Hrvatska, Zadar, Hotel Falkensteiner Adriana – adults only

Hotel Falkensteiner Adriana – adults only , Zadar, Hrvatska

Nalazi se direktno na moru, u kompleksu Falkensteiner hotela u naselju Borik, 3 km udaljen od Zadra.

Hotelska ponuda: hotelski bazen (vanjski, slatkovodni), sport i programi za aktivnost u susjednom hotelu Club Funimation od 25.05.2019: nogomet, odbojka na plaži, badminton na otvorenome, stolni tenis, boćanje, jogging, sportsko-rekreativni program “Fun, Family & Fitness” (pilates, aerobic u bazenu, kružni step trening, latino ples, fitness coaching, streching, zumba… ); Lobby bar, terasa s glazbom, u susjednom hotelu Club Funimation zabava i ples uživo, karaoke show, bogati animacijski i sportsko zabavni program, večernji show, SPA Centar: u susjednom hotelu Club Funimation, finska sauna, turska sauna, zatvoreni bazen, Kneipp terapija, vanjski whirlpool s toplom vodom, vodeni kreveti, soba za opuštanje (masaže, pedikura, manikura i ostali tretmani uz naknadu)

 Plaža: šljunčana i kamenita, poseban dio plaže s pijeskom za djecu (200 m), bar na plaži

 Sobe: dupla postelja,tuš/kada, sušilo za kosu, telefon, SAT TV, radio, klima/grijanje, mini bar, sef, sve sobe imaju veliki  balkon, wi-fi (besplatno)
Comfor soba: cca. 28-30 m2, dupla postelja i dodatni prostor s kaučom, prostorije su odvojene s kliznim vratima, WC, tuš i kada, klima – grijanje, mini bar, balkon na park strani/ djelomično s pogledom na Hotel Funimation, kućni ljubimci – nisu dopušteni
Superior soba: cca od 28-30 m2 , dupla postelja i dodatni prostor s kaučom, prostorije su odvojene kliznim vratima, WC, tuš i kada, klima /grijanje, mini bar, balkon, većina morska strana/park strana hotela Adriana/na drugom katu strana susjednog Hotela Funimation

 Prehrana: polupansion: bogati buffet doručak sa jelima od jaja po narudžbi, različiti izbor jelovnika za večeru u à la carte restoranu Magnolia, mediteranski, hrvatski i internacionalni specijaliteti uz modernu prezentaciju.

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 11 sati

Akcije i napomene

Hotel se otvara 15.6.2020.

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 12.6.-18.9.2021.

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 450,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Uključeno u cijenu: polupansion, besplatno korištenje hotelskog bazena Adriana (vanjski, slatkovodni), Sport i programi za aktivnost u susjednom hotelu Club Funimation od 25.05.2019: nogomet, odbojka na plaži, badminton na otvorenome, stolni tenis, boćanje, jogging sportsko-rekreativni program “Fun, Family & Fitness” (pilates, aerobic u bazenu, kružni step trening, latino ples, fitness coaching, streching, zumba… ); zabava i raznonoda, Lobby bar, terasa s glazbom u Hotelu Adriana; u susjednom hotelu Club Funimation zabava i ples uživo, karaoke show, bogati animacijski i sportsko zabavni program, večernji show; fitness centar i Spa centar – nalazi se u susjednom hotelu Club Funimation, finska sauna, turska sauna, zatvoreni bazen, Kneipp terapija, vanjski whirlpool s toplom vodom, vodeni kreveti, soba za opuštanje (masaže, pedikura, manikura i ostali tretmani uz naknadu)
Acquapura Thalasso & Spa Centar Borik je wellness kompleks od preko 2000 m², smatra se jednim od najvećih u cijeloj Hrvatskoj. Kompleks se može podijeliti u Spa područje (ca. 1000 m²), saunu (450 m²), unutarnji bazen sa sobom za opuštanje (550 m²), fitnes centar (140 m²) i teretana (120 m²).

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE
  captcha

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Zadar, Falkensteiner Club Funimation Borik
  Falkensteiner Club Funimation Borik 4*
  Zadar
  13.12.-28.12. - 1 POLUPANSION+ od 400 kn
  +GRATIS DVOJE DJECE do 6 g.

  20% POPUSTA za rezervacije do 1.12.:
  2.1.-28.2.2021. - 1 POL od 320 kn
  +GRATIS DVOJE DJECE do 12 g.
  Hrvatska, Zadar, Hotel Kolovare
  Hotel Kolovare 4*
  Zadar
  AKCIJA 20% POPUSTA
  17.10.-30.10. - 2 POL od 580 kn
  30.10.-30.12. - 2 POL od 485 kn
  + GRATIS dijete do 12 g.
  + GRATIS PARKING
  Hrvatska, Zadar, Hotel Donat
  Hotel Donat 3*
  Zadar
  Hrvatska, Zadar, Hotel Falkensteiner Adriana - adults only
  Hotel Falkensteiner Adriana 4*
  Zadar
  FIRST MINUTE 20% POPUSTA za uplate do 31.3.2020. u terminu boravka od 22.5.-4.7. i od 22.8.-16.10.2020. FIRST MINUTE 20% POPUSTA za uplate do 31.3.2020. u terminu boravka od 4.7.-22.8. (boravak 3 i više noći) FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 31.3.2020. u terminu boravka od 4.7.-22.8.(boravak od 1-3 noći)