Slovenija, Terme Radenci, Hotel Radin

Hotel Radin , Terme Radenci, Slovenija

Posebnost je hotela Radin salon za pijenje s izvorom prirodne mineralne vode. Kure za pijenje s prirodnom mineralnom vodom simbol su hotela koji posjećuju ponajprije gosti koji žele mir i opuštanje. Iz hotela gosti imaju izravan ulaz u termalni svijet, zdravstveni i wellness centar.

Hotelska ponuda: hotelski restoran, deset bazena u termalnom svijetu koji je povezan s hotelom, kavana, barovi, besplatan wi-fi, besplatno parkiranje

Sobe: sušilo za kosu, većina soba s balkonom, TV

 Prehrana: buffet doručak i večera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

Akcija "U dvoje je ljepše", 2019/2020

SMJEŠTAJ U ECONOMY DVOKREVETNIM SOBAMA S FRANCUSKIM LEŽAJEM

FIRST MINUTE 5% POPUSTA za uplate do 20.12.2019. za rezervacije u terminima 2.1.2020.-31.12.2020.
Paket uključuje:
smještaj sa polupansionom koji uključuje samposlužni doručak sa sezonskim hranom iz lokalnog okruženja i samoposlužnu večeru s bogatim izborom jela, među kojima i jela s dodatkom mineralne vode. Više vrsta hladnih predjela, juha i glavnih jela s prilozima, bife salatama, sirevima, vučem i slasticama. Jednom tjedno tradicionalna pomurska večera, neograničeno kupanje na termama – deset unutarnjih i vanjskih bazena – sve pod istim krovom na dan dolaska od 11.00 i cjelodnevno na dan odlaska, jednom dnevno osim na dan odlaska ulaz u saune: dvije finske, infra crvena, biljna i tilarium, korištenje ogrtača za kupanje, poklon-kupon za besplatnu limenku “ŠpriCAR” u Domu pjenušaca.

Obvezna doplata za turističku pristojbu plaća se recepciji hotela 2 Eur po osobi dnevno, a za jednokratnu prijavu 1 Eur.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Akcija 1=2, 2019/2020

Akcija 1=2 već je uračunata u cijene iz tablice.
BESPLATNO za jedno dijete do 12 godina!

FIRST MINUTE 5% POPUSTA za uplate do 20.12.2019. za rezervacije u terminima 2.1.2020.-31.12.2020.
Paket uključuje:
smještaj sa polupansionom koji uključuje samposlužni doručak sa sezonskim hranom iz lokalnog okruženja i samoposlužnu večeru s bogatim izborom jela, među kojima i jela s dodatkom mineralne vode. Više vrsta hladnih predjela, juha i glavnih jela s prilozima, bife salatama, sirevima, vučem i slasticama. Jednom tjedno tradicionalna pomurska večera, neograničeno kupanje u termama – deset unutarnjih i vanjskih bazena – sve pod istim krovom na dan dolaska od 11.00 i cjelodnevno  na dan odlaska; jednom dnevno osim na dan odlaska ulaz u saune: dvije finske, infra crvena, biljna i tilarium; korištenje ogrtača za kupanje.
Popusti: besplatno za prvo dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s roditeljima; drugo dijete do 12 godina (na ležaju s roditeljima dnevno plaća 120 kn; 30% popusta za djecu od 12 do 15 godina na pomoćnom ležaju.

Obvezna doplata za turističku pristojbu plaća se recepciji hotela 2 Eur po osobi dnevno, a za jednokratnu prijavu 1 Eur.
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Nova godina

Doček Nove godine  u restoranu Radin  paket uključuje:  polupansion, doček Nove godine u restoranu Radin (aperitiv, dar iznenađenja, zabava uz slovensku skupinu koja izvodi narodnu i zabavnu glazbu), 1. 1. 2020. Brunch, neograničeno kupanje na termama, 1 x  na dan ulazak u svijet sauna do 15:00, upotrebu kupaćeg ogrtača, kuru pijenja mineralne vode iz Radenaca u obnovljenom Salonu zdravlja, bogat program događanja (vodeni aerobik, nordijsko hodanje, glazbene večeri…), wifi,  parkiralište

Doček Nove godine u kavani Swing paket uključuje: – polupansion, doček Nove godine u Kavani Swing (aperitiv, dar na dolasku, kulinarskim remek dijelima, živa plesna glazba), 1. 1. 2020. Brunch, neograničeno kupanje na termama, 1 x  na dan ulazak u svijet sauna do 15:00, upotrebu kupaćeg ogrtača, kuru pijenja mineralne vode iz Radenaca u obnovljenom Salonu zdravlja, bogat program događanja (vodeni aerobik, nordijsko hodanje, glazbene večeri…), wifi, parkiralište

Doček Nove godine uz bazene paket uključuje: polupansion, doček Nove godine 31. prosinca umjesto pansionske večere uz bazen (all inclusive aperitiv, dar, hladno-topli bife, piće prema izboru – pjenušac u ponoć, zabavni program, 1. 1. 2020. brunch u restoranu Hotela Radin, neograničeno kupanje na termama, 1 x  na dan ulazak u svijet sauna do 15:00, upotrebu kupaćeg ogrtača, kuru pijenja ineralne vode iz Radenaca u obnovljenom Salonu zdravlja

Popusti: BESPLATNO za dijete do  3 godine bez ležaja; dijete od 3-6 godina na pomoćnom ležaju  plaća 160 kn dnevno; dijete od 6-12 godina na pomoćnom ležaju -50% popusta; dijete od 12-15 godina na pomoćnom ležaju – 30% popusta; drugo dijete do 6 godina na ležaju s roditeljima 50% popusta a za djecu od 6-15 godina -30% popusta; na osnovnom ležaju dijete do 6 godina – 50% popusta, od 6-12 godina -30% i od 12-15 godina – 20% popusta

Obavezna doplata na licu mjesta: turistička pristojba ( 2 € po odrasloj osobi i 1 € po djetetu od 7-17 godina), prijavna pristojba (1 EUR po osobi).
*Broj mjesta po ovoj ponudi je ograničen te zadržavamo pravo ukinuti akciju u bilo kojem trenutku.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Terme Radenci, Hotel Radin
Hotel Radin 4*
Terme Radenci
11.10.-17.11., 20.12.-31.12. - 2 POL od 640 kn