Hrvatska, Rogoznica, Apartmansko naselje Ružmarin

Print Friendly, PDF & Email

Apartmansko naselje Ružmarin , Rogoznica, Hrvatska

Smješteno je u prekrasnome prirodnom okruženju borove šume i kristalno čistog mora. U naselju se nalazi 11 moderno opremljenih villa/bungalova s izravnim pogledom na more ili sa strane balkona, zasebnim ulazima i klima – uređajima. Svaka od villa se sastoji od 4 ili manje apartmana i dvokrevetne sobe, ovisno o dostupnom prostoru. Postoji 8 različitih tipova apartmana i dvokrevetne sobe koji Vam se nalaze na raspolaganju. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz doplatu na recepciji u iznosu od cca 150 kn dnevno.

Ponuda u naselju: taverna – konoba s ponudom domaćih specijaliteta, dnevnih menua i jela po narudžbi, grill, privatni parking (bez doplate)

 Plaža: šljunčana, udaljene od 20-100 m od apartmana

Smještaj:
Apartmani: klimatizirani, nalaze se u neposrednoj blizini plaže, a smješteni su unutar bungalova i vila; svaki apartman opremljen je kuhinjom, kupaonom i namještajem te ima balkon; u svakom apartmanu nalazi se po jedan TV i radio prijemnik, 1/2+1 apartmani sa jednom spavaćom sobom i + dnevni boravak, a 1/4+1 apartmani sa dvije spavaće sobe + dnevni boravak
Sobe: klimatizirane, u svakoj sobi nalazi se po jedan TV i radio prijemnik
Studio: klimatiziran, za maksimum 2 osobe, balkon, kuhinja

 Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Akcije i napomene

Nema akcija i napomena.

Prijevoz

Cijene po smještajnoj jedinici

Napomena: korištenje pomoćnog ležaja se dodatno naplaćuje – cijene na upit.
Obavezna doplata za turističku pristojbu iznosi 11 kn po osobi i danu  od 1.1. do 31.12.2022. (djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe).

– – –

Rezervirajte online

  NOSITELJ REZERVACIJE
  SVI KORISNICI USLUGE (odrasli, djeca)
  PODACI O SMJEŠTAJU
  OSTALE USLUGE

   

  Da, želim primati obavijesti o akcijama i popustima

  Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Više o prikupljanju i zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

  Sav smještaj u destinaciji

  Hrvatska, Rogoznica, Boutique Hotel Life
  Boutique Hotel Life 4*
  Rogoznica
  Hrvatska, Rogoznica, Apartmansko naselje Ružmarin
  Apartmansko naselje Ružmarin 3*
  Rogoznica
  1.5.-1.7. & 1.9.-1.10.
  3 noći najam apartmana za 4 osobe od 1800 kn