Austrija, Gerlitzen, Hotel eduCARE 4*

Gerlitzen_Educare

Hotel eduCARE , Gerlitzen, Austrija

Položaj: uz samo jezero, 800 m od gondole Kanzelhöhe u Annenheimu, stanica ski busa pored hotela (besplatno), 5 km od Villacha
Hotelska ponuda: restoran, recepcija, zimska terasa, wi-fi (besplatan), wellness područje na cca 220 m2 (uključeno u cijenu, parna kupelj, finska sauna, bio sauna, infra crvena sauna, prostorija za opuštanje, fitness), lift, prostorija za ski opremu, parking (besplatan, ovisno o raspoloživosti), prostorija za sastanke, biljar, igraonica za djecu
Sobe: sat TV, mini bar, balkon / terasa, sušilo za kosu;
1/2+1 standard cca 20 m2,
1/2+2 obiteljska soba standard za smještaj 2-4 osobe, cca 35 m2, sa sofom na razvlačenje
Prehrana: buffet doručak, večera klasično posluživanje, salatni buffet
Kućni ljubimci: dopušteni (uz doplatu 12 Eur dnevno)

FIRST MINUTE -10% popusta za rezervacije do 30.11.2021.
*akcija se primjenjuje dodatno na cijene niže u tablici

Popusti: 2 odrasle osobe i dijete na pomoćnom ležaju do 6 godina 100%; 2 odrasle osobe i dijete na pomoćnom ležaju 6-14 godina 50%; 2 odrasle osobe i dijete na pomoćnom ležaju stariji od 14 godina 30%.
Cijena uključuje: uslugu polupansion, korištenje wellness područja, wi-fi, parking.
Doplata u agenciji: za novogodišnju večeru 340 kn po osobi.
Doplata na recepciji: za boravišnu pristojbu 2 Eur po osobi dnevno, za kućnog ljubimca 12 Eur dnevno.

NOVO!!! SKI garancija povrata uplate uzrokovane epidemijom COVID-19
U slučaju da matična ili odredišna zemlja proglasi epidemiju, ili da službeno granice budu zatvorene, ili da tranzitna ili odredišna destinacija dođe na crvenu listu od strane nadležne institucije (što bi podrazumijevalo obveznu karantenu po povratku u prebivalište), a koje bi putniku onemogućavale dolazak u destinaciju, organizator putovanja omogućuje storno skijaškog aranžmana do 3 dana prije usluge uz garanciju povrata 95% iznosa rezervacije u roku od 14 dana od otkaza putovanja. Agencija zadržava pravo naplate 5% administrativno – manipulativnih troškova po rezervaciji. Povrat iznosa nije moguć u slučaju ako nadležne institucije proglase da se putovanje ne preporučuje.

Za ovo putovanje vrijede slijedeći Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane agencije PALMA travel!

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Austrija, Gerlitzen, Hotel eduCARE 4*
  Sonnenhotel ZAUBEK 4*
  Gerlitzen
  3.1.-16.1. - 7 POL od 4130 kn
  16.1.-30.1. - 7 POL od 3850 kn
  + GRATIS dijete do 6 g.