PARTY VILLAGE | Maturalna putovanja

Print Friendly, PDF & Email

Sve što su imali maturalci u Španjolskoj, Grčkoj, Pragu… sada je napokon tu!

Svaku večer organizirani zabavni program, DJ, glazba u živo, party u obližnjim beach barovima, samo za učenike srednjih škola “Spektar putovanja party zone”, odvojenost od drugih gostiju. Odlična ponuda beach barova i zabave na otvorenom u neposrednoj blizini turističkog naselja.

Family Resort Urania 3***
Baška Voda, urania.marea-alta.hr

Turističko naselje 3*** renovirano u 2020 godini. Odličan izbor za mlade i obitelji s djecom, blizina šljunčane plaže (50-150m) i puno sportskih aktivnosti.
Ostali sadržaji: igraonica, vanjsko igralište
Sobe/apartmani: Pogled na park · Balkon · Air condition · Kupaonica i WC · Kuhinja s hladnjakom ·  Satelitska televizija · Wi-Fi
Doručak i večera: bogati švedski stol u restoranu centralne zgrade

IZLETI

Skywalk Biokovo

Fantastičan pogled na more i otoke. Plato vidikovca je ukupnih tlocrtnih dimenzija cca 23 x 3 metra, a s njega
se pruža se pogled na more i otoke. Za vjetrovitih sunčanih dana može se vidjeti i Italija, a hod po prozirnom
staklu izvan ruba litice omogućuje doživljaj biokovskih stijena iz ptičje perspektive.

Party boat izlet

Jelsa na Hvaru i Bol na Braču uz zadržavanje na najpoznatijoj jadranskoj plaži „Zlatni rat“ uz glazbu i ples. Upoznajte se s ljepotama bračkog kanala, a možda vam se posreći da osim galebova vidite i dupine… Vožnja brodom u jutarnjim satima prema Jelsi na Hvaru. Slobodno vrijeme cca jedan sat za razgledavanje i kupovinu suvenira. Povratak na brod. Nastavak plovidbe do otoka Brača mjesta Bol uz ručak na brodu (riba, meso ili vege) i još mnogo toga. Slobodno vrijeme na najpoznatijoj plaži u Bolu na Braču „Zlatni rat“. Povratak u popodnevnim satgima.

Rafting na Cetini

Dinamičan rafting izlet tijekom kojeg se izmjenjuje opuštajuće putovanje mirnim dijelom rijeke s uzbudljivim spuštanjem niz njene slapove i brzace. Siguran i zabavan doživljaj za sve generacije osigurava pratnja stručnih vodiča. Program obuhvaća transfer od Omiša ili izletišta Radmanove mlinice do startne pozicije rafting, kratku obuku skipera,najkvalitetniju opremu, 11,5 km raftinga kanjonom rijeke Cetine do Radmanovih mlinica, s mogućnošću kupanja u rijeci te stručno vođenje skipera.