Slovenija, Terme Radenci, Hotel Izvir

Hotel Izvir , Terme Radenci, Slovenija

Hotel Izvir nalazi se uz zeleni lječilišni park s jedinstvenim izvorom mineralne vode. Nudi svu udobnost lječilišta s izravnim ulazom u termalni svijet te zdravstveni i wellness centar.

Hotelska ponuda: hotelski restoran, deset bazena u termalnom svijetu koji je povezan s hotelom, kavana, barovi, besplatan wi-fi u povezanom hotelu Radin, besplatno parkiranje

Sobe: većina soba s balkonom, sušilo za kosu,  TV

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

Spektar Exclusive ponuda

BESPLATNO za jedno dijete do 12 godina!

Paket SPEKTAR EXCLUSIVE uključuje: smještaj s polupansionom u dvokrevetnoj sobi, neograničeno kupanje u bazenima terma (sve pod istim krovom).
Popusti: BESPLATNO za dijete do  12 godina na pomoćnom ležaju; 50% popusta za drugo dijete do 12 godina na ležaju s roditeljima 30% popusta za djecu od 12 do 15 godina na pomoćnom ležaju.

Obvezna doplata za boravišnu pristojbu plaća i za jednokratnu prijavu na recepciji hotela.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Top zima

BESPLATNO za 2 djece (prvo do 12 godina na pomoćnom ležaju i drugo do 6 godina na ležaju sa roditeljima ) u sobi sa roditeljima od 9.11.-12.11.2018. i od 1.1.-17.2.2019.

Paket TOP ZIMA uključuje: smještaj s polupansionom u dvokrevetnoj sobi, neograničeno kupanje u bazenima hotela (i na dan odlaska), 1x dnevno ulaz u saune do 15.00 sati – ne vrijedi na dan odlaska, animacijski program.
Popusti (u terminu 12.11.-20.12.2018.): besplatno za dijete do 6 godina (bez ležaja); 50% popusta za djecu od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju; 30% popusta za djecu od 12 do 15 godina na pomoćnom ležaju.

Obvezna doplata za boravišnu pristojbu plaća se recepciji hotela 2 Eur po osobi dnevno, a za jednokratnu prijavu 1 Eur.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Terme Radenci, Hotel Radin
Hotel Radin 4*
Terme Radenci
5.7.-25.8., 11.10.-17.11., 20.12.-31.12. - 2 POL od 640 kn
Slovenija, Terme Radenci, Hotel Izvir
Hotel Izvir 4*
Terme Radenci