Slovenija, Terme Čatež, Hotel i depandansa Toplice

Hotel Toplice | Depandansa Toplice , Terme Čatež, Slovenija

Zašto izabrati hotel Toplice? Jer djeca obožavaju bazene! Zbog povezanosti hotela sa zimskom Termalnom rivijerom i neposredne blizine ljetne Termalne rivijere, hotel Toplice je izvrstan izbor za obitelji i ljubitelje aktivnog odmora. Depandansa Toplice je spojena toplim hodnikom sa hotelom Toplice i zimskom termalnom rivijerom. Gosti smješteni u depandansi koriste sve sadržaje u hotelu Toplice.

Hotelska ponuda: aperitiv bar, restoran, butici, tropski vrt Čatež, povezan sa zimskom Termalnom rivijerom, centar sporta i rekreacije, Sabai centar tajlandskih masaža, višenamjenska dvorana, kongresna dvorana, hotelsko parkiralište

 Sobe: standard: nalaze se u depandansi hotela, kupaonica, sušilo za kosu, sat TV, mini bar, telefon, radio, sef; superior: klima, kupaonica, sušilo za kosu, mini bar, telefon, sef, sat TV, priključak za internet preko analogne veze

 Prehrana: buffet doručak i večera, ručak klasično posluživanje (3 do 4 menija)

 Prijava: od 13 sati / Odjava: do 11 sati

Posebna ponuda

POSEBNA PONUDA u hotelu TOPLICE uključuje: polupansion (bife doručak i večera), smještaj u odabranoj smještajnoj jedinici, dva ulaza dnevno na zimsku ili ljetnu Termalnu rivieru, upotreba fitness studia u hotelu Toplice, animacijski program preko dana i u večernjim satima prema dnevnom animacijskom programu.

Popusti: besplatno za dijete do 6 godina bez ležaja; 50% popusta za dijete od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima; 15% popusta za osobe starije od 12 godina na pomoćnom ležaju; ukoliko u sobi boravi 1 osoba i jedno dijete od 6 do 12 godina dijete ostvaruje 50% popusta a odrasla osoba plaća cijenu single use sobe.
Napomena: ljetna Termalna riviera otvorena je od svibnja do rujna.
Obavezna doplata za boravišnu pristojbu iznosi 1,27 Eur po osobi dnevno, a prijava 1,50 Eur po osobi i plaćaju se na recepciji hotela.

Novogodišnji paket

DVODNEVNI PAKET UKLJUČUJE: polupansion, upotreba fitness studia u Hotelu Toplice, dva ulaza dnevno u zimsku Termalnu rivieru i bogat animacijski program.
NOVOGODIŠNJI PAKET UKLJUČUJE: polupansion, novogodišnji doručak, svečana novogodišnja večera uz glazbu, novogodišnja zabava (1.1.’19.), upotreba fitness studia u Hotelu Toplice, dva ulaza dnevno u zimsku Termalnu rivieru i bogat animacijski program.
Popusti: BESPLATNO za dijete do 4 godina bez ležaja; dijete na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe 4-12 godina 50% popusta; 15% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.

Mini odmor

MINI ODMOR u hotelu TOPLICE uključuje: 3 polupansiona, upotreba fitness studia i dva puta dnevno ulaz u zimsku ili ljetnu Termalnu rivieru, bogat animacijski program.

Popusti: besplatno za prvo dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju i drugo dijete do 6 godina bez ležaja; 50% popusta za drugo dijete od 6 do 12 godina bez ležaja; ukoliko u sobi boravi jedna odrasla osoba i jedno dijete do 12 godina – odrasla osoba plaća single use a dijete boravi besplatno; 15% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju.

Napomena: ljetna Termalna riviera otvorena je od svibnja do rujna.

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu iznosi 1,27 Eur po osobi dnevno, a prijava 1,50 Eur po osobi i plaćaju se na recepciji hotela.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Terme Čatež, Apartmani Čatež
Apartmani Čatež
***
Ponuda programa
Slovenija, Terme Čatež, Hotel Čatež
Hotel Čatež 3*
do 27.12.
2 POL od 700 kn
Slovenija, Terme Čatež, Hotel i depandansa Toplice
Hotel Toplice 4*
do 28.12., 2.1.-1.5.
2 POL od 750 kn +GRATIS dijete do 6 g.
Slovenija, Terme Čatež, Hotel Terme
Hotel Terme 4*
do 28.12.
2 POL od 790 kn +GRATIS dijete do 6 g.