Slovenija, Bled, Hotel Park

Hotel Park , Bled, Slovenija

U hotelu Park uživaju svi koji vole biti u središtu događanja – samo nekoliko koraka i već ste na bledskom šetalištu! Hotel je izvrsno polazište za aktivne pothvate na Bledu i u okolici. Osobito je popularan među biciklistima i planinarima jer je upravo njima prilagođen dio hotelske ponude koji uključuje biciklističke programe i mogućnost najma vodiča. Na najvišem katu hotela očekuje vas unutarnji termalni bazen s prekrasnim pogledom na jezero. Specifičnost je hotela originalna bledska kremšnita koja je nastala upravo u hotelskom restoranu hotela Park. Hotel Park popularan je i među biznismenima jer nudi sve za učinkovite poslovne susrete.
Položaj: na samom jezeru, u centru mjesta

Hotelska ponuda: taverna, kavana, pizzeria, slastičarnica, aperitiv bar, natkriveni bazen (16×10 m, voda do 27°C, pogled na jezero), tajlandski wellness studio, masaže, sauna, mini fitness, solarij, frizer, besplatno

Sobe: sat TV, telefon, balkon, mini bar u sobama s pogledom na jezero

 Prehrana: buffet doručak, večera, mogućnost dijetalne prehrane

 Prijava: od 13 sati / Odjava: do 11 sati

Paket Top Bled

Uključeno u cijenu: polupansion (bife doručak i večera)u hotelskom restoranu sa pogledom na jezero i Julijske Alpe, neograničen ulaz u hotelski bazen u hotelu Park ( voda ima 27 C°) i fitness sa pogledom, 1x ulaz dnevno u termalne bazene Wellness centra Živa u hotelu Golf, (OSIM U TERMINU OD 25.3.- 4.4.2019., KAD JE BAZENSKI KOMPLEKS ŽIVA ZATVOREN), bonove u vrijednosti 50 EUR na sobu za kupnju usluga u našim wellness centrima i ugostiteljskim lokalima – pod određenim uvjetima, noćno kupanje u Wellness centru Živa svaki petak i subotu do 23 sata, popuste na ulaze u svijet sauni u Wellness centru Živa, Zaki bonus kartica za obitelji , koja uključuje različite sezonske aktivnosti i popuste, besplatan pristup internetu, parking – do popunjenosti mjesta.
Popusti: dijete na pomoćnom ležaju do 6 godine boravi besplatno; 2 odrasle osobe i 1 dijete na pomoćnom ležaju od 6 do 15 godina 50% (u hotelima Park, Savica); 2 odrasle osobe i 1 dijete na pomoćnom ležaju u od 6 do 12 godina -50% (u hotelu Rikli); 1 odrasla osobe i 1 dijete od 6 do 15 godina 15%; odrasla osoba na pomoćnom ležaju – 30% popusta

Doplata za boravišnu pristojbu iznosi do 31.12. odrasli 1,26 € a od 1.1.2019. 2 € po osobi/ danu; djeca od 7 do 18 godina do 31.12. 0,63 € a od 1.1. 1 € po osobi/danu.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Nova godina

Uključeno u cijenu: polupansion (bife doručak i večera) u glavnom hotelskom restoranu s pogledom na jezero i  Julijske Alpe, doček Nove godine (poslužena svečana večera u 7 sljedova uz živu glazbu), neograničen ulaz u hotelski bazen (temperatura vode ugodnih 27 C°) i fitness s pogledom, 50 % popusta na cijenu ulaznice za termalne bazene, besplatno noćno kupanje u petak i subotu do 23 sata i popuste na ulaz u svijet sauna u Wellness centru Živa u hotelu Rikli Balance: 31.12. otvoreno do 18.00 sati, Zaki bonus karticu za obitelji koja uključuje različite sezonske aktivnosti i popuste, blagdanski program animacije pod okriljem labuda Zakija i Rozi u hotelu Savica te bogatu ponudu blagdanskih priredbi na Bledu, pristup internetu, parkiranje do popunjavanja mjesta.
Popusti: dijete na pomoćnom ležaju do 6 godine boravi besplatno; 2 odrasle osobe i 1 dijete na pomoćnom ležaju od 6 do 15 godina 50% (u hotelima Park, Savica, Jadran); 2 odrasle osobe i 1 dijete na pomoćnom ležaju u od 6 do 12 godina -50% (u hotelu Rikli); 1 odrasla osobe i 1 dijete od 6 do 15 godina 15%; odrasla osoba na pomoćnom ležaju – 30% popusta
Obavezna doplata: doček Nove godine, 265 kn

Doplata za boravišnu pristojbu iznosi do 31.12. odrasli 1,26 €  a od 1.1.2019. 2 € po osobi/ danu; djeca od 7 do 18 godina do 31.12. 0,63 € a od 1.1.  1 € po osobi/danu.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Bled, Grand Hotel Toplice
Grand Hotel Toplice 4*
do 30.12., 6.1.-19.4.
2 POL od 1165 kn +GRATIS dijete do 6 g.
Slovenija, Bled, Hotel Park
Hotel Park 4*
do 30.12.
2 POL od 960 kn +GRATIS dijete do 6 g.
Slovenija, Bled, Garni Hotel Savica
Garni Hotel Savica 4*
do 30.12., 6.1.-19.4. +GRATIS dijete do 6 g.
2 POL od 820 kn
Slovenija, Bled, Hotel Rikli Balance
Hotel Rikli Balance 4*s
do 30.12., 6.1.-19.4.
2 POL od 1060 kn