže vrhunski kamp u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Kamp je idealan za obitelji i goste željne aktivnog odmora u netaknutoj prirodi. Bogat izbor sportsko-rekreacijskih sadržaja i animacijski program jamče da nikome neće biti dosadno. Za najmlađe, u kampu su uređena dječja igrališta. Za to vrijeme roditelji mogu bezbrižno uživati u odmoru u prirodi, nekom od wellness programa ili se jednostavno opustiti na plaži naše zagorske rivijere. Pristup unutarnjem i vanjskom prostoru Vodenog parka za sve goste kampa je besplatan.

 Mobilna kućica Exclusive L 4+2:  (6 m² + 18 m² natkrivena terasa, 2 kupaone (WC i tuš), 1 spavaća soba s bračnim ležajem, 1 spavaća soba s razdvojenim ležajevima, dnevni boravak s dodatnim rasklopivim ležajem, kompletno opremljena kuhinja (hladnjak, indukcijska ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica), klima, IPTV, LED TV, wi-fi, terasa sa sjedećom garniturom i ležaljkama.
Kućni ljubimci su dopušteni (uz doplatu), za njihovo pranje i sušenje napravljen poseban prostor.

 Prehrana: u hotelu Terme Jezerčica

ZIMSKI PRAZNICI za 2 odrasle osobe
+ troje djece do 15 godina

PAKET UKLJUČUJE: smještaj za  do 2 odrasle osobe i troje djece do 15 godina, – smještaj u ekskluzivnoj mobilnoj kućici , polupansion u restoranu hotela (buffet doručak, buffet večera),  neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom ljekovitom vodom, dječja animacija na bazenima, neograničeno korištenje fitness centra, besplatan najam oprema za individualno nordijsko hodanje, šetnja Gradom labirinata za postizanje ravnoteže i energije u organizmu, besplatni Wi-Fi u kampu, hotelu i na prostoru Vodenog parka, besplatan parking izvan kampa, vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2 x dnevno, pon-pet), 20% popusta na sve usluge SPA i Wellness centra
Doplate: puni pansion za djecu do 7 godina besplatno, za djecu od 7-15 godina 65 kn dnevno; za odrasle 90 kn dnevno; dječji krevetić 50 kn, kućni ljubimci 35 kn dnevno; obavezna doplata za osiguranje 2 kn po osobi i danu i jednokratna prijava 4 kn po osobi; doplata za dodatnu osobu iznad 15 godina iznosi 190 kn dnevno.

Obavezna doplata za turističku pristojbu iznosi 10 kn po osobi i danu (djeca do 12 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju turističku pristojbu).
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

NOĆENJE za do 4 odrasle osobe
+ dvoje djece do 12 godina

PAKET UKLJUČUJE: smještaj za  do 4 odrasle osobe i dvoje djece do 12 godina, početno i završno čišćenje, posteljina, ručnici, potrošnja el. energije, vode i grijanja, svi aparati i namještaj u kućici i na terasi, neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom ljekovitom vodom (ovisno o sezoni), neograničeno korištenje fitness centra, besplatna oprema za individualno nordijsko hodanje, besplatan Wi-Fi u kampu, hotelu i na Vodenom parku, besplatna šetnja labirintima za postizanje ravnoteže i energije u organizmu, 10% popusta na sve usluge Wellness i SPA centra.
Doplate: doručak i 55 kn dnevno po osobi, a 40 kn za djecu od 7-12 godina, večera 85 kn dnevno po osobi, a 60 kn za djecu od 7 do 12 godina; ručak ili večera  za djecu do 7 godina besplatno, za djecu od 7-15 godina 65 kn dnevno; za odrasle 90 kn dnevno; dječji krevetić 50 kn, kućni ljubimci 35 kn dnevno; obavezna doplata za osiguranje 2 kn po osobi i danu i jednokratna prijava 4 kn po osobi; doplata za dodatnu osobu iznad 12 godina iznosi 190 kn dnevno.

Obavezna doplata za turističku pristojbu iznosi 10 kn po osobi i danu (djeca do 12 godina plaćaju 50%, a djeca do 12 godina ne plaćaju turističku pristojbu).
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Terme Jezerčica, Hotel Terme Jezerčica
Hotel Terme Jezerčica 3*
Terme Jezerčica
2 POL od 980 kn + GRATIS dijete do 12 g. i drugo dijete do 7 g.
Hrvatska, Terme Jezerčica, Mobilne kućice Terme Jezerčica
Mobilne kućice Terme Jezerčica 4*
Terme Jezerčica
2 polupansiona od 2390 kn 1.11.2019.-28.2.2020. za CIJELU OBITELJ (5 osoba)