Slovenija, Terme Čatež, Hotel i depandansa Toplice

Print Friendly, PDF & Email

Hotel Toplice | Depandansa Toplice , Terme Čatež, Slovenija

Zašto izabrati hotel Toplice? Jer djeca obožavaju bazene! Zbog povezanosti hotela sa zimskom Termalnom rivijerom i neposredne blizine ljetne Termalne rivijere, hotel Toplice je izvrstan izbor za obitelji i ljubitelje aktivnog odmora. Depandansa Toplice je spojena toplim hodnikom sa hotelom Toplice i zimskom termalnom rivijerom. Gosti smješteni u depandansi koriste sve sadržaje u hotelu Toplice.

Hotelska ponuda: aperitiv bar, restoran, butici, tropski vrt Čatež, povezan sa zimskom Termalnom rivijerom, centar sporta i rekreacije, centar tajlandskih masaža, višenamjenska dvorana, kongresna dvorana, hotelsko parkiralište.
Sauna park u hotelu Toplice se privremeno  zatvara do jeseni.

 Sobe: standard: nalaze se u depandansi hotela, klima, sušilo za kosu, sat TV, mini bar, telefon, radio, sef; superior: klima, kupaonica, sušilo za kosu, mini bar, telefon, sef, sat TV, besplatan wi-fi

 Prehrana: buffet doručak i večera, buffet ručak

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 11 sati

OBITELJSKI PAKET – NEOGRANIČENA RADOST
FIRST MINUTE za rezervacije do 15.6.2022.

PAKET NEOGRANIČENA RADOST u hotelu TOPLICE uključuje: polupansion (bife doručak i večera), dva ulaza dnevno na zimsku ili ljetnu Termalnu rivieru, upotreba fitness studia u hotelu Toplice, animacijski program preko dana i u večernjim satima prema dnevnom animacijskom programu, parking.

Popusti: besplatno za dijete do 6 godina bez ležaja; BESPLATNO za dijete od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima; osobe starije od 12 godina na pomoćnom ležaju plaćaju 360 kn dnevno.
Napomena: ljetna Termalna riviera otvorena je od svibnja do rujna. Sauna park u hotelu Toplice se privremeno  zatvara do jeseni.
Obavezna doplata za turističku pristojbu iznosi 2,5 Eur po osobi dnevno, a prijava 1,50 Eur po osobi i plaćaju se na recepciji hotela.

Posebna ponuda 2022

POSEBNA PONUDA u hotelu TOPLICE uključuje: polupansion (bife doručak i večera), smještaj u odabranoj smještajnoj jedinici, dva ulaza dnevno na zimsku ili ljetnu Termalnu rivieru, upotreba fitness studia u hotelu Toplice, animacijski program preko dana i u večernjim satima prema dnevnom animacijskom programu.

Popusti: besplatno za dijete do 6 godina bez ležaja; 50% popusta za dijete od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa roditeljima; 15% popusta za osobe starije od 12 godina na pomoćnom ležaju; ukoliko u sobi boravi 1 osoba i jedno dijete od 6 do 12 godina dijete ostvaruje 50% popusta a odrasla osoba plaća cijenu single use sobe.
Napomena: ljetna Termalna riviera otvorena je od svibnja do rujna. Sauna park u hotelu Toplice se privremeno  zatvara do jeseni.
Obavezna doplata za turističku pristojbu iznosi 2,5 Eur po osobi dnevno, a prijava 1,50 Eur po osobi i plaćaju se na recepciji hotela.

Brzi upit

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Slovenija, Terme Čatež, Hotel Terme
  Hotel Terme 4*
  Terme Čatež
  Slovenija, Terme Čatež, Hotel Čatež
  Hotel Čatež 3*
  Terme Čatež
  FIRST MINUTE za rezervacije do 15.6.2022.:
  1.7.-2.8. - 2 POL od 1130 kn
  2.8.-25.8. - 2 POL od 1160 kn
  + GRATIS boravak za dvoje djece do 12 g. (djeca do 6 g. na ležaju s roditeljima)
  *kupanje u hotelskom bazenskom kompleksu (unutarnji bazen nepravilnih oblika s masažnim ležištima i whirpoolima, vanjski bazen nepravilnih oblika i unutarnji terapeutski bazen), jedan ulaz dnevno na zimsku ili dva ulaza dnevno na ljetnu Termalnu rivieru, animacijski program preko dana i u večernjim satima prema dnevnom animacijskom programu
  Slovenija, Terme Čatež, Hotel i depandansa Toplice
  Hotel Toplice 4*
  Terme Čatež
  FIRST MINUTE za rezervacije do 15.6.2022.:
  1.7.-2.8. - 2 POL od 1130 kn
  2.8.-25.8. - 2 POL od 1160 kn
  + GRATIS boravak za dvoje djece do 12 g. (djeca do 6 g. na ležaju s roditeljima) *dva ulaza dnevno na zimsku ili ljetnu Termalnu rivieru, upotreba fitness studia u hotelu Toplice, animacijski program preko dana i u večernjim satima prema dnevnom animacijskom programu, parking