Austrija, Gerlitzen, Apartmani Legendär 4*

Print Friendly, PDF & Email
Gerlitzen_Educare

Apartmani Legendär 4* , Gerlitzen, Austrija

Položaj: Apartmani Legendär nalaze se u mjestu Steindorf, uz samo Osijaško jezero, u prekrasnom prirodnom okruženju. Od žičare Kanzelhöhe u Annenheimu cca. 8 km. Prometuje ski bus, stanica ski busa cca. 150 m od apartmana.

Objekti su spojeni preko podzemne garaže (nije grijano), no i sama udaljenost između zgrada je cca. 10 m. Svaki apartman ima vlastitu garažu. WiFi u apartmanima.

Apartmani:

Apartmani su moderni i pružaju vrhunski smještaj. Unutarnji bazen s masažnim dijelom u glavnoj zgradi, paviljon sauna – nije spojen s nijednom od zgrada (za starije od 16 g.): finska, bio sauna, parna sauna, infracrvena sauna, prostorija za opuštanje s prekrasnim pogledom, dvorana za fitness.

Apartman za 4 osobe Tip A (60 m2): spavaća soba s bračnim krevetom, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za 2 osobe, potpuno opremljena i moderna kuhinja, kupaonica, balkon ili terasa, smješteni u glavnoj i sporednoj zgradi (spojena s glavnom zgradom preko podzemne garaže)

Apartman za 6 osoba Tip B (75 m2): dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za 2 osobe, potpuno opremljena i moderna kuhinja, kupaonica, balkon ili terasa, smještaj u sporednoj zgradi (spojena s glavnom zgradom preko podzemne garaže)

Trenutno nema akcija i napomena.
*akcija se primjenjuje dodatno na cijene niže u tablici

WordPress Tables Plugin

Cijena uključuje: najam apartmana
Doplata na recepciji: čišćenje apartmana cca 75 €, boravišna pristojba 2,10 € osoba/dan.

Za ovo putovanje vrijede slijedeći Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane agencije Azur Tours!

  NOSITELJ REZERVACIJE

  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)

  PODACI O SMJEŠTAJU

  OSTALE USLUGE

   

  Da,želim primati obavijesti o akcijama i popustima


  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Austrija, Gerlitzen, Apartmani Legendär 4*
  Apartmani Legendär 4*
  Gerlitzen
  Austrija, Gerlitzen,Hotel eduCARE 4*
  Hotel eduCARE 4*
  Gerlitzen
  26.12.-07.1.2024. - 5 polupansiona od 436,50 €/3288,81
  7.1.-3.2.2024. - 5 polupansiona od 319,50 €/2407,27 kn
  17.2.-24.2.2024. -7 polupansiona od 787,50 €/5933,42 kn
  *polupansion, wi-fi, korištenje fitness sprava i wellnessa