GRČKA, krstarenje Grčkim otocima i Atena

Print Friendly, PDF & Email
kretaXL

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Atena-Zagreb, zrakoplovne i lučke pristojbe pristojbe
3 noćenja u hotelu 3*/4* u centru Atene u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s doručkom
transfer od/do zračne luke u Ateni, transfer hotel/luka ukrcaja
krstarenje brodom Celestyal Discovery prema programu
smještaj u unutarnjoj dvokrevetnoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV)
puni pansion na brodu
selekciju pića uz obroke
izlet na Efez u organizaciji brodara
shuttle bus na Mykonosu
napojnice na brodu u izosu od 4 eur po osobi i danu
animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki
transfer luka iskrcaja/hotel
licenciranog turističkog pratitelja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju a nisu navedeni u cijeni aranžmana, fakultativne izlete, obroke koji nisu uključeni u cijenu

Popusti i doplate:

Djeca 3 mjeseca – 2 godine starosti koja spavaju s roditeljima na ležaju plaćaju 520 Eur
Dijete 2-11 godina u sobi te kabini sa 2 odraslih plaća 990 Eur
Odrasla osoba na trećem ležaju – 50 Eur
Jednokrevetna kabina i soba na upit uz doplatu 350 Eur
Doplata za vanjsku kabinu ( prozorska ) 150 Eur po osobi
Moguća doplata za smještaj u hotelu 4*(na upit)
Eventualne doplate:

– Fakultativni izlet Peloponez – Argolida – Mikena (autobus, lokalni vodič, minimum 12 osoba, ulaznice uz doplatu): 65 Eur po osobi / informativna cijena ulaznice Epidaur: 12 Eur , osobe iz EU do 25 godina besplatno, stariji od 65 godina -50%, Mikena: 12 Eur – osobe iz EU do 25 godina besplatno, stariji od 65 godina -50%, OBAVEZNA PRIJAVA PRIJE PUTA, izlet se plaća vodiču na licu mjesta
Cjelodnevni izlet na Peloponez gdje ćemo se prvo zaustaviti kod poznatog Korintskog kanala. Nastavak vožnje kroz slikoviti krajolik maslinika i plantaži naranči pokrajine Argolida do svete šume boga Asklepija u Epidauru gdje ćemo razgledati teatar čuven po svojoj savršenoj akustici. Nastavljamo vijugavom cestom u smjeru Naupliona, prve prijestolnice moderne Grčke gdje ćemo napraviti kratku pauzu za šetnju i kavicu. Put nas dalje vodi do ostataka mitske Mikene iz koje je Agamemnon poveo Ahejce u opsadu Troje, a imat ćemo priliku razgledati kiklopske zidine s Lavljim vratima. Slobodno vrijeme za ručak i kupovinu suvenira. Vožnja prema Ateni u koju stižemo u kasnim poslijepodnevnim satima.
*Ukoliko za izlet bude prijavljeno minimalno 12 putnika, izlet će se održati 2.dan kada je predviđen razgled Atene. U tom slučaju razgled Atene biti će zadnji dan prije odlaska u zračnu luku.
-Ulaznica za Akropolu: 20 Eur – osobe iz EU do 25 godina besplatno, OBAVEZNA PRIJAVA PRIJE PUTA (ulaznice rezerviramo unaprijed, plaćanje vodiču na licu mjesta)

ITINERER KRSTARENJA:

DAN LUKA DOLAZAK ODLAZAK
PON ATHENS (LAVRIO), Grčka 13:00
MYKONOS*, Grčka 18:00 23:00
UTO KUSADASI (Ephesus), Turska 07:00 13:00
PATMOS*, Grčka 16:30 21:30
SRI RHODES, Grčka 07:00 18:00
ČET CRETE (HERAKLION), Grčka 07:00 12:00
SANTORINI*, Grčka 16:30 21:30
PET ATHENS (LAVRIO), Grčka 06:00

 

INFORMACIJE O LETU:

A3 781 ZAGATH 1905 2155
A3 780 ATHZAG 1720 1820
PRIJEVOZNIK: Aegean Airlines

Dozvoljena težina prtljage 23kg (uključena u cijenu) + 1 komad do 8kg ručne prtljage.

*POLAZAK 17.8.-24.8.: TURKISH AIRWAYS (PREKO ISTANBULA)

TK1054 17AUG ZAGIST 0855 1215
TK1849 17AUG ISTATH 1315 1450
TK1844 24AUG ATHIST 1030 1205
TK1055 24AUG ISTZAG 1820 1930
Dozvoljena težina prtljage 23kg (uključena u cijenu) + 1 komad do 8kg ručne prtljage.

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.) Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.
U hotelima se plaća turistička taksa. Taksa će se plaćati direktno na recepciji, a točan iznos bit će naveden u završnoj obavijesti o putovanju.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza nije potrebna. Za ulazak u zemlju potrebna je važeća PUTOVNICA (zbog ulaska u Tursku).

UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimum 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 31 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!) Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

BROJ PUTNIKA:

Minimalni broj: 20
Maksimalni broj: 30

ODGOVORNI ORGANIZATOR: Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti sastavni su dio aranžmana.

Kontaktirajte nas

Brzi obrazac daleka/europska grupna putovanja
NOSITELJ REZERVACIJE
DATUMI USLUGE


SVI KORISNICI USLUGE

Upišite imena i prezimena svih korisnika, kod djece upišite i godinu rođenja radi ostvarivanja pogodnosti i popusta za djecu.

OSTALO


PRIJAVA NA OBAVIJESTI

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije