HRVATSKA – ALBANIJA, EUROPSKO NOGOMETNO PRVENSTVO 2024., NJEMAČKA

Print Friendly, PDF & Email

UTAKMICA HRVATSKA – ALBANIJA
EUROPSKO NOGOMETNO PRVENSTVO – UEFA Euro 2024.

HAMBURG, 2-DNEVNI PROGRAM, 18.-19.06.2024.
CHARTER

 

PROGRAM PUTOVANJA

18.06.2024. | ZAGREB – HAMBURG
Sastanak svih putnika u zračnoj luci Zagreb kod šaltera za prijavu putnika 120 minuta prije poleta zrakoplova. Odlet zrakoplova na direktnom charter letu iz Zagreba za Hamburg  u 11.00 sati. Slijetanje u Hamburg u 13.05 sati (po lokalnom vremenu). Organizirani transfer od zračne luke do hotela u Hamburgu, smještaj. Slobodno poslijepodne. FAKULTATIVNO (uz doplatu) organizirani razgled Hamburga u pratnji lokalnog vodiča. Noćenje.

19.06.2024. |HAMBURG – ZAGREB
Doručak. Slobodno prijepodne. U 12.00 sati organizirani transfer iz hotela na stadion. U 15.00 sati utakmica HRVATSKA  – ALBANIJA na Volksparkstadion-u u Hamburgu. Poslije utakmice transfer do zračne luke. Odlet charter zrakoplova iz Hamburga  za Zagreb u 22.00 sati, slijetanje u Zagreb u 00.15 (+1  sat) po lokalnom vremenu.

 

Cijena aranžmana u dvokrevetnoj sobi po osobi  iznosi  1.695,00 EUR.
Doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi iznosi:  300,00 EUR.
Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe po osobi: 160,00 EUR.

FAKULTATIVNO – prijava i plaćanje kod prijave za putovanje:
– poludnevni razgled Hamburga po osobi 150,00 EUR.
Potreban je minimum od 30 prijavljenih osoba.

Aranžman po osobi uključuje: zrakoplovni charter prijevoz na relaciji Zagreb – Hamburg – Zagreb (catering u zrakoplovu uz doplatu), smještaj u hotelu 4* u Hamburgu na bazi noćenja sa doručkom, transfer na relaciji zračna luka Hamburg – hotel, transfer na utakmicu na relaciji hotel – stadion, transfer nakon utakmice na relaciji stadion – zračna luka, pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku, jamčevinu, troškove organizacije i pripreme putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznice za utakmicu, pristojbe u zračnim lukama, troškove obroka koji nisu navedeni u programu,  konzumaciju pića tijekom obroka, fakultativne izlete i ostale usluge koje nisu uključene u cijenu aranžmana, putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti (preporučamo).

Prijava/plaćanje aranžmana: za prijavu/potvrdu rezervacije potrebna je uplata 100% ukupnog iznosa; prilikom prijave potrebno je dostaviti imena putnika, email i broj mobitela svakog putnika na email: rezervacije@spektar-holidays.hr ili osobno u poslovnici Strossmayerov trg 8, Zagreb; plaćanje je moguće putem bankovnih doznaka, u poslovnici na adresi Strossmayerov trg 8, Zagreb ili kreditnim karticama do 6 rata; u slučaju otkaza putovanja od strane putnika storno troškovi iznose 100% iznosa.

Trajanje putovanja: 2 dana/1 noć | Minimum putnika: 120

Napomena: zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama. Aranžman je organiziran na posebnom charter letu te je red letenja podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji 2 dana prije polaska; moguća su odstupanja u programu putovanja s obzirom na regulativu prometa u Hamburgu. U slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika Spektar putovanja zadržava pravo otkazivanja aranžmana. Kalkulacija je rađena na bazi najmanje 120 prijavljenih putnika te zadržavamo pravo korekcije cijene u slučaju manjeg broja prijavljenih. U slučaju promjene kalkulativnih elemenata, odnosno tečaja valute, SPEKTAR PUTOVANJA zadržava pravo izmjene cijene. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Za ovaj aranžman primjenjuju se Opći uvjeti i uputstva TA Spektar Putovanja osim u slučaju odustajanja od putovanja gdje se primjenjuju posebni uvjeti UEFA EURO 2024 – ukoliko putnik otkaže aranžman ili zatraži promjenu zadržava se 100% ukupnog iznosa aranžmana. Ovi “Posebni uvjeti“ sastavni su dio programa te su stranke sa uplatom aranžmana suglasne s istima.

Rezervacije i informacije na: rezervacije@spektar-holidays.hr ili putem telefona na 01/4897 999

Mogućnosti plaćanja pogledajte na:https://www.spektar-putovanja.hr/nacini-placanja/

Kontaktirajte nas

HRVATSKA - ALBANIJA, EUROPSKO NOGOMETNO PRVENSTVO 2024., NJEMAČKA

Nogomet rezervacija
NOSITELJ REZERVACIJE
SVI KORISNICI USLUGE
OSTALO

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije

ILI NAS SLOBODNO ODMAH NAZOVITE: 01 4897 999