Hrvatska, Otok Pag, Gajac, Apartmani Hostin

Print Friendly, PDF & Email

Apartmani Hostin , Otok Pag, Gajac, Hrvatska

Ako maštate o odmoru u vlastitoj kući na moru s natkrivenom terasom, Apartmani Hostin Gajac savršeno su mjesto za Vas. U glavnoj sezoni gosti su pretežno mladi željni dobre zabave. U pred i posezoni apartmani Gajac odlično su mjesto za odmor umirovljenika i obitelji s malom djecom. Naselje pruža brojne ugostiteljske, trgovačke i uslužne sadržaje…

Ponuda: u središtu naselja nalazi se glavni trg oko kojeg su brojni ugostiteljski, trgovački i drugi uslužni objekti (tržnica, kiosk, pekara, pošta, frizer, i sl.), kućni ljubimci dopušteni na upit (uz doplatu cca 70 kn dnevno)

 Plaža: šetnicom uz more dolazi se do jedne od najljepših plaža na otoku (cca 300 m) na kojoj su smješteni brojni športsko-rekreacijski sadržaji, oko kilometar do Zrća

Apartmani: klimatizirani, spavaća soba ili galerija, kuhinja opremljena priborom, hladnjak i električna ploča za kuhanje, dnevni boravak sa kaućem na razvlaćenje, kupaona s tuš kabinom, natkrivena terasa, TV, wi-fi, mali vrt sa rošiteljem

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Trenutno nema akcija i napomena
*first minute popusti primjenjuju se dodatno na cijene niže u tablici

Prijevoz

Cijena po smještajnoj jedinici

Uključeno u cijenu: posteljina, utrošak struje i vode, pribor za jelo i kuhanje, mijenjanje posteljine i čišćenje svakih 7 dana, završno čišćenje.
Doplata: za kućnog ljubimca 70 kn dnevno na recepciji
Napomena: OBAVEZAN POLOG 100 Eur u kunskoj protuvrijednosti ostavlja se prilikom dolaska i vraća na odlasku ukoliko nije počinjena nikakva šteta.
Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 10 kn po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2022., a 7 kn u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
POSEBNI UVJETI u SLUČAJU STORNA za navedeni smještajni objekt:
– za storno rezervacije od 28-14 dana prije početka usluge zadržava se 30% iznosa aranžmana
– za storno rezervacije od 14-7 dana prije početka usluge zadržava se 50% iznosa aranžmana
– za storno rezervacije od 17-3 dana prije početka usluge zadržava se 70% iznosa aranžmana
– za storno rezervacije od 3-0 dana prije početka usluge zadržava se 100% iznosa aranžmana

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Otok Pag, Gajac, Apartmani Hostin
  Apartmani Hostin 3*
  Gajac (Otog Pag)