Slovenija, Terme Čatež, Hotel Čatež

Hotel Čatež , Terme Čatež, Slovenija

Hotel Čatež, gostima na odmoru, ali i onima koji u Terme Čatež dolaze zbog zdravstvenih poteškoća, nudi ugodan ambijent. Svoj dom za odmor ovdje će pronaći i obitelji, koje se mogu smjestiti u prostrane hotelske suite. Hotel je spojen toplim hodnikom sa zimskom termalnom rivijerom.

Hotelska ponuda: unutarnji bazen s masažnim ležajevima i whirlpoolima, dvorana za tjelovježbu, aperitiv bar i restoran

 Sobe: klimatizirane, sat TV, mini bar, sef, telefon, sušilo za kosu, s balkonom ili terasom u prizemlju ili francuskim balkonom

 Prehrana: buffet doručak i večera, buffet ručak

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

POŠTOVANI GOSTI,
u skladu s važećim mjerama Vlade Republike Slovenije posjeti, odnosno boravak na svim lokacijama i svim objektima TERMI ČATEŽ d.d. dozvoljeni su gostima koji imaju:

 • dokaz o negativnom nalazu PCR ili brzog testa na virus SARS-CoV-2, koji nije stariji od 48 sati od uzimanja brisa (dokazi o testiranju prihvaćaju se ako su izdani u državama članicama Europske unije, državama Članicama Schengenskog prostora, u Australiji, Izraelu, Kanadi, Novom Zelandu, Ruskoj Federaciji, Ujedinjenoj Kraljevini Velike Britanije i Sjeverne Irske ili u Sjedinjenim Američkim Državama)
 • ILI dokaz o cijepljenju protiv bolesti COVID-19, kojim dokazuju da je:
  –    od primanja druge doze cjepiva Comirnaty proizvođača Biontech/Pfizer prošlo najmanje 7 dana, COVID-19 Vaccine proizvođača Moderna najmanje 14 dana, Sputnik V proizvođača Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology najmanje 14 dana, CoronaVac proizvođača Sinovac Biotech najmanje 14 dana,  COVID-19 Vaccine proizvođača Sinopharm najmanje 14 dana,
  − od primanja prve doze cjepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvođača AstraZeneca ili Covishield proizvođača Serum Institute of India/AstraZeneca prošao najmanje 21 dan,− cjepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvođača Johnson & Johnson/Janssen-Cilag najmanje 14 dana;
 •  ILI dokaz o pozitivnom nalazu PCR testa, koji je stariji od 10 dana, osim ako liječnik ne odluči drugačije, ali koji nije stariji od šest mjeseci
 • ILI  potvrdu liječnika da su preboljeli bolest COVID-19 i da od početka simptoma nije prošlo više od šest mjeseci.Ova ograničenja ne vrijede za korisnike koji su mlađi od 18 godina i TERME ČATEŽ  posjećuju ili u njima borave zajedno s članovima uže obitelji. Ako gost nema ili ne želi pokazati jedan od gore navedenih dokaza ponuditelj smještaja može odbiti gosta.

Posebna ponuda

POSEBNA PONUDA u hotelu ČATEŽ uključuje: polupansion (bife doručak i večera), smještaj u odabranoj smještajnoj jedinici, kupanje u hotelskom bazenskom kompleksu (unutranji bazen nepravilnih oblika s masažnim ležištima i whirpoolima, vanjski bazen nepravilnih oblika i unutranji terapeutski bazen), jedan ulaz dnevno na zimsku ili dva ulaza dnevno na ljetnu Termalnu rivieru, animacijski program preko dana i u večernjim satima prema dnevnom animacijskom programu.
Popusti: besplatno za dijete do 6 godina bez ležaja; 50% popusta za dijete od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima; 15% popusta za osobe starije od 12 godina na pomoćnom ležaju; ukoliko u sobi boravi 1 osoba i jedno dijete od 6 do 12 godina dijete ostvaruje 50% popusta a odrasla osoba plaća cijenu single use sobe.
Napomena: ljetna Termalna riviera otvorena je od svibnja do rujna.
Obavezna doplata za turističku pristojbu iznosi 2,5 Eur po osobi dnevno, a prijava 1,50 Eur po osobi i plaćaju se na recepciji hotela.

Brzi upit

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Slovenija, Terme Čatež, Hotel Čatež
  Hotel Čatež 3*
  Terme Čatež
  do 24.12. - 2 POL od 760 kn
  + GRATIS PRVO DIJETE do 6 g.
  Slovenija, Terme Čatež, Hotel i depandansa Toplice
  Hotel Toplice 4*
  Terme Čatež
  do 2.11. & 24.12.-31.12. - 2 POL od 820 kn
  2.11.-24.12. - 2 POL od 800 kn
  +GRATIS dijete do 6 g.
  Slovenija, Terme Čatež, Hotel Terme
  Hotel Terme 4*
  Terme Čatež
  do 31.12. ~ 2 POL od 860 kn
  + GRATIS dijete do 6 g.