Hrvatska, Otok Korčula, Vela Luka, Hotel Adria

Hotel Adria , otok Korčula, Vela Luka, Hrvatska

Smješten u mirnoj uvali Plitvine, okružen mekim velom mediteranske flore, hotel Adria uz sveobuhvatnu (all inclusive) uslugu pruža i oazu mira i opuštanja za svakog gosta.

Hotelska ponuda: restoran, vanjski bazen, terasa, dječji bazen, dječje igralište, dva teniska terena (uz dopaltu 70 kn po satu) i oprema za odbojku na pijesku, kućni ljubimci do 10 kg dopušteni (plaćanje na recepciji cca 40 kn dnevno)

 Plaža: ispred hotela, šljunčana plaža, djelomično betonirana

 Sobe: klima, sat TV,  telefon, kupaonica, sušilo za kosu, doplata za dječji krevetić na recepciji hotela cca 40 kn dnevno

 Prehrana: doručak, ručak i večera izbor buffet jela i pića, coffee time i odabrana pića u aperitiv baru;
Radi COVID-a -19, uvodimo promjene po pitanju All Inclusiva radi sprječavanja širenja zaraze;
Samoposluživanje neće biti dozvoljeno, odnosno osoblje hotela poslužuje goste, a aperitiv bar neće biti dostupan za vrijeme ručka (dostupno piće u restoranu).
Coffee time će biti u ponudi, osim kolača i grickalica.
U nastavku slijedi novi raspored rada restorana:
doručak od 07:00 – 09:30
ručak od 12:00 – 13:30
večera od 19:00 – 20:30
Navedene promjene vrijede od 22.06.2020. do popuštanja mjera

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena

Prema trenutnim informacijama kojima raspolažemo, u nastavku izdvajamo osnovne upute za rad hotela radi sprječavanja zaraze Covida-19;
– Tijekom boravka u hotelu posjetitelji se moraju pridržavati mjere fizičke udaljenosti od 1,5 metra u odnosu na osoblje hotela i druge posjetitelje – izuzev ako se radi o članovima iste obitelji.
– Regulirat će se i ograničavati maksimalan broja osoba u javnim prostorijama hotela (npr. predvorje-recepcija, restoran, javni wc, dizala, bazeni) u skladu s propisima – 1,5 metar razmaka.
– Gostima nije dopušteno samoposluživanje, odnosno buffet način posluživanja će biti proveden tako da postoji pregrada između gostiju i hrane te će osoblje hotela posluživati gostima hranu prema njihovom odabiru, kao i napitke uz obroke.
– Također nije gostima dozvoljeno točenje pića sa aparata (sokovi, kava) u aperitiv baru, odnosno osoblje hotela poslužuje napitke te je za šankom moguće naručiti napitak bez zadržavanja, odnosno nije dopušteno zadržavanje za šankom već se gosti mogu koristiti terasom. Zabranjuje se posluživanje grickalica u zdjelicama (npr. kokice za vrijeme coffee time-a).

Prijevoz

ORGANIZIRANI POVRATNI PRIJEVOZ SUBOTAMA (Zagreb-Hotel-Zagreb)
Garantirano od 12.6.-18.9.2021.

TRANSFER: AUTOBUS + TRAJEKT + TRANSFER DO HOTELA
CIJENA: 650,00 kn

 Cijene i vremena polazaka organiziranog prijevoza

Cijene po osobi

Popusti: BESPLATNO za dijete do 6 godina bez ležaja u sobi s dvije odrasle osobe; dijete na osnovnom ležaju sa 1 odraslom osobom do 6 godina 100% popusta (odrasla osoba plaća cijenu jednokrevetne sobe); dijete na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe od 6-12 godina 40% popusta; dijete na osnovnom ležaju od 6-12 godina 30% popusta; dvoje djece u sobi sa dvije odrasle osobe 1 dijete do 6 god BESPLATNO, a drugo dijete do 12 godina 40% popusta (jedno na pomoćnom, a drugo na ležaju s roditeljima).
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2021., a 7 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
Besplatan storno (otkaz) rezervacije: do 14 dana prije polaska

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Otok Korčula, Vela Luka, Hotel Posejdon
  Hotel Posejdon 3*
  Vela Luka
  FIRST MINUTE 10% POPUSTA za uplate do 30.4.2021.
  Hrvatska, Otok Korčula, Vela Luka, Hotel Adria
  Hotel Adria 3*
  Vela Luka