Italija, Trentino, Molveno, Apartmani Alpenrose 3*

Print Friendly, PDF & Email

APARTMANI ALPENSOSE ,

Položaj: 80 m od jezera Molveno, 800 m od centra mjesta Molveno, 4 km do skijališta Paganella (besplatan ski bus vozi svakih 20-tak min, stanica u blizini apartmana)
Apartmanska ponuda: ski depo, parkiralište i garaža, dizalo, u podrumu velika prostorija za druženjem sa stolovima i kuhinjom, WiFi u cijelom objektu, zajednička praonica, raspoloživost: dječji krevetići i dječje stolice.
Kućni ljubimci: dopušteni

Trenutno nema akcija i napomena.
*akcije se primjenjuju na cijene niže u tablici

Table Plugin

Cijena uključuje: najam apartmana
Doplate na recepciji: za boravišnu pristojbu 2,50 Eur po osobi i danu (za osobe starije od 14 g.),

Za ovo putovanje vrijede slijedeći Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane agencije Azur Tours!

Brzi upit

Brzi obrazac skijanje
NOSITELJ REZERVACIJE
DATUMI USLUGE


SVI KORISNICI USLUGE

Upišite imena i prezimena svih korisnika, kod djece upišite i godinu rođenja radi ostvarivanja pogodnosti i popusta za djecu.

OSTALO


PRIJAVA NA OBAVIJESTI

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Sigurnost i zaštita osobnih podataka | Opći uvjeti za turističke aranžmane / Predugovorne informacije

Sav smještaj u destinaciji

Italija, Trentino, Molveno, Apartmani Alpenrose 3*
Apartmani Alpenrose 3*
Folgarida