Slovenija, Bled, Hotel Rikli Balance

Hotel Rikli Balance s, Bled, Slovenija

U hotelskim sobama upoznajte priče o kranjskoj pčeli, tradicionalnim gorenjskim vezovima, licitarskom srcu, smreki s obližnje visoravni Pokljuke te Arnoldu Rikliju, švicarskom liječniku prirodne medicine koji je na Bledu još u 19. stoljeću osnovao prirodno lječilište. U restoranima potražite lokalna i tradicionalna jela, a na wellnessu si priuštite alpsko ili medeno opuštanje. Ako želite iskoristiti blagotvorne učinke prirode i napuniti se energijom, Rikli Balance Hotel kao stvoren je za vas!
Položaj: moderno obnovljen hotel, udaljen 200 m od skijališta Straža, u blizini jezera

Hotelska ponuda: restoran, à la carte restoran “Veranda”, aperitiv bar; wellness centar “Živa” (najveći bazenski kompleks na Bledu, 380 m2 vodene površine), kompleks sauna, masaže, vanjski bazen, solarij, salon ljepote, prodavaonica suvenira, besplatno parkiralište, wi-fi (besplatno)

Sobe: sat TV, mini bar, balkon, priključak za Internet, dio soba s pogledom na jezero, klima uređaj

 Prehrana: buffet doručak, večera, mogućnost dijetalne prehrane

 Prijava: od 13 sati / Odjava: do 11 sati

Paket Top Bled

Uključeno u cijenu: polupansion (bife doručak i večera) ) u glavnom hotelskom restoranu sa pogledom na Julijske Alpe, bonove u vrijednosti 50 EUR na sobu za kupnju usluga u našim wellness centrima i ugostiteljskim lokalima – pod određenim uvjetima, neograničen ulaz u termalne bazene Wellnessa Živa u Hotelu Golf 4* (cca 30 C°), sa dječjim bazenom, toboganom….OSIM U TERMINU OD 25.3.-4.4.2019., KAD JE BAZENSKI KOMPLEKS ŽIVA, noćno kupanje u Wellness centru Živa svaki petak i subotu do 23. Sati, popuste na ulaze u svijet sauna u Wellness centru Živa, Zaki bonus kartica za obitelji , koja uključuje različite sezonske aktivnosti i popuste, parking – do popunjenosti mjesta.
Popusti: dijete na pomoćnom ležaju do 6 godine boravi besplatno; 2 odrasle osobe i 1 dijete na pomoćnom ležaju od 6 do 15 godina 50% (u hotelima Park, Savica); 2 odrasle osobe i 1 dijete na pomoćnom ležaju u od 6 do 12 godina -50% (u hotelu Rikli); 1 odrasla osobe i 1 dijete od 6 do 15 godina 15%; odrasla osoba na pomoćnom ležaju – 30% popusta

Doplata za boravišnu pristojbu iznosi do 31.12. odrasli 1,26 € a od 1.1.2019. 2 € po osobi/ danu; djeca od 7 do 18 godina do 31.12. 0,63 € a od 1.1. 1 € po osobi/danu.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Uključeno u cijenu: polupansion (bife doručak i večera) ) u glavnom hotelskom restoranu sa pogledom na Julijske Alpe, neograničen ulaz u termalne bazene Wellnessa Živa u Hotelu Golf 4* (cca 30 C°), sa dječjim bazenom, toboganom….OSIM U TERMINU OD25.3.-4.4.2019., KAD JE BAZENSKI KOMPLEKS ŽIVA, noćno kupanje u Wellness centru Živa svaki petak i subotu do 23.sati, parking – do popunjenosti mjesta, wi-fi
Popusti: dijete na pomoćnom ležaju do 6 godine boravi besplatno; 2 odrasle osobe i 1 dijete na pomoćnom ležaju od 6 do 15 godina 50% (u hotelima Park i Savica); 2 odrasle osobe i 1 dijete na pomoćnom ležaju u od 6 do 12 godina – doplata 390 dnevno (u hotelu Rikli), od 6-12 godina 590 dnevno (u hotelu Grand hotel Toplice); 1 odrasla osobe i 1 dijete od 6 do 15 godina 15%; odrasla osoba na pomoćnom ležaju – 30% popusta

Doplata za boravišnu pristojbu iznosi do 31.12. odrasli 1,26 € a od 1.1.2019. 2 € po osobi/ danu; djeca od 7 do 18 godina do 31.12. 0,63 € a od 1.1. 1 € po osobi/danu.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Bled, Hotel Park
Hotel Park 4*
Bled
20.7.-8.9. - 2 POL od 1310 kn +GRATIS dijete do 6 g.
Slovenija, Bled, Grand Hotel Toplice
Grand Hotel Toplice
Bled
2 POL od 1165 kn +GRATIS dijete do 6 g.
Slovenija, Bled, Hotel Rikli Balance
Hotel Rikli Balance 4*s
Bled
2 POL od 1060 kn
Slovenija, Bled, Garni Hotel Savica
Garni Hotel Savica 4*
Bled
do 19.4. 2 POL od 820 kn +GRATIS dijete do 6 g.