Hrvatska, Otok Pag, Gajac, Apartmani Hostin

Print Friendly, PDF & Email

Apartmani Hostin , Otok Pag, Gajac, Hrvatska

Ako maštate o odmoru u vlastitoj kući na moru s natkrivenom terasom, Apartmani Hostin Gajac savršeno su mjesto za Vas. U glavnoj sezoni gosti su pretežno mladi željni dobre zabave. U pred i posezoni apartmani Gajac odlično su mjesto za odmor umirovljenika i obitelji s malom djecom. Naselje pruža brojne ugostiteljske, trgovačke i uslužne sadržaje…

Ponuda: u središtu naselja nalazi se glavni trg oko kojeg su brojni ugostiteljski, trgovački i drugi uslužni objekti (tržnica, kiosk, pekara, pošta, frizer, i sl.), kućni ljubimci dopušteni na upit (uz doplatu cca 70 kn dnevno)

 Plaža: šetnicom uz more dolazi se do jedne od najljepših plaža na otoku (cca 300 m) na kojoj su smješteni brojni športsko-rekreacijski sadržaji, oko kilometar do Zrća

Apartmani: klimatizirani, spavaća soba ili galerija, kuhinja opremljena priborom, hladnjak i električna ploča za kuhanje, dnevni boravak sa kaućem na razvlaćenje, kupaona s tuš kabinom, natkrivena terasa, TV, wi-fi, mali vrt sa rošiteljem

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

NAPOMENA:
slobodni termini:
15.06.-22.06.2024.
07.07.-18.08.2024.
25.08.-01.09.2024.
ostali termini nisu za agenicijsku prodaju

Prijevoz

Table Plugin

Dodatna osoba u svim terminima plaća 10€ po danu, ali ide obavezno na upit.
NAPOMENA: U slučaju da je apartman ostavljen u lošem stanju (neoprano posuđe i neuredna kuhinja) naplaćuje se dodatno čišćenje u visini 30€ po boravku.

Radno vrijeme recepcije 09:00 – 21:00 sat svaki dan. Dolasci/odlasci van radnog vremena recepcije se mogu dodatno naplatiti.

Obavezna doplata za turističku pristojbu u agenciji iznosi 1,33 € po osobi i danu od 1.4. do 1.10.2024., a 0,93 € u ostalim terminima (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).
Obavezan depozit prilikom dolaska na recepciji u iznosu od 100 Eur koji se vraća prilikom odlaska ukoliko je apartman neoštećen.
POSEBNI UVJETI u slučaju otkaza rezervacije: 
– za storno rezervacije od 28-14 dana prije početka usluge zadržava se 30% iznosa aranžmana
– za storno rezervacije od 14-7 dana prije početka usluge zadržava se 50% iznosa aranžmana
– za storno rezervacije od 17-3 dana prije početka usluge zadržava se 70% iznosa aranžmana
– za storno rezervacije od 3-0 dana prije početka usluge zadržava se 100% iznosa aranžmana

Rezervirajte online

Apartmani Hostin 3*, Gajac (Otog Pag)

Hoteli rezervacija
NOSITELJ REZERVACIJE
DATUMI USLUGE


SVI KORISNICI USLUGE

Upišite imena i prezimena svih korisnika, kod djece upišite i godinu rođenja radi ostvarivanja pogodnosti i popusta za djecu.

OSTALO


PRIJAVA NA OBAVIJESTI

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije

Sav smještaj u destinaciji

Hrvatska, Otok Pag, Gajac, Apartmani Hostin
Apartmani Hostin 3*
Gajac (Otog Pag)

15.6.-22.6. - 5 noćenja za 4 osobe od 290 €
7.7.-13.7. & 25.8.-1.9. - 5 noćenja za 4 osobe od 345 €
13.7.-18.8. - 5 noćenja za 4 osobe od 460 €