Slovenija, Terme Čatež, Hotel Čatež

Hotel Čatež , Terme Čatež, Slovenija

Hotel Čatež, gostima na odmoru, ali i onima koji u Terme Čatež dolaze zbog zdravstvenih poteškoća, nudi ugodan ambijent. Svoj dom za odmor ovdje će pronaći i obitelji, koje se mogu smjestiti u prostrane hotelske suite. Hotel je spojen toplim hodnikom sa zimskom termalnom rivijerom.

Hotelska ponuda: unutarnji bazen s masažnim ležajevima i whirlpoolima, dvorana za tjelovježbu, aperitiv bar i restoran

 Sobe: klimatizirane, sat TV, mini bar, sef, telefon, sušilo za kosu, s balkonom ili terasom u prizemlju ili francuskim balkonom

 Prehrana: buffet doručak i večera, ručak klasično posluživanje (3 do 4 menija)

 Prijava: od 13 sati / Odjava: do 11 sati

Posebna ponuda

POSEBNA PONUDA u hotelu ČATEŽ uključuje: polupansion (bife doručak i večera), smještaj u odabranoj smještajnoj jedinici, kupanje u hotelskom bazenskom kompleksu (unutranji bazen nepravilnih oblika s masažnim ležištima i whirpoolima, vanjski bazen nepravilnih oblika i unutranji terapeutski bazen), jedan ulaz dnevno na zimsku ili dva ulaza dnevno na ljetnu Termalnu rivieru, animacijski program preko dana i u večernjim satima prema dnevnom animacijskom programu.
Popusti: besplatno za dijete do 6 godina bez ležaja; 50% popusta za dijete od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima; 15% popusta za osobe starije od 12 godina na pomoćnom ležaju; ukoliko u sobi boravi 1 osoba i jedno dijete od 6 do 12 godina dijete ostvaruje 50% popusta a odrasla osoba plaća cijenu single use sobe.
Napomena: ljetna Termalna riviera otvorena je od svibnja do rujna.
Obavezna doplata za turističku pristojbu iznosi 2,5 Eur po osobi dnevno, a prijava 1,50 Eur po osobi i plaćaju se na recepciji hotela.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Terme Čatež, Hotel Terme
Hotel Terme 4*
Terme Čatež
8.4.-24.7. ~ 2 POL od 800 kn + GRATIS dijete do 6 g.
Slovenija, Terme Čatež, Hotel i depandansa Toplice
Hotel Toplice 4*
Terme Čatež
do 24.7. - 2 POL od 760 kn; +GRATIS dijete do 6 g.
Slovenija, Terme Čatež, Hotel Čatež
Hotel Čatež 3*
Terme Čatež
4.1.-24.7. - 2 POL od 700 kn + GRATIS dijete do 6 g.
Slovenija, Terme Čatež, Apartmani Čatež
Apartmani Čatež
Terme Čatež
***
Ponuda programa