Hrvatska, Zadar, Hotel Falkensteiner Adriana – adults only

Hotel Falkensteiner Adriana – adults only , Zadar, Hrvatska

Nalazi se direktno na moru, u kompleksu Falkensteiner hotela u naselju Borik, 3 km udaljen od Zadra.

Hotelska ponuda: hotelski bazen (vanjski, slatkovodni), sport i programi za aktivnost u susjednom hotelu Club Funimation od 24.05.2021: nogomet, odbojka na plaži, badminton na otvorenome, stolni tenis, boćanje, jogging, sportsko-rekreativni program “Fun, Family & Fitness” (pilates, aerobic u bazenu, kružni step trening, latino ples, fitness coaching, streching, zumba… ); Lobby bar, terasa s glazbom, u susjednom hotelu Club Funimation zabava i ples uživo, karaoke show, bogati animacijski i sportsko zabavni program, večernji show, SPA Centar: u susjednom hotelu Club Funimation, finska sauna, turska sauna, zatvoreni bazen, Kneipp terapija, vanjski whirlpool s toplom vodom, vodeni kreveti, soba za opuštanje (masaže, pedikura, manikura i ostali tretmani uz naknadu)

 Plaža: šljunčana i kamenita, poseban dio plaže s pijeskom za djecu (200 m), bar na plaži

 Sobe: dupla postelja,tuš/kada, sušilo za kosu, telefon, SAT TV, radio, klima/grijanje, mini bar, sef, sve sobe imaju veliki  balkon, wi-fi (besplatno)
Comfor soba: cca. 28-30 m2, dupla postelja i dodatni prostor s kaučom, prostorije su odvojene s kliznim vratima, WC, tuš i kada, klima – grijanje, mini bar, balkon na park strani/ djelomično s pogledom na Hotel Funimation, kućni ljubimci – nisu dopušteni
Superior soba: cca od 28-30 m2 , dupla postelja i dodatni prostor s kaučom, prostorije su odvojene kliznim vratima, WC, tuš i kada, klima /grijanje, mini bar, balkon, većina morska strana/park strana hotela Adriana/na drugom katu strana susjednog Hotela Funimation

 Prehrana: polupansion: bogati buffet doručak sa jelima od jaja po narudžbi, različiti izbor jelovnika za večeru u à la carte restoranu Magnolia, mediteranski, hrvatski i internacionalni specijaliteti uz modernu prezentaciju.

 Prijava: od 15 sati / Odjava: do 11 sati

Akcije i napomene

OBAVIJEST O COVID TESTIRANJU
Uz redovno testiranje svih zaposlenika, ovo uključuje i obvezni negativni ulazni test za sve naše goste. Prilikom prijave u u naše hotele gosti mogu predočiti negativan rezultat testa u obliku antigena ili PCR testa, koji je napravljen najviše 48 sati prije dolaska u hotel, ili pak provesti besplatni antigenski test na licu mjesta u našem hotelu tijekom postupka prijave. Već provedeno cijepljenje protiv COVID-19 ili dokaz o stečenom imunitetu također zamjenjuje ulazni test.
Naši zaposlenici će vama i vašim gostima rado biti od pomoći u našoj inicijativi za samotestiranje antigenskim testom u hotelu koju provodi medicinsko osoblje. Rezultati testa dostupni su u roku od samo 15 minuta.

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 12.6.-18.9.2021.

TRANSFER: AUTOBUS
CIJENA: 450,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Uključeno u cijenu: polupansion, besplatno korištenje hotelskog bazena Adriana (vanjski, slatkovodni), Sport i programi za aktivnost u susjednom hotelu Club Funimation od 24.05.2021: nogomet, odbojka na plaži, badminton na otvorenome, stolni tenis, boćanje, jogging sportsko-rekreativni program “Fun, Family & Fitness” (pilates, aerobic u bazenu, kružni step trening, latino ples, fitness coaching, streching, zumba… ); zabava i raznonoda: Lobby bar, terasa s glazbom u Hotelu Adriana; u susjednom hotelu Club Funimation zabava i ples uživo, karaoke show, bogati animacijski i sportsko zabavni program, večernji show; fitness centar i Spa centar – nalazi se u susjednom hotelu Club Funimation, finska sauna, turska sauna, zatvoreni bazen, Kneipp terapija, vanjski whirlpool s toplom vodom, vodeni kreveti, soba za opuštanje (masaže, pedikura, manikura i ostali tretmani uz naknadu).
Acquapura Thalasso & Spa Centar Borik je wellness kompleks od preko 2000 m², smatra se jednim od najvećih u cijeloj Hrvatskoj. Kompleks se može podijeliti u Spa područje (ca. 1000 m²), saunu (450 m²), unutarnji bazen sa sobom za opuštanje (550 m²), fitnes centar (140 m²) i teretana (120 m²).
Turistička pristojba plaća se u agenciji 10 kn po osobi i danu (djeca od 12-18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
Besplatan storno (otkaz) rezervacije:
– za termine boravka od 30.4.-3.7.2021. & 21.8.-17.10.2021. besplatan otkaz rezervacije do 7 dana prije početka usluge
– za termine boravka od 3.7.-21.8.2021. besplatan otkaz rezervacije do 14 dana prije početka usluge

 

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Zadar, Hotel Kolovare
  Hotel Kolovare 4*
  Zadar
  Hrvatska, Zadar, Falkensteiner Club Funimation Borik
  Falkensteiner Club Funimation Borik 4*
  Zadar
  22.5.-19.6. & 28.8.-11.9. - 1 ALL INCL od 782 kn
  19.6.-10.7. & 21.8.-28.8. - 1 ALL INCL od 942 kn
  10.7.-21.8. - 1 ALL INCL od 1062 kn
  +GRATIS DVOJE DJECE do 6 g.
  Hrvatska, Zadar, Hotel Falkensteiner Adriana - adults only
  Hotel Falkensteiner Adriana 4*
  Zadar
  3.6.-3.7. - 1 POL od 1006 kn
  3.7.-21.8. - 1 POL od 1244 kn
  Hrvatska, Zadar, Hotel Donat
  Hotel Donat 3*
  Zadar
  12.6.-26.6. - 7 ALL INCL od 3.755 kn
  26.6.-21.8. - 7 ALL INCL od 3.454 kn
  + GRATIS dijete do 6 god.
  Hrvatska, Zadar, Falkensteiner Premium Camping Zadar
  Falkensteiner Premium Camping Zadar
  Zadar
  6.4.-30.4. - 1 noćenje za 3 osobe 340 kn
  30.4.- 13.5. 1 noćenje za 3 osobe 550 kn