Slovenija, Terme Čatež, Hotel Terme

Hotel Terme , Terme Čatež, Slovenija

Hotel Terme je udaljen od svakodnevne vreve, u mirnom dijelu Terma Čatež. Preporučamo ga svima, koji žele odmor uz biranu wellness ponudu i u termalnim vodenim užitcima hotelskog unutarnjeg i vanjskog bazena. Gostima su na izboru, 2011. godine, obnovljene i nove sobe, te apartmani. Ljubazno hotelsko osoblje će se pobrinuti, da vaš odmor bude nezaboravan.

Hotelska ponuda: hotelski restoran, a la carte restoran, bar, unutarnji i vanjski bazen, parkiralište (besplatno)

 Sobe: klimatizirane, sat TV, mini bar, sef, telefon, sušilo za kosu, dio soba s balkonom, kupaći ogrtač, hotelske papuče

 Prehrana: buffet doručak i večera, ručak klasično posluživanje (3 do 4 menija)

 Prijava: od 13 sati / Odjava: do 11 sati

Posebna ponuda

POSEBNA PONUDA u hotelu TERME uključuje: polupansion (bife doručak i večera), smještaj u odabranoj smještajnoj jedinici, kupanje u hotelskom unutarnjem i vanjskom bazenu s termalnom vodom, finska i turska sauna u hotelu Terme, korištenje fitness studia u hotelu Terme, dva ulaza dnevno na zimsku ili ljetnu Termalnu rivieru, jedan ulaz dnevno u bazenski kompleks hotela Čatež, animacijski program preko dana i u večernjim satima prema dnevnom animacijskom programu.
Popusti: BESPLATNO za dijete do 6 godina bez ležaja u sobi sa dvije odrasle osobe; 50% popusta za dijete od 6-12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe ; dijete na osnovnom ležaju do 12 godina gratis – odrasla osoba plaća single use; odrasla osoba na pomoćnom ležaju starija od 12 godina 15% popusta.
Napomena: ljetna Termalna riviera otvorena je od svibnja do rujna.

Obavezna doplata za turističku pristojbu iznosi 2,50 Eur po osobi dnevno, a prijava 1,50 Eur po osobi i plaćaju se na recepciji hotela.

Brzi upit

NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
PODACI O SMJEŠTAJU
OSTALE USLUGE
captcha

 

Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

Sav smještaj u destinaciji

Slovenija, Terme Čatež, Hotel i depandansa Toplice
Hotel Toplice 4*
Terme Čatež
do 24.7. - 2 POL od 760 kn; +GRATIS dijete do 6 g.
Slovenija, Terme Čatež, Hotel Čatež
Hotel Čatež 3*
Terme Čatež
do 25.7., od 23.8. - 2 POL od 890 kn 25.7.-23.8. - 2 POL od 950 kn + GRATIS PRVO DIJETE do 12 g. i drugo dijete do 6 g.
Slovenija, Terme Čatež, Hotel Terme
Hotel Terme 4*
Terme Čatež
8.4.-24.7. ~ 2 POL od 800 kn + GRATIS dijete do 6 g.
Slovenija, Terme Čatež, Apartmani Čatež
Apartmani Čatež
Terme Čatež
***
Ponuda programa