Egipat

Print Friendly, PDF & Email

Egipat je zemlja koja očarava svojom drevnom civilizacijom, fascinantnim arheološkim nalazištima, tajanstvenim piramidama i bogatim
Drevna baština: Egipat je zemlja koja leži na raskrižju Afrike i Azije, dom jedne od najstarijih civilizacija na svijetu. Ovdje možete istražiti tajne drevnih faraona i njihove monumentalne grobnice poput Velike piramide u Gizi, koja je jedno od Sedam svjetskih čuda. Posjetite i Dolinu kraljeva u Luksoru gdje su sahranjeni slavni faraoni kao što su Tutankamon i Ramzes II.
Nile Cruise: Nil, najduža rijeka na svijetu, pruža nezaboravno iskustvo krstarenja kroz srce Egipta. Ovdje možete uživati u pogledu na tradicionalna sela duž obale, posjetiti hramove i ruševine drevnih gradova, i osjetiti duh starog Egipta.
Kairo, grad kontrasta: Kairo je pulsirajući grad koji nudi miks moderne urbane atmosfere i bogate povijesti. Posjetite Egipatski muzej, dom tisućama artefakata iz drevnog Egipta, uključujući i čuvenu Tutankamonovu kolekciju. Ne propustite ni Koptsku četvrt, gdje ćete naći stare crkve i uske ulice.
Luksor, otvoreni muzej: Luksor je arheološko blago Egipta, poznat po svojim hramovima i spomenicima. Posjetite hramove Karnak i Luksor, impresivne strukture koje svjedoče bogatoj prošlosti ove regije.
Plaže Crvenog mora: Za one koji traže odmor na plaži, obala Crvenog mora nudi predivne pješčane plaže i kristalno čisto more. Destinacije poput Šarm el Šeika i Hurgade su raj za ronjenje i snorkling, sa šarenim koralnim grebenima i raznovrsnim morskim životom.
Pustinjska avantura: Upustite se u pustinjsku avanturu i istražite fascinantnu pustinju egipatskog juga. Uživajte u safariju na kamilama ili džipovima, posjetite oaze i tradicionalna beduinska sela, i doživite spektakularne zalaske sunca u pijesku.
Egipat je zemlja koja pruža nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje povijesti, kulture, avanture i odmora na plaži. Posjeta Egiptu će vas odvesti na putovanje kroz vrijeme i ostaviti vas očarane njegovom jedinstvenom ljepotom i naslijeđem.

POGLEDAJTE DESTINACIJE U EGIPTU:
Egipat, Hurgada
Hurgada

KONTAKTIRAJTE NAS

Brzi obrazac daleka/europska grupna putovanja
NOSITELJ REZERVACIJE
DATUMI USLUGE


SVI KORISNICI USLUGE

Upišite imena i prezimena svih korisnika, kod djece upišite i godinu rođenja radi ostvarivanja pogodnosti i popusta za djecu.

OSTALO


PRIJAVA NA OBAVIJESTI

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije